phone +31 36 8488884

Hoomline laminaat

Hoomline laminaat bestellen - ontdek hier alle beschikbare collecties

Hoomline is een toonaangevend en degelijk merk met een ruime keuze laminaatvloeren in Nederland. Jarenlange ervaring met mooie, uitgebreide laminaat collecties in passende smaakvolle decors voor elke woonsituatie en elke smaak hebben dit merk jarenlang onderscheiden.

Hoomline Herringbone 2305 Tong
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2307 Haring
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2309 Kabeljauw
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2311 Tarbot
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2313 Zeebaars
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2315 Schol
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Royal XL 6727 Tirol
staal aanwezig in showroom
€ 23,45
Hoomline Royal XL 6726 Arlberg
staal aanwezig in showroom
€ 23,45
Hoomline Elite Classic 6378 Julia
staal aanwezig in showroom
€ 27,95
Hoomline Elite Classic 6380 Ise
staal aanwezig in showroom
€ 27,95
Hoomline Optima 885 Nelson
staal aanwezig in showroom
€ 20,45
Hoomline Optima 837 Hobart
staal aanwezig in showroom
€ 20,45

Laminaat Hoomline

De Hoomline laminaat vloeren zijn sfeervol, en voorzien van prachtige prints. Mede daarom zijn ze een echte toevoeging voor je interieur. Kies uit een laminaatvloer in verschillende kwaliteiten, prints en kleuren en geef je woonruimte een boost.

Hoomline laminaat collecties

De Hoomline laminaatvloeren zijn modern alsmede eigentijds én klassiek en geven aan ieder interieur zijn eigen stijl. Daarom heeft Hoomline vele uiteenlopende decors in de diverse laminaat collecties. Met de Optima serie geef je je interieur bijvoorbeeld een huiselijke twist, terwijl je met de Royal en Royal XL collecties zorgt voor een landelijke sfeer in huis. De Royal Aqua, Elite Classic en de Elite XL collecties zijn waterbestendig en hebben bovenal karaktervolle dessins die meerwaarde geven aan je woning. Helaas heeft Hoomline laminaat geen visgraat en een tegel met betonlook in haar laminaat collectie, voor deze decoren dien je andere laminaatmerken te bekijken.

Hoomline laminaat vloeren

Wil je laminaat dat zo lang mogelijk meegaat, dan raden we aan om voor Hoomline laminaat van een extra hoge kwaliteit te kiezen. Er zijn diverse variaties in het formaat van de planken waaronder smalle en brede planken voorzien van een 2 of 4 zijdige v-groef, zodat je in de Hoomline collectie zeker laminaat vindt dat bij jouw woonwensen past. Meer algemene of product informatie over Hoomline laminaat nodig? Bezoek de website van Hoomline. 

Hoomline laminaat leggen

Heb je uiteindelijk je Hoomline droom laminaatvloer gekocht, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk installeren, het liefst zonder allerlei poespas. Een Hoomline laminaat vloer snel, ongecompliceerd en eenvoudig zwevend plaatsen kan met de aangeboden nieuwste legtechnologie met een stevige klik laminaat methode die zelfs makkelijke plaatsing op de moeilijkste plekjes mogelijk maakt, en wordt hierdoor de perfecte vloer voor de woning of commerciële ruimte gecreëerd.

De belangrijkste vereiste hiervoor is een egale en vlakke ondergrond, en een goede contact geluidsisolerende ondervloer. Indien er oneffenheden zijn kan er het beste een zelf nivellerende egaline worden gebruikt. Een folie ter bescherming tegen vocht maakt jouw voorbereidende werkzaamheden compleet.

Ben je meer op zoek naar een eenvoudige oplossing. Laat dan het Hoomline laminaat leggen door een ervaren installateur. Kies voor de beste manier die bij jou past!

Hoomline laminaat vloer - vloerverwarming

Alle Hoomline laminaat vloeren kunnen boven op traditionele warmwater vloerverwarming geplaatst worden, waardoor je met het grootste en hoogste comfort van de laminaat vloer kunt genieten.

Hoomline laminaatvloer - onderhoud

Wat het reinigen betreft, kan de laminaat vloer met een degelijke stofwisser of -stofzuiger schoongemaakt worden van stof en vuil. Bij zwaardere verontreiniging zoals vastzittend vuil kan de vloer vochtig gereinigd worden.

Hoomline laminaatvloeren - duurzame kwaliteit

Hoomline laminaat vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en gemakkelijk te reinigen en leverbaar in verschillende expressieve authentieke decors met betrouwbare oppervlakken geven ze jouw woonruimte een huiselijke uitstraling. De verschillende houtdecors benadrukken de individualiteit van de diverse woonkamers of het nu gaat om klassieke, trendy planken in rustieke of robuuste stijl, er worden geen compromissen gedaan door Hoomline aan jouw persoonlijke eisen en de duurzame uitstraling van het laminaat.

De authenticiteit van Hoomline vloeren

Het merk Hoomline bewijst dat je voor sfeer in je huis niet per se een houten, betonnen of natuurstenen vloer hoeft te hebben. Veel van de laminaatvloeren zijn namelijk niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Hoomline heeft een eigen intern designteam en werkt daarnaast samen met sterke persoonlijkheden en fabrikanten uit de internationale designscene. Eigenzinnigheid, originaliteit en stijl is waar Hoomline laminaat voor staat. Trends uit de interieurwereld worden snel opgepikt en ontwikkeld waardoor moderniteit en stijl altijd excelleren in de topkwaliteit van Hoomline laminaat.

Hoomline laminaat kopen

Op zoek naar een prachtige Hoomline laminaatvloer? VloerOnline in Almere heeft een ruim assortiment tegen concurerende prijzen. Bezoek onze vloeren studio in Almere of vloeronline.nl om het Hoomline laminaat aanbod te bekijken en bestel direct jouw ideale vloer!