Vivafloors

Producten 1-12 van 100

Vivafloors Eiken click C7810
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken click C7820
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken click C7830
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken click C7840
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Visgraat click CV6810
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Visgraat click CV8360
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Tegels click C1610
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Tegels click C1620
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Tegels click C1710
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Tegels click C1720
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Tegels click C1750
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Tegels click C1810
staal aanwezig in showroom
€ 46,75

Vivafloors pvc vloeren

Vivafloors pvc vloeren of vinyl vloeren zijn in deze huidige moderne maatschappij een andere oplossing voor laminaat, parket of tegels geworden.

Vivafloors pvc vloeren zijn niet alleen trendy en modieus, maar worden ook steeds gewilder omdat ze op een eenvoudige wijze een bijzonder mooie en stijlvolle ambiance en uitstraling creëren in je interieur. Robuuste en ongecompliceerd ogende designs combineren op de natuur geïnspireerde hout- en tegel structuren met degelijke materialen. Vivafloors pvc vloeren met authentiek tastbare structuren versterken de indruk en geven het gevoel van een echte houten, stenen en visgraat vloer.

Vivafloors pvc vloeren inspireren door hun aansprekende natuurlijke uitstraling en de opmerkelijk grote veelzijdigheid in lichte en donkere tinten en kleuren, maar ook zijn deze pvc vloeren waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en dus uitermate hygiënisch.

Kwaliteit van Vivafloors

Het oppervlak van de Vivafloors pvc vloeren zijn uiterst aangenaam en solide, alsmede slijtvast, kras- en vlekbestendig, geluiddempend en extreem eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is ze uitstekend te gebruiken samen met warmwater-vloerverwarming en/of vloerkoeling. Door de goede vochtbestendigheid is het mogelijk om deze pvc vloeren in natte ruimtes te installeren.

Decorkeuze

Er is een breed aanbod en scala aan mogelijkheden en tijdloze ontwerpen. Hout met rustieke kleurrijke of authentieke plankdecors en tegels in diverse patronen, graniet, steen optiek en natuursteen look en van trendy varianten tot klassieke decors waaronder de traditionele visgraat. Er is nauwelijks een Vivafloors pvc vloer die zo veelzijdig en functioneel is. Ook het gevoel is bijna niet te bevatten. De authentieke structuren van de oppervlakken brengen op onvervalste wijze de hedendaagse karakter eigenschappen over. Hierdoor kan met een Vivafloors pvc vloer bijna iedere ontwerpwens worden vervuld.

Dryback of click pvc

Vivafloors pvc vloeren zijn verkrijgbaar in zowel een dryback of lijm variant (puur vinyl-vloer zonder dragermateriaal) of een click variant. Of je de vinylvloer nu verlijmt of zwevend legt (klikvinyl), de vloer is stiller en absobeert het ruimtelijk geluid beter dan bij laminaat, hout of tegels.

Installeren van de Vivafloors pvc vloer

Het zelf installeren en verlijmen van een Vivafloors pvc vloer is niet eenvoudig en is geen doe-het-zelf klus. De bijkomende voorbereidende activiteiten zoals het perfect egaliseren van de bestaande ondergrond is op zichzelf al een beroepsmatige en vakkundige klus. Ook de korte verwerkingstijd van de pvc lijm en het tussentijds aanwalsen van de vloer zijn zaken waar veel aandacht aan besteed dient te worden. Voor het beste resultaat wordt de inzet van bekwame vakmensen dan ook aangeraden.

Het installeren van een click variant pvc vloer van Vivafloors kan wel een doe het zelf klus zijn echter is hier ook de veilige oplossing dat een vakkundige parketteur het geheel professioneel installeert met een afgesproken leggarantie.

Toepasbaar op vloerverwarming

Vivafloors pvc-vloeren zijn in zeer hoge mate geschikt voor traditionele vloerverwarming met warm water tot 27 graden Celsius. Deze vinylvloeren zijn helaas niet geschikt voor elektrische vloerverwarming. Het duurzame materiaal en de beperkte dikte zorgen voor een goede warmtegeleiding voor een optimaal rendement.

Onderhoud

Zand en kleine steentjes schuren en maken krassen op je pvc vloer die niet te verwijderen zijn. Gebruik voor het dagelijkse onderhoud van een Vivafloors pvc vloer een stofzuiger- of veger om dit te voorkomen. Gebruik voor het reinigen van je Vivafloors pvc vloer een lichtvochtige doek, dweil of een stofwisser met spray-functie en een onderhoudsproduct die geschikt is voor het onderhouden en reinigen van een pvc vloer.

Een goede aanbevolen Coral schoonloop- en droogloopmat houdt het vuil goed vast en voorkomt dat bij binnenkomst in de woning dit op de pvc vloer komt.

Ontzorgd een Vivafloors pvc kopen en installeren

Onze vriendelijke en competente verkoopadviseurs leggen je graag alle voordelen van de verschillende varianten en hun optimale toepassingsgebieden uit. Ook bij het plaatsen van jouw nieuwe vinylvloer helpen wij je graag door een betrouwbare externe plaatsingsdienst te overleggen. Een echt allround en zorgeloos Vivafloors pvc vloeren pakket van advies en selectie tot montage.