phone +31 36 8488884

Cabo Verde

Bij VloerOnline presenteren we met trots onze uitgebreide collectie Cabo Verde plakplinten en profielen. Deze hoogwaardige afwerkingsdetails tillen niet alleen de uitstraling van je Cabo Verde pvc vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende vloerdelen en ruimtes.

Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Elegantie in Cabo Verde plaklinten voor elke ruimte

Onze Cabo Verde plakplinten combineren functionaliteit met stijl. Met diverse designs kun je de perfecte plint kiezen die moeiteloos past bij je interieurstijl. Of je nu een eigentijdse look nastreeft of een meer industriële uitstraling wenst, onze Cabo Verde plinten voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Caobo Verde profielen voor een meesterlijke overgang

De Cabo Verde profielen zijn ontworpen om een naadloze overgang tussen verschillende vloerdelen te creëren. Of je nu een harmonieuze verbinding wilt tussen verschillende kamers of een elegante overgang tussen vloermaterialen zoekt, deze profielen bieden de ideale oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een nette afwerking, maar ook aan de duurzaamheid van je vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

Cabo Verde plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van Cabo Verde pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Ontdek persoonlijk Cabo Verde plinten en profielen bij VloerOnline

Wil je de veelzijdigheid en kwaliteit van onze Cabo Verde plinten en profielen zelf ervaren? Breng een bezoek aan onze ruime toonzaal en bewonder ze in levenden lijve. Of verken deze collectie online en selecteer de perfecte afwerking voor jouw Cabo Verde pvc vloer, vanuit het gemak van je eigen woning.