phone +31 36 8488884

Visgraat laminaat

Laminaat visgraat

Visgraat laminaat is een wederom een populaire vloerkeuze geworden in de afgelopen jaren vanwege zijn trendy en authentieke uitstraling Het visgraatpatroon is een conventioneel ontwerp dat al decennia lang wordt gebruikt in traditionele houten vloeren. Met de verbeterde kliksystemen van laminaat vloeren is het nu mogelijk om de look en feel van een visgraatvloer te krijgen voor een betaalbare prijs.

Hoomline Herringbone 2305 Tong
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2307 Haring
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2309 Kabeljauw
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2311 Tarbot
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2313 Zeebaars
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Hoomline Herringbone 2315 Schol
Staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Douwes Dekker Galant 05255 Visgraat Rozemarijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05254 Visgraat Kamille
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05253 Visgraat Komijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05252 Visgraat Koriander
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05251 Visgraat Peterselie
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05250 Visgraat Jasmijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Pagina

Voordelen laminaat in visgraat

Visgraat laminaat biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Allereerst is laminaat zeer duurzaam en kan het tegen een stootje. Het is bestand tegen krassen, vlekken en intensief woon- en werkgebruik. Bovendien is laminaat gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

Een ander voordeel van visgraat laminaat is dat het geschikt is voor elke woonruimte in huis. Het herringbone patroon van het laminaat geeft de ruimte een klassieke uitstraling, maar kan gecombineerd worden met moderne of traditionele meubels voor een persoonlijke inrichting. Visgraat laminaat is ook in verschillende decoren en tinten verkrijgbaar, waardoor je de perfecte bijpassende visgraatvloer bij jouw interieur kunt kiezen.

Visgraat laminaat leggen

Visgraat laminaat kan worden geïnstalleerd door de doe-het-zelver. maar is zeker geen simpele klus. Het laminaat wordt geleverd in aparte planken die kunnen worden gelegd om het Herringbone patroon te creëren.

Er zijn ook professionele installateurs beschikbaar die de installatie voor je kunnen uitvoeren, VloerOnline adviseert je om bij de installatie van een visgraat laminaat hiervan gebruik te maken.

Merken visgraat vloer laminaat bij VloerOnline

Bij VloerOnline bieden wij een breed scala aan visgraat laminaat van verschillende merken. Zo hebben we bijvoorbeeld visgraat laminaat van de a-merken laminaat van Ambiant. Douwes Dekker, Parador en Meister. Elk merk biedt zijn eigen unieke stijl en afwerkingen, waardoor je de perfecte visgraat vloer kunt kiezen die past bij jouw smaak en budget.

Bekijk het visgraat laminaat gamma in onze showroom

Wil je het visgraat laminaat graag in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom en bekijk in alle rust al de uitgebreide visgraat laminaat collecties. Voor advies over de diverse visgraat vloeren voorzien onze specialisten.je graag van advies.

Visgraat laminaat goedkoop bestellen!

Op zoek naar een visgraat laminaat voor een betaalbare prijs? VloerOnline in Almere heeft een uitgebreid Herringbone decoren laminaat assortiment van diverse merken, voor klassiek tot modern gebruik. Bezoek onze vloerenzaak in Almere of bekijk ons assortiment online op deze pagina om de verschillende visgraat laminaatvloeren te zien en te vergelijken. Bestel jouw gewenste visgraat laminaatvloer vandaag nog voordelig, veilig en vertrouwd bij VloerOnline!