Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gebruik de actiecode* - WINTER2023 - voor 10% korting op je bestelling...lees meer...

*De WINTER2023 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met ZATERDAG 28 JANUARI 2023.

*Bij gebruik van de WINTER2023 aanbieding heeft u GEEN recht van retour.

*De WINTER2023 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.

 

 

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Laminaat Almere

U bent op zoek naar het mooiste laminaat van Almere? Kom dan eens langs bij VloerOnline!

Voor diverse soorten merk laminaat in Almere en omstreken ben je bij VloerOnline altijd aan het enige juiste adres. Hier slaag je altijd als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in laminaat.

Eenvoudig en altijd scherp geprijsd met onze laagste prijs? wij hebben zowel online als in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere meer dan 750 verschillende decors van alle topmerken laminaat van de verschillende fabrikanten inzichtelijk, dit is voor jou als consument makkelijk te vergelijken en dus ook voordelig om aan te schaffen.

Eenvoudig beslissen - Koop laminaat in Almere.

Overtuig je in de showroom in Almere van de kwaliteit en natuurlijke uitstraling van ons laminaat aanbod. Omdat het kiezen van een geschikte laminaat vloer niet eenvoudig is, is het raadzaam om de diverse merken en decors met elkaar te vergelijken. Want dan kun je jezelf overtuigen van de goede prijs/kwaliteit van het laminaat dat bij ons te koop is.

Ook staan onze adviseurs geheel vrijblijvend voor je klaar en adviseren jou graag over de laminaat collecties die door VloerOnline in Almere worden aangeboden en waar je ook altijd terecht kunt voor vragen, wensen en informatie betreffende garanties e.d..

Bereikbaarheid in Almere.

VloerOnline aan de Markerkant 1120 in Almere is centraal gelegen op het bedrijventerrein nabij het winkelcentrum van Almere-Stad, zie de overzichtskaart hieronder. VloerOnline is zeer goed te bereiken zowel vanuit Almere-centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Je kunt gratis voor de deur parkeren en in onze 300 m² grote showroom staan al het laminaat overzichtelijk per merk uitgestald die ook op onze website te koop worden aangeboden.

Legservice laminaat in Almere.

Wij bieden ook geheel vrijblijvend een legservice aan voor het plaatsen van laminaat in Almere of elders in Nederland? Bent je zelf niet handig in het leggen van laminaat? En heb je ook geen hulp van andere handige vrienden, kennissen of buren? En zie je door het ‘laminaat’ het bos niet meer, dan kunnen wij je in contact brengen met de vloeren legservice waarmee wij samenwerken en ben je hierdoor verzekerd van een goede installatie van je laminaat.

en dan nog dit...

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende laminaat vloer voor jouw woonsituatie.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere 

EMAIL

info@vloeronline.nl

TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 - 15:00 uur
Donderdag 10:00 - 15:00 uur
Vrijdag 10:00 - 15:00 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Zondag Gesloten