phone +31 36 8488884

Quick Step

Bij VloerOnline presenteren we vol trots onze uitgebreide collectie Quick-Step plinten en profielen, de ultieme final touch voor je Quick Step laminaat- of Quick Step pvc vloer. Deze hoogwaardige afwerkingsdetails tillen niet alleen de uitstraling van je vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende vloeroppervlakken en ruimtes.

Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Quick Step Livyn Standaardplint 58x12
staal aanwezig in showroom
€ 6,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Quick Step Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Quick Step Largo plint 100x14
staal aanwezig in showroom
€ 37,78 p/m
Quick Step Incizo
staal aanwezig in showroom
€ 22,95 p/m
Quick Step Achterstrip
€ 37,78 p/m
Quick Step Parket plint 77x14
staal aanwezig in showroom
€ 7,90 p/m
Quick Step Standaard plint 58x12
staal aanwezig in showroom
€ 4,95 p/m

Stijlvolle Quick Step plinten voor iedere leefruimte

De Quick Step plinten combineren functionaliteit met esthetiek. Met diverse designs en afwerkingen kun je de plint kiezen die naadloos aansluit bij je interieurstijl. Of je nu een eigentijdse uitstraling wilt creëren of juist een meer traditionele look zoekt, deze Quick Step plinten voegen een vleugje stijl toe aan elke kamer.

Professionele Quick Step profielen voor meerdere functionaliteiten

De Quick Step profielen zijn ontworpen om een soepele overgang tussen verschillende vloeroppervlakken te realiseren. Of je nu naadloos wilt overschakelen van de ene vloer naar de andere of een vloeiende verbinding tussen kamers zoekt, deze profielen bieden de ideale oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een verfijnde afwerking, maar ook aan de duurzaamheid van je vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

Quick Step plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van Quick Step laminaat en pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Ontdek zelf alle Quick Step plinten en profielen

Wil je zelf de pracht en kwaliteit van onze Quick-Step plinten en profielen ontdekken? Breng een bezoek aan onze inspirerende vloeren showroom en bewonder ze van dichtbij. Of verken deze collectie op de website en vind de perfecte afwerking voor jouw Quick Step laminaat- of Quick Step pvc vloer, allemaal vanuit het gemak van je eigen woonhuis.