phone +31 36 8488884

vtwonen randafwerking vloeren

Bij VloerOnline zijn we trots om onze uitgebreide collectie vtwonen plinten en profielen te presenteren, speciaal ontworpen om je vtwonen pvc vloer perfect af te werken. Deze hoogwaardige details tillen niet alleen de uitstraling van je vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende woon- of werkruimtes en vloermaterialen.

vtwonen Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Stijlvolle vtwonen plakplinten voor de perfecte afwerking

De vtwonen plakplinten voegen niet alleen een stijlvolle touch toe aan je interieur, maar dienen ook als functioneel element. Met verschillende ontwerpen kun je de perfecte plint kiezen die aansluit bij jouw interieurstijl. Of je nu een robuuste look wilt creëren of een meer gebruikelijke uitstraling verkiest, deze vtwonen plinten bieden de perfecte afwerking voor alle ruimtes.

Professionele vtwonen profielen voor de finishing touch

De vtwonen profielen zijn ontworpen om een vloeiende overgang tussen verschillende vloeroppervlakken te creëren. Of je nu overschakelt van de ene vloer naar het andere of een soepele transitie tussen kamers wilt, deze profielen bieden de ideale oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een strakke afwerking, maar versterken ook de duurzaamheid van je vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

vtwonen plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van vtwonen pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Verken vtwonen plinten en profielen persoonlijk bij VloerOnline

Ben je nieuwsgierig naar de sierlijke en kwalitatieve look van onze vtwonen plinten en profielen? Bezoek onze grootse vloeren winkel in Almere en bewonder ze in levenden lijve. Of blader door onze online collectie en vind de perfecte afwerking voor jouw vtwonen pvc vloer, alles vanuit het comfort van je eigen woonplaats.