phone +31 36 8488884

ondervloer appartement

Appartementen ondervloeren | 10dB geluidsreductie - bestel nu

Koop de beste ondervloer voor appartementen bij VloerOnline, speciaal ontworpen voor 10dB geluidsreductie. Deze hoogwaardige ondervloeren bieden uitstekende geluiddemping, waardoor je zorgt voor een stille en comfortabele woonomgeving. Perfect voor laminaat en pvc vloeren, deze ondervloeren voldoen aan de strengste geluidseisen en zorgen voor een optimale woonbeleving.

LVT click 10 dB
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Quick Step Transit
staal aanwezig in showroom
€ 8,95
Jumpax Classic
€ 27,95
RedFloor 1.0
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Heat-foil
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Blue Floor
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Spemi HDR Combi
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Quick Step Transitsound
staal aanwezig in showroom
€ 7,95
Soundkiller
€ 18,95
Ondervloerplaat 10 db
€ 6,75
Redupax
staal aanwezig in showroom
€ 9,95

Ondervloer 10db

Ondervloeren vormen een cruciaal onderdeel bij het leggen van een laminaat of pvc (click) vloer. Ze dienen als buffer om het comfort en de isolatie te verhogen, en verminderen tevens de slijtage van deze vloer. Haal het maximale uit je nieuwe vloer door deze te combineren met de juiste ondervloer.

Daarom bieden we een uitgebreide selectie ondervloeren aan voor laminaat- of pvc-click vloeren, zodat er voor elke vloer een geschikte ondervloeroplossing beschikbaar is.

Ondervloer gamma voor appartementen

Bovendien zijn de ondervloeren gecategoriseerd op basis van hun geschiktheid voor bijvoorbeeld vloerverwarming, gebruik in appartementen en toepassing op betonnen of houten ondergronden. Elke ondervloer heeft zijn eigen voordelen en geschiktheid, zodat je het perfecte product kunt vinden voor jouw nieuwe vloer.

Geluiddempende ondervloer keuze appartementen

Bij ons streven we ernaar om je volledig en transparant te informeren. We gaan zelfs een stap verder door je de mogelijkheid te bieden om een weloverwogen keuze te maken voor de juiste ondervloer op basis van onze strenge kwaliteitsnormen. We werken alleen samen met de beste fabrikanten. Combineer jouw nieuwe vloer met de juiste ondervloer voor nog meer woonkwaliteit en geniet van een perfecte match.

Vind de juiste 10 db ondervloer

Optimaliseer het geluid en comfort van je appartement met onze 10 dB ondervloeren! Verken onze speciaal ontworpen collectie voor appartementen op vloeronline.nl. Of je nu online shopt of onze showroom bezoekt, vind de perfecte ondervloer om een rustige en aangename woonervaring te creëren. Bereid je voor op een geluidsarme en stijlvolle omgeving - ontdek het nu!