phone +31 36 8488884

Offerte

Welkom bij VloerOnline! Wij versturen geen offertes of prijsberekeningen via de mail, echter kun je voor een volledig gepersonaliseerde prijsopgave op maat langskomen in onze showroom in Almere zodoende wij jouw eventuele bestelling die hieruit voortvloeit meteen in behandeling kunnen nemen.

Offerte aanvragen - niet nodig, bereken zelf de totaalprijs

Wij begrijpen hoe cruciaal het is om de juiste laminaat of pvc vloer te kiezen, aangezien elke klant specifieke wensen heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om zelf een totaalprijs op maat te berekenen, zodat je de ideale vloer kunt ontdekken die volledig past bij jouw voorkeuren en financiële mogelijkheden. Via vloeronline.nl kun je de juiste vloer kiezen voor het berekenen van een totaalprijs. Plaats de gewenste vloer, de benodigde ondervloer, sfeer- en plakplinten en eventuele profielen toe aan de digitale winkelwagen en deze berekent automatisch de totaalprijs. Gebruik indien voorhanden de geldige actiecode voor een aantrekkelijke korting.

Om de gewenste items direct te bestellen, vul je eenvoudig de vereiste gegevens in, zoals naam, adres en woonplaats (inclusief eventueel afwijkend afleveradres). Kies je gewenste verzend- en betaalmethode en laat een opmerking achter in het 'opmerkingen'-vak met de gewenste leverdag. We staan klaar om je bestelling betrouwbaar en efficiënt te verwerken.

Offerte maken - Waarom zelf een totaalprijs op maat te berekenen? prijsopgave

Zelf een totaalprijs op maat berekenen geeft je de mogelijkheid om specifieke prijsinformatie te krijgen die op dat moment geldt inclusief de beschikbare kortingscode.

Laminaat aanbieding, pvc vloer aanbieding - elders betere aanbiedingen

Toch elders een scherpere prijs gezien, laat het ons weten. Stuur een mail met de offerte waar deze scherpere prijs op vermeld staat naar info@vloeronline.nl. Indien mogelijk kunnen wij je een verbeterde kortingscode sturen voor de aankoop van je vloer. Let wel: wij behouden ons het recht voor om dit niet te doen.

bereken zelf je prijs

Onze belofte voor klanttevredenheid

Bij VloerOnline streven we ernaar om elke klant te voorzien van de mogelijkheid om zelf een totaalprijs op maat te berekenen die voldoet aan hun unieke woonwensen. We zetten ons in voor kwaliteit, transparantie en uitstekende klantenservice. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Wacht niet langer en bereken vandaag nog zelf een totaalprijs op maat via de website van VloerOnline die perfect aansluit bij jouw budget.

Nog vragen inzake een offerte aanvraag

Heb je nog vragen over je offerteaanvraag? Geen probleem! We begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

Je kunt ons bereiken via e-mail of door het invullen van het contactformulier op onze website. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en om al je vragen te beantwoorden. Langs komen in onze ruime en overzichtelijke showroom in Almere kan natuurlijk ook voor een persoonlijke prijsaanbieding.

[Juli, 2023]