phone +31 36 8488884

Ambiant PVC

Ambiant pvc bestellen - ontdek hier alle collecties

Als je kiest voor exclusiviteit, design en kwaliteit bij een pvc vloer, dan zit je bij Ambiant pvc goed. Ambiant is een kwaliteitsmerk dat een zeer uitgebreid pvc vloeren gamma heeft in verschillende decoren, tinten, vormen en legpatronen. Ze hebben misschien wel het ruimste aanbod aan pvc vloeren.

Ambiant Noveno click 66323313 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Noveno click 66323312 Warm Beige
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Noveno click 66323311 Warm Grey
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Noveno click 66323310 Dark Grey
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Noveno XL 66313213 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno XL 66313212 Warm Beige
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno XL 66313211 Warm Grey
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno XL 66313210 Dark Grey
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno 66303113 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno 66303112 Warm Beige
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno 66303111 Warm Grey
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Noveno 66303110 Dark Grey
staal aanwezig in showroom
€ 35,95

Ambiant pvc vloeren

Een Ambiant pvc vloer (lees ook: vinyl vloer) zijn erg in zwang. Ze hebben een bedrieglijk echte print in hout, steen, tegel en betonlook en een natuurgetrouwe structuur voor een realistisch gevoel. Hierdoor is het vaak moeilijk om een Ambiant pvc vloer van een echte houten- en tegelvloer te onderscheiden.

Ambiant biedt pvc aan in meerdere bijzondere collecties en ieder heeft zijn eigen unieke uitstraling en voordelen. Elke Ambiant pvc vloer collectie heeft zijn eigen kenmerkende bijzonderheden: lange, brede, natuurlijk ogende houten planken maar ook grote, modern uitziende tegel in betonlook pvc, traditionele visgraat pvc, een stijlvolle Hongaarse punt of een smalle doorgeleefde plankenvloer leverbaar met een rondlopende 4 zijdige v-groef in veelal een plak pvc of klik pvc in pvc laminaat versie. Zo heeft elke pvc collectie zijn eigen sfeer.

Pvc vloer Ambiant

Edele en levensechte ontwerpen, evenals een lange levensduur, en last but not least duurzaamheid, maken de vinyl vloeren van Ambiant tot een van de beste keuzes. Met Ambiant pvc zit je eigenlijk nooit mis. In de stijl van beige eiken of grijs eiken krijgt een pvc visgraat vloer een stoer ogende herringbone stijl. Met vloeren pvc in houtlook decors, met natuurlijke diverse warme houten printen, wordt een gezellige en rustige sfeer gecreëerd, maar ook de stijlvolle uitstraling van een grijze of zwarte pvc tegels geeft een indrukwekkende pvc vloeren betonlook uitstraling aan de woonruimte. Voor welke sfeer of inrichting je ook kiest, Ambiant pvc heeft voor iedere inrichting de juiste pvcvloer.

Helaas is er geen wit pvc beschikbaar in de Ambiant pvc vloer collecties. Wel is er een grijze pvc vloer of zwarte pvc vloer leverbaar in de diverse Ambiant tegelvloer betonlook pvc collecties.

Ambiant pvc vloer

De dry back of pvc lijm vloeren van Ambiant worden aangeduid als perfectie, en hun decorontwerpen zijn een van de meest populaire op het gebied van vinyl vloeren. Met een slijtlaag van 0,3 mm tot 0,55 en een totale dikte van 2.0 of 2.5 mm is dit pvc van Ambiant ideaal voor zowel intensief privégebruik alsmede commercieel gebruik.

Bijna alle decors worden tevens aangeboden in een silent rigid klik pvc met een slijtlaag van 0,3 mm tot 0,55 en een totale dikte van 4.0 en 7.0 mm en zorgen er zo voor dat je er je gehele woning of appartement mee kunt inrichten. Hetzelfde geldt voor je bedrijfspand, of het nu gaat om een kantoor, verkoopruimte of sportstudio.

Installatie pvc vloeren van Ambiant

Ambiant dryback pvc leggen

  • Bij de installatie van de pvc lijm of dryback wordt de plak pvc volledig verlijmd op een geëgaliseerde basisvloer en dient bij zelf installeren van een Ambiant pvc vloer de leginstructie van de fabrikant te worden opgevolgd. Wanneer deze installatie instructie niet gevolgd wordt vervalt de garantie. Echter worden deze werkzaamheden vaak door een professioneel bedrijf uitgevoerd. Een Ambiant pvc vloer laten leggen door VloerOnline is zeker mogelijk. Kijk bij de prijslijst van de externe leg-service.

Ambiant click pvc leggen

  • Klik pvc vloeren plaatsen met of zonder een geïntrigeerde pvc ondervloer kan zelf worden gedaan met de Ambiant pvc klik leginstructie of laat de werkzaamheden van het click pvc over aan een professionele installateur.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van een Ambiant pvc vloer is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: Stofzuigen en de pvc vloer dweilen met een pvc reiniger en een licht vochtige doek. Een ander voordeel van Ambiant pvc is: het is geschikt voor vloerverwarming. Tevens is het geluidsisolerend en heeft het een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze uitstekend te gebruiken in combinatie met traditionele warmwater vloerverwarming of vloerkoeling door de lage warmteweerstand. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze pvc vloeren in vochtige ruimtes toe te passen. Meer algemene of product informatie over Ambiant pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Ambiant. 

Waarom pvc Ambiant

Ambiant is een topmerk! Ambiant vloeren bieden hoogwaardige en duurzame pvc  met levensechte en authentieke decors in pvc vloer houtlook en pvc betonlook. Om jouw keuze te vereenvoudigen heeft Ambiant de pvc vloeren in meerdere exclusieve collecties ondergebracht. Welk decor wordt jouw keus?

Ambiant pvc dealers

Wil je een hoogwaardige pvc vloer kopen van Ambiant? VloerOnline, dé Ambiant pvc premium dealer bij uitstek, heeft een ruime en complete vinyl collectie van Ambiant tegen zeer voordelige prijzen. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze vloeren showroom in Almere om je bestelling te plaatsen.