phone +31 36 8488884

Tarkett PVC

Tarkett pvc bestellen - ontdek hier het gevarieerde assortiment

Tarkett is een vooraanstaand wereldwijde leverancier pvc vloeren voor de diverse leefruimtes in huis. Tarkett Supernature pvc vloeren behoren hierdoor tot de meest populaire en duurzaamste vloeren op dit moment. De hoge gebruiksklassen, optimale hygiënische eigenschappen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn duidelijke argumenten voor aanschaf van deze pvc vloeren.

Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Highland Oak Arabica 24665988
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Highland Oak Sisal 24665915
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Highland Oak Golden 24665991
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Brook Oak Natural 24664996
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Brook Oak Dark Brown 24664998
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Brook Oak Everglade 24664997
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Chatillon Oak Sand 24664987
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Chatillon Oak Pistaccio Shell 24664993
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Visgraat Chatillon Oak Ginger 24664992
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Tarkett iD Inspiration 55 Wood Highland Oak Arabica 24663988
staal aanwezig in showroom
€ 43,95
Tarkett iD Inspiration 55 Wood Highland Oak Sisal 24663915
staal aanwezig in showroom
€ 43,95
Tarkett iD Inspiration 55 Wood Highland Oak Golden 24663991
staal aanwezig in showroom
€ 43,95

Tarkett pvc vloeren

Tarkett biedt op maat gemaakte vloer oplossingen in variabele formaten en veelzijdige legpatronen van pvc planken en visgraat.

Tarkett Supernature pvc vloeren zijn daarom op dit moment zeer gewild voor de huidige consument die op zoek is naar een nieuwe pvc-vloer. Dit is omdat ze toepasbaar zijn voor elke ruimte in de woning. Doordat de pvc vloeren waterafstotend zijn, zijn deze ook geschikt voor gebruik in badkamer en keuken.

Kwaliteit van Tarkett pvc vloeren

De Tarkett Supernature pvc vloeren zijn ook duurzaam, stabiel, degelijk, aangenaam, slijtvast, geluiddempend, waterbestendig en eenvoudig schoon te houden. Daarnaast zijn deze pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met traditionele vloerverwarming of vloerkoeling.

Opbouw van Tarkett Supernature pvc

De Tarkett Supernature pvc vloeren worden aangeboden in een dry back of gelijmde variant met een slijtlaag van 0,55 mm tot 0,70 en een gebruiksklassen van 31 tot 34 van huishoudelijk of residentieel gebruik tot zwaar commercieel gebruik. Deze zorgen ervoor dat je hiermee alle kamers in je huis kan voorzien van een perfecte vloer bijpassend bij de inrichting. Tevens zijn deze Tarkett pvc vloeren geschikt voor bedrijven, kantoren en winkels.

De nieuwe generatie Tarkett Supernature pvc vloeren zijn slijtvast, praktisch en hygiënisch. Met een hoog comfortniveau en een breed scala aan verschillende oppervlakken, waar uitstraling en uiterlijk in harmonie zijn, zorgen ze ook voor een goed gevoel. Tarkett Supernature pvc vloeren zijn de moderne optie voor iedere levensstijl en toepasbaar in elke woon- of commerciële situatie.

Decors & design - Tarkett pvc visgraat of planken

Tarkett Supernature pvc vloeren bieden een buitengewone keuzemogelijkheid aan patronen. Ook zijn er meerdere perfecte reproducties van natuurlijke materialen zoals hout leverbaar. Toon jouw persoonlijke inspiratie en talent en probeer met de nieuwste trends en met het combineren van texturen, patronen en meubels om de perfecte balans tussen functie en stijl te creëren in je interieur.

De opvallende innovatieve en digitaal geprinte Tarkett Supernature Inspiration 70 planken en visgraat pvc vloeren zijn modulair en elastisch en zijn hiermee een populair product voor architecten, ontwerpers en aannemers om toe te passen in verschillende gebruikssituaties. Dit komt mede omdat bij grote vloeroppervlakken mogelijk bijna geen opvallende herhalingen van het hout- en steendecors te zien zijn. Ook in de Tarkett Supernature Inspiration 55 pvc vloeren collectie zijn mooie en exclusieve planken en visgraat decoren verkrijgbaar.

Meer algemene of product informatie over Tarkett pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Tarkett.

Tarkett pvc vloer installeren

Een verlijmde of dryback installatie van een Tarkett Supernature pvc vloer dient op een geëgaliseerde betonnen basisvloer gedaan te worden en bij zelf installatie dient de leginstructie van Tarkett opgevolgd te worden. Wanneer deze installatie instructie niet gevolgd wordt vervalt de garantie op de Tarkett pvc vloer. Je kunt de installatie ook door een professioneel vloeren leg-service bedrijf uit laten voeren. Voor prijzen voor het egaliseren en installeren van een Tarkett Supernature pvc vloer, zie de prijslijst van de externe leg-service die door VloerOnline wordt aangeboden.

Onderhoud van pvc Tarkett

Het schoonmaken van Tarkett Supernature pvc vloeren is een eenvoudige en gemakkelijke dagelijkse klus. Stofzuigen of afstoffen van je pvc vloer is voor de dagelijkse reiniging voldoende. Wekelijks of periodiek de vervuilde pvc vloer reinigen met een vochtige dweil of doek met warm water en een door Tarkett voorgestelde natuurlijke, zachte of neutrale pvc reinigingsmiddel. Hiermee houd je je pvc vloer in topconditie. Gebruik voor reiniging van je pvc vloer geen stoomreiniger!

Het weghalen van hardnekkige vlekken van je Tarkett Supernature pvc vloer is ook relatief simpel. Verwijder olie-, azijn- of citroenvlekken onmiddellijk aangezien deze vlekken op het oppervlak van je Tarkett pvc vloer kunnen veroorzaken. Inkt, tomaat of bloed vlekken kunnen verwijderd worden door direct gebruik van alcohol, verdund op de vlek voor een paar minuten aan te brengen zonder te schrobben. Daarna kun je met water de plek afspoelen. Pen en marker vlekken zijn eenvoudig te verwijderen door te poetsen met een doekje met terpentine waarna je de schoongemaakte plek goed afspoelt met water.

Extra onderhoudstips voor het beschermen van je Tarkett Supernature pvc vloer zijn bijvoorbeeld het gebruik van vilt onder zware meubels, banken, stoelen en tafels en vermijd direct rubberen drukpunten op je vloer. Gebruik deurmatten bij ingangen om te voorkomen dat vuil of stof naar binnen wordt gelopen op je pvc vloer. Houdt de warmte van een kachel en open haard op een veilige afstand / hoogte van de pvc vloer. Maak Tarkett Supernature pvc vloeren niet schoon met schuurpoeders, zwarte zeep, aceton, oplosmiddelen, was, vernis of producten op oliebasis.

Tarkett pvc vloeren - natuurlijke keuze

De diverse Tarkett Supernature pvc ontwerpen en kleuren veranderen elke woonruimte in een fantastische plek om te leven met een gezellige sfeer. De mogelijkheden van deze pvc vloeren in decors zijn legio. Van tegel en betonlook effecten, die wij niet in ons assortiment hebeben, tot aan imitaties van parketvloeren en bijzondere hout- en tegelstructuren.

Met een enorme collectie geïnspireerd door de natuur en door grote designtrends bieden de pvc stroken en tegels van Tarkett voortreffelijke prestaties. De aangename Tarkett Supernature pvc vloeren stralen rust uit of zijn juist opgewekt levendig en brengen daarmee karakter in jouw woonruimte.

Tarkett pvc prijzen

Op zoek naar een specifieke en goedkope Tarkett pvc vloer? VloerOnline in Almere biedt een uitgebreid assortiment Tarkett pvc vloeren aan tegen super aantrekkelijke prijzen. Kom gerust eens langs in onze vloeren boetiek in Almere of bezoek vloeronline.nl om ons pvc aanbod te bekijken en om jouw ideale Tarkett vloer direct te bestellen.