phone +31 36 8488884

Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker creëert voor jou diverse smaak- en stijlvolle laminaat vloeren. De authentieke structuur en esthetische uitstraling van het laminaat geeft een matte, robuuste, doch chique uitstraling. De verschillende veelal eiken decors zijn er in een veelvoud aan tinten, variërend van licht tot donker en stellen je in staat om je woning naar je eigen wensen in te richten.

Douwes Dekker Galant 05255 Visgraat Rozemarijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05254 Visgraat Kamille
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05253 Visgraat Komijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05252 Visgraat Koriander
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05251 Visgraat Peterselie
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05250 Visgraat Jasmijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04682 Laurier
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Spontaan 04951 Plank Dille
staal aanwezig in showroom
€ 19,95
Douwes Dekker Spontaan 04952 Plank Dragon
staal aanwezig in showroom
€ 19,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04683 Salie
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Spontaan 04949 Plank Gember
staal aanwezig in showroom
€ 19,95
Douwes Dekker Krachtig Solide Brede Plank 04686 Oregano
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Pagina

Douwes Dekker laminaat vloeren

Douwes Dekker laminaat en pvc vloeren zijn een stuk emotie en persoonlijkheid voor in je interieur. Hoe jij de luxe invult met jouw keuze van een vloer, dat bepaal jijzelf.

Laat je meeslepen door Douwes Dekker laminaat dat stijl, karakter en duurzame kwaliteit combineert.

Douwes Dekker laminaat ervaring

Douwes Dekker laminaat heeft zijn eigen karaktervolle en specifieke kenmerken: Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of classic. Hiermee creëer je jouw eigen sfeer passend bij jouw persoonlijkheid. Genoeg reden om tevreden te zijn met deze comfortabele vloeren die uw woning meerwaarde geven en die ook nog eens makkelijk te onderhouden zijn.

Laminaat Douwes Dekker collecties

De Douwes Dekker laminaat Spontaan collectie kan veel en intensief gebruik met gemak aan. Deze vlakke collectie zonder v-groeven heeft 7 mm dikke planken met eigentijdse eiken dessins in meerdere tinten, geschikt voor jouw gehele woning. Deze betaalbare en betrouwbare vloeren zijn de instap collectie van Douwes Dekker laminaat met smaakvolle decors voor intensief huishoudelijk gebruik.

Op zoek naar een vloer die tegen een stootje kan? Dan is Douwes Dekker laminaat uit de Opgewekt collectie de ideale vloer voor jou! De collectie bestaat uit 4 kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse tijdsgeest. De planken met modieuze eiken decors en de natuurgetrouwe uitstraling zijn voorzien van een v-groef op de lange zijde en geven je interieur een wijdse en ruimtelijke uitstraling.

Ben je alleen tevreden met het beste laminaat? De Douwes Dekker laminaat Sympathiek bied je verfijnde en trendy eiken decors in verschillende tinten aan die in deze collectie verkrijgbaar zijn. Deze aangename en behaaglijke vloeren met een natuurlijke, matte houtstructuur en brede planken voorzien van een 2-zijdige v-groef geven je woning een eigentijdse unieke uitstraling.

De duidelijk kenmerken van Douwes Dekker Trots laminaat zijn de klassieke afmetingen van de vloer van 19 centimeter breed. Geen overdreven grote lange of brede planken, maar een rustig en subtiel formaat. De V-groef van de plank zit aan 4 zijdes, namelijk rondom de planken. De landelijk gebruikte kleuren zijn buitengewoon aantrekkelijk en passen in iedere woonsituatie. Douwes Dekker Trots is waterbestendig en door het toegepaste Uniclic klik-systeem gemakkelijk zelf te installeren.

De opvallenste kenmerken van Douwes Dekker Krachtig laminaat zijn de extra brede planken van 24.4 cm breed. Deze unieke laminaat collectie toont bijna levensechte parketvloeren in een rustig en ingetogen formaat. De V-groef van de plank zit aan 4 zijdes, namelijk rondom de planken. De waterbestendige laminaat vloeren uit de Douwes Dekker Krachtig collectie zijn de beste basis en door het toegepaste Uniclic klik-systeem gemakkelijk zelf te plaatsen.

De collectie Elegant vloeren van Douwes Dekker laminaat combineert traditie en authenticiteit. Het oogt dankzij de V-groeven aan de vier zijden, en de extra lange plankdelen, aan als een klassieke parketvloer met een natuurgetrouwe uitstraling. Het natuurlijk ogende eiken oppervlak is perfect uitgewerkt tot in de kleinste details. Deze rustieke eigentijdse laminaat vloer krijgt zijn bijzondere karakter met name door de ruw vormgegeven embossed-in-register structuur van elke plank.

Dit visgraat model veranderd je woning met een krachtige persoonlijke touch tot een prinselijk onderkomen. Jouw Douwes Dekker Galant laminaat vloer wordt een echte eye-catcher. Wist je dat een klassieke of landelijke interieur vaak gecombineerd wordt met een modern inrichting? Met deze herringbone vloer breng jij jouw eigen design naar een hedendaags woongenot.

De Douwes Dekker Enthousiast tegel collectie is beschikbaar in donker- en lichtgrijze betonlook tinten en zijn verbijsterd goed toe te passen in een minimalistische inrichting. Ook in een robuust industrieel ingerichte woning zorgen ze voor het volmaakt uitzicht en een heel ruimtelijk thuis gevoel! De oppervlakte heeft een beton-structuur, waardoor dit laminaat natuurgetrouw aanvoelt als een echte stenen tegel vloer.

Bovenstaande kenmerken, karakter inzichten en eigenschappen vormen de basis van de laminaat vloeren van Douwes Dekker. Opgewekt, spontaan, sympathiek, krachtig en trots, galant en enthousiast of juist ingetogen elegant. Kies voor de beste kwaliteit laminaat om je inrichting compleet te maken. Meer algemene of product informatie over Douwes Dekker laminaat nodig? Bezoek de website van Douwes Dekker. 

Douwes Dekker laminaat leggen

Douwes Dekker laminaat wordt altijd zwevend gelegd, d.w.z. zonder te lijmen of te hechten aan de ondervloer. De planken worden gelegd met behulp van een klik systeem voorzien van de modernste installatie techniek. Tevens belangrijke voorwaarden zijn een vlakke, egale en stabiele draagvloer. Voor een goede contactgeluidsisolatie gebruik je de door Douwes Dekker aanbevolen ondervloer.

Twee linker handen of geen zin om je laminaat vloer zelf te leggen? Laat dan het Douwes Dekker laminaat leggen door een ervaren parketteur.

Slijtvastheid laminaat klasses

Afhankelijk van de mate van belasting die op de vloer komt, is het de moeite waard om een geschikt laminaat te kiezen. Laminaat vloeren met gebruiksklasse 31 of 32 zijn bij uitstek geschikt voor thuis of Intensief residentieel gebruik en op openbare plaatsen zoals kantoren en winkels is het beter om vloeren met een gebruiksklasse 33 of 34 te leggen die bestand zijn tegen zware belastingen. Douwes Dekker laminaat heeft in al haar collecties een gebruiksklasse van 32 voor intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik.

Vlekbestendig laminaat van Douwe Dekker

Saus, spaghetti, jam, of koffie. Met dergelijke boosdoeners kunnen je laminaat permanent vernielen. Met Douwes Dekker laminaat zijn dergelijke vlekken geen probleem meer. Zelfs vervuiling van markers en lippenstift kunnen eenvoudig worden verwijderd. Dit dient wel direct te worden gedaan.

Verzorging Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker laminaat is buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Meestal dien je alleen maar de stofwisser of -zuiger te gebruiken om het vuil gemakkelijk te verwijderen, maar je kunt het laminaat ook afnemen met een licht vochtige dweil. Als schoon water niet voldoende is om te reinigen, kun je een laminaatreiniger aan het water toevoegen.

Douwes Dekker online of offline bestellen

Voortreffelijk Douwes Dekker laminaat. Het charismatische interieur wat hierdoor ontstaat straalt pure status en aanzien uit, en hierdoor springt bij binnenkomst de Douwes Dekker laminaat vloer meteen in het oog, een echte eyecatcher.

Op zoek naar een hoogwaardige Douwes Dekker laminaatvloer? VloerOnline in Almere biedt complete laminaat assortiment van Douwes Dekker tegen scherpe prijzen. Kom gerust eens langs in onze vloeren inspiratiewinkel in Almere of bezoek vloeronline.nl om ons aanbod te bekijken en jouw ideale vloer direct te bestellen.