phone +31 36 8488884

Douwes Dekker

Douwes Dekker laminaatvloeren - duurzame en stijlvolle opties. Diverse kleuren en designs, Perfect voor een elegant en praktisch interieur

Douwes Dekker laminaat bestellen - bekijk hier alle collecties

Douwes Dekker biedt een breed scala aan stijlvolle en smaakvolle laminaatvloeren speciaal voor jou. Het authentieke ontwerp en de aantrekkelijke look van het laminaat zorgen voor een matte, stevige, maar tegelijkertijd elegante uitstraling. De collectie, die voornamelijk bestaat uit eikenhouten decors, komt in een breed spectrum van kleuren, van licht tot donker, waardoor je de vrijheid hebt om je huis geheel naar eigen smaak te decoreren.

Douwes Dekker Galant 05255 Visgraat Rozemarijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05254 Visgraat Kamille
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05253 Visgraat Komijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05252 Visgraat Koriander
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05251 Visgraat Peterselie
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Galant 05250 Visgraat Jasmijn
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04682 Laurier
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Spontaan 04951 Plank Dille
staal aanwezig in showroom
€ 19,95
Douwes Dekker Spontaan 04952 Plank Dragon
staal aanwezig in showroom
€ 19,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04683 Salie
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Spontaan 04949 Plank Gember
staal aanwezig in showroom
€ 19,95
Douwes Dekker Krachtig Solide Brede Plank 04686 Oregano
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Pagina

Laminaat Douwes Dekker

Douwes Dekker laminaat en pvc vloeren voegen een tastbare dimensie van emotie en persoonlijke flair toe aan je interieur. De manier waarop jij luxe interpreteert en tot uitdrukking brengt met jouw keuze in laminaat, ligt geheel in jouw handen.

Laat je inspireren door Douwes Dekker laminaat, waarin stijl, karakter en langdurige kwaliteit samensmelten tot een indrukwekkend geheel.

Douwes Dekker laminaat vloeren

Douwes Dekker laminaat biedt een unieke mix van eigenschappen: van stoer en strak tot robuust en elegant, van ingetogen tot uitbundig, en van modern tot romantisch of klassiek. Deze diversiteit stelt je in staat een sfeer te creëren die perfect aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid. Er zijn voldoende redenen om te kiezen voor deze comfortabele vloeren die niet alleen een esthetische meerwaarde aan je huis bieden, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

De laminaat collecties van Douwes Dekker

Douwes Dekker Spontaan laminaat

De Douwes Dekker laminaat Spontaan collectie is ontworpen om intensief en frequent gebruik moeiteloos te weerstaan. Deze collectie, die vlakke planken zonder v-groeven en een dikte van 7 mm kenmerkt, biedt moderne eikenpatronen in diverse kleurschakeringen, perfect voor elk deel van je huis. Deze voordelige en betrouwbare Spontaan vloeren vormen de basiscollectie van Douwes Dekker laminaat, met aantrekkelijke decors die speciaal zijn ontwikkeld voor intensief gebruik binnen het huishouden.

Douwes Dekker Opgewekt laminaat

Op zoek naar een vloer die tegen een stootje kan? Dan is Douwes Dekker laminaat uit de Opgewekt collectie de ideale vloer voor jou! De collectie bestaat uit 4 kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse tijdsgeest. De planken met modieuze eiken decors en de natuurgetrouwe uitstraling zijn voorzien van een v-groef op de lange zijde en geven je interieur een wijdse en ruimtelijke uitstraling.

Douwes Dekker Sympathiek laminaat

Zoek je uitsluitend naar topkwaliteit laminaat? Het Douwes Dekker laminaat uit de Sympathiek collectie biedt je elegante en modieuze eiken decors in diverse schakeringen. Deze comfortabele en sfeervolle Sympathiek vloeren, met hun natuurlijke, matte houttextuur en brede planken met een dubbelzijdige v-groef, zullen jouw woning voorzien van een moderne en unieke uitstraling.

Douwes Dekker Trots laminaat

De kenmerkende eigenschappen van het Douwes Dekker Trots laminaat omvatten klassieke plankafmetingen van 19 centimeter breed. Deze bieden een bescheiden en subtiele uitstraling zonder de extremen van overdreven grote of brede planken. Elke plank is rondom voorzien van een V-groef aan alle vier zijden, wat bijdraagt aan een elegante afwerking. De kleuren, die populair zijn in landelijke stijlen, zijn uitzonderlijk aantrekkelijk en veelzijdig, passend bij elke woonsfeer. Douwes Dekker Trots laminaat is bovendien waterbestendig en dankzij het efficiënte Uniclic kliksysteem eenvoudig zelf te plaatsen.

Douwes Dekker Krachtig laminaat

De meest opvallende eigenschappen van het Douwes Dekker Krachtig laminaat zijn de uitzonderlijk brede planken van 24.4 cm. Deze speciale Krachtig collectie biedt designs die de uitstraling van echte parketvloeren nabootsen, maar dan in een kalme en subtiele stijl. Elk van deze planken is rondom voorzien van een V-groef, wat een verfijnde afwerking geeft. De waterbestendige laminaatvloeren uit de Douwes Dekker Krachtig serie vormen een solide basis voor elk interieur en zijn dankzij het geavanceerde Uniclic kliksysteem eenvoudig door jouzelf te installeren.

Douwes Dekker Elegant laminaat

De Elegant collectie van Douwes Dekker laminaat brengt een harmonieuze mix van traditionele stijl en echtheid. Met V-groeven aan alle vier de zijden en uitzonderlijk lange planken, bootst deze serie de look van een klassieke parketvloer na, compleet met een levensechte uitstraling. Het eikenhouten oppervlak is tot in perfectie uitgewerkt, waarbij elk detail zorgvuldig is vormgegeven. De unieke charme van deze rustieke, moderne laminaatvloer wordt vooral versterkt door de uitgesproken embossed-in-register textuur van elke plank, wat diepte en karakter toevoegt aan elke ruimte.

Douwes Dekker Enthousiast laminaat

De Douwes Dekker Enthousiast tegelcollectie biedt een scala aan donkere en lichte betonlook tinten die uitstekend passen binnen een minimalistische decorstijl. Deze tegels zijn eveneens perfect voor het creëren van een authentieke industriële ambiance in je woning, waar ze een onberispelijk uitzicht en een gevoel van ruimtelijkheid bieden. Het oppervlak met een betonstructuur zorgt ervoor dat dit Enthousiast laminaat de sensatie en het uiterlijk van echte stenen tegelvloeren nabootst.

Douwes Dekker Galant laminaat

Dit Galant visgraatdesign zal jouw woning omtoveren met een distinctieve persoonlijke flair, waardoor het de allure van een vorstelijk verblijf krijgt. Jouw Douwes Dekker Galant laminaatvloer staat gegarandeerd centraal als een opvallend stijlelement. Is het je bekend dat een mix van klassieke of landelijke stijlen vaak naadloos samengaat met moderne interieuraccenten? Door deze Herringbone vloer te integreren, kun je jouw unieke esthetiek moeiteloos combineren met moderne wooncomfort, waardoor je interieur zowel tijdloos als actueel wordt.

Douwes Dekker laminaat vloer inspiratie

De hierboven beschreven kwaliteiten en karaktereigenschappen leggen de fundamenten voor de laminaatvloeren van Douwes Dekker. Of je nu kiest voor de levendigheid van Opgewekt, de spontaniteit van Spontaan, de warmte van Sympathiek, de robuustheid van Krachtig en Trots, de verfijning van Galant, de dynamiek van Enthousiast, of de subtiele elegantie van de Elegant serie; Douwes Dekker biedt topkwaliteit laminaat om jouw interieur volledig te verrijken. Heb je meer informatie nodig over de producten van Douwes Dekker? Bezoek dan hun website voor uitgebreide details en algemene informatie.

Douwes Dekker laminaat leggen

Douwes Dekker laminaat wordt altijd zwevend geïnstalleerd, wat betekent dat het niet wordt gelijmd of permanent bevestigd aan de ondervloer. De planken worden samengevoegd met een geavanceerd kliksysteem dat de nieuwste installatietechnieken gebruikt. Het is cruciaal dat de ondergrond vlak, egaal en stabiel is voor de beste resultaten. Voor optimale geluidsisolatie is het aan te raden een door Douwes Dekker voorgeschreven ondervloer te gebruiken.

Heb je twee linkerhanden of simpelweg geen tijd of zin om zelf je laminaatvloer te plaatsen? Overweeg dan het laminaat te laten installeren door een professionele parketteur van Douwes Dekker.

Slijtvastheid laminaat vloer - gebruiksklasses

Afhankelijk van hoe intensief de vloer belast wordt, loont het om een passend type laminaat te selecteren. Voor thuisgebruik of intensief residentieel gebruik zijn laminaatvloeren met een gebruiksklasse van 31 of 32 ideaal. Voor commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels, waar de vloer onderhevig is aan zwaardere belastingen, zijn laminaatvloeren met een gebruiksklasse van 33 of 34 aan te raden. Douwes Dekker biedt binnen al haar collecties laminaat aan met een gebruiksklasse van 32, wat ze geschikt maakt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als voor licht commercieel gebruik.

Douwe Dekker laminaat - vlekbestendig

Sauzen, spaghetti, jam of koffie kunnen vaak blijvende schade aanrichten aan je laminaatvloer. Echter, met Douwes Dekker laminaat hoef je je geen zorgen te maken over dergelijke vlekken. Zelfs vlekken van markers en lippenstift kunnen moeiteloos worden schoongemaakt. Het is wel belangrijk om dit direct te doen, zodat je laminaatvloer onberispelijk blijft.

Verzorging Douwes Dekker laminaatvloeren

Douwes Dekker laminaat staat bekend om zijn gemak in onderhoud. Voor de dagelijkse schoonmaak volstaat meestal een stofwisser of stofzuiger om vuil en stof eenvoudig te verwijderen. Voor een diepere reiniging kun je het laminaat ook afnemen met een licht vochtige dweil. Mocht schoon water alleen niet afdoende zijn voor de reiniging, dan is het mogelijk een speciale laminaatreiniger aan het water toe te voegen voor een effectiever resultaat.

Douwes Dekker online of offline laminaat kopen

Uitmuntend Douwes Dekker laminaat transformeert elk interieur tot een omgeving die luxe en prestige uitstraalt, waardoor de laminaatvloer direct de aandacht trekt bij het betreden van de ruimte — een ware blikvanger.

Ben je op zoek naar een premium Douwes Dekker laminaatvloer? VloerOnline in Almere heeft een uitgebreid assortiment van Douwes Dekker laminaat beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Je bent van harte welkom om onze inspirerende vloerenshowroom in Almere te bezoeken of neem een kijkje op vloeronline.nl om ons complete aanbod te ontdekken en je perfecte vloer meteen te bestellen.