phone +31 36 8488884

Moduleo

Randafwerking Moduleo: duurzame afwerkingen die zorgen voor een naadloze overgang en bescherming van vloerranden, perfect getuned bij elke vloer

Bij VloerOnline zijn we verheugd om onze uitgebreide collectie Moduleo plinten en profielen te presenteren. Deze hoogwaardige afwerkingsdetails tillen niet alleen de uitstraling van je Moduleo pvc vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende vloerdelen en ruimtes.

Moduleo Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Stijlvolle Mofuleo plakplinten voor elke woonruimte

De Moduleo plinten combineren functionaliteit met verfijning. Met diverse designs kun je de perfecte plakplint kiezen die naadloos aansluit bij je interieurstijl. Of je nu een eigentijdse look wenst of een meer klassieke uitstraling ambieert, deze Moduleo plinten voegen een vleugje klasse toe aan elke kamer.

Moduleo profielen voor naadloze overgangen

De Moduleo profielen zijn ontworpen om een naadloze overgang tussen verschillende vloerdelen te creëren. Of je nu soepel wilt overstappen van de ene vloer naar de andere of een harmonieuze verbinding tussen kamers zoekt, onze profielen bieden de ideale oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een elegante afwerking, maar ook aan de duurzaamheid van je vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

Moduleo plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van Moduleo pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Bekijk Moduleo plakplinten en profielen bij VloerOnline

Wil je zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van Moduleo plinten en profielen ervaren? Breng een bezoek aan onze plinten en profielen showroom in Almere en bewonder ze van dichtbij. Of ontdek onze collectie website en kies de perfecte afwerking voor jouw Moduleo pvc vloer, allemaal vanuit het gemak van je eigen luie leunstoel.