phone +31 36 8488884

Betonlook laminaat

Betonlook laminaat biedt een strakke en moderne uitstraling, ideaal voor het creëren van een industrieel en eigentijds interieur in z meerdere ruimtes

Laminaat betonlook

Is strak of juist industrieel jouw ding, dan is betonlook laminaat een ideale basis van jouw interieur. De traditionele uitstraling van een betonnen vloer is al jaren een trend. Dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden, maar de meest praktische en ook de snelste methode is doormiddel van klik laminaat met een betonlook.

Otium Everest Dark Grey 04581
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Otium Everest Light Grey 04580
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Parador Trendtime 5 Beton Donkergrijs 1743596
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Quick Step Muse MUS5494 Botanisch Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5488 Grijs Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5491 Gevlekt Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Ambiant Expression Aqua 50226402 Grijs
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Enthousiast 04956 Tegel Vanille
staal aanwezig in showroom
€ 31,45
Ambiant Expression Aqua 50226403 Lichtgrijs
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Parador Trendtime 5 Beton Ornament Donkergrijs 1743599
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Beton Ornament Lichtgrijs 1743597
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Douwes Dekker Enthousiast 04955 Tegel Anijs
staal aanwezig in showroom
€ 31,45
Pagina

Laminaat met betonlook

Uiteraard is simpelweg een betonnen uitstraling een breed begrip. Qua kleur, manier van leggen, maar ook qua uitstraling is er een breed pallet aan keuzes. Simpelweg een grijze betonlook vloer is allang niet meer het enige waar consumenten naar op zoek zijn of leveranciers fabriceren. Er is een breed assortiment laminaat in verschillende beton stijlen beschikbaar. Zo kun je jouw betonlook laminaat vloer altijd matchen met jouw interieur en woonwensen.

Industrieel en stoer betonlook vloer laminaat

Een betonlook vloer is vaak een keuze voor een wat strakker interieur of in combinatie met moderne meubels. Toch gaat de uitstraling van beton ook goed in combinatie met natuurlijke producten zoals grove houten meubels. De uitstraling van het betonlook laminaat is een rustige basis. Daarom kunnen meubels vaak wat uitbundiger zijn, met veel kleur. Dit werkt goed samen met de grijze of aardse tinten van het betonlook laminaat.

Ook combineert beton goed met industriële meubels, zoals zwart staal of bewerkt hout. Zo krijgt je woonruimte een stoer, strak en robuust uiterlijk.

Tegel laminaat betonlook of laminaat tegels betonlook

Waar gewoon beton één oppervlakte is of bestaat uit grote oppervlaktes, werkt dat uiteraard bij laminaat net even anders. In de meeste gevallen gaat het om betonlook laminaat tegels, dit kunnen vierkante of rechthoekige tegels zijn. De grotere maten zorgen ervoor dat de betonlook beter tot zijn recht komt. Planken maken de vloer drukker en halen het effect weg.

Betonlook laminaat gamma

Er is geen merk die enkel en alleen betonlook laminaat tegels ontwikkeld. Deze type vloeren vind je verspreid over meerdere merken en collecties, aangezien ieder merk is ingesprongen op deze trend. Om jou een beter overzicht te geven welke vloeren er allemaal zijn hebben wij ze op deze pagina verzameld. Zo kun jij makkelijk jouw ideale betonlook laminaat vloer kiezen. Hieronder staan alle collecties waar deze betonlook vloeren zijn terug te vinden.

Betonlook laminaat goedkoop online of offline bestellen

Op zoek naar een betonlook laminaat van hoge kwaliteit voor een goedkope prijs? VloerOnline in Almere biedt een breed scala aan diverse a-merken. Bezoek onze vloeren toonzaal in Almere of vloeronline.nl en ontdek het laminaat assortiment. Laat ons je adviseren en helpen bij het vinden van de perfecte betonlook laminaatvloer voor jouw woning!