phone +31 36 8488884

Hoomline Royal

Ontdek de veelzijdige Hoomline Royal laminaatcollectie, een vloer die naadloos aansluit bij jouw steeds veranderende interieur. Of je nu regelmatig nieuwe meubels toevoegt of vaak nieuwe accessoires aanschaft, deze vloer past moeiteloos bij elke stijl. Het kiezen voor Hoomline Royal is een slimme zet, met prachtige decoren in diverse tinten. Voltooi jouw interieur met de veelzijdige Hoomline Royal..

Hoomline Royal 329022 Toscane Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,95
Hoomline Royal 167551 Lazio
staal aanwezig in showroom
€ 21,95
Hoomline Royal 969 Piemonte
staal aanwezig in showroom
€ 21,95
Hoomline Royal 521067 Campania
staal aanwezig in showroom
€ 21,95

Hoomline Royal V2 laminaat - de alleskunner

Deze Hoomline collectie is dan ook een echte alleskunner. Geen schreeuwerig decor, maar rustige kleuren, standaardafmetingen qua plankegrootte, en een mooie keuze uit diverse decoren in verschillende tinten, zorgen ervoor dat er altijd een decor tussenzit dat bij jouw interieur past. Ook als je besluit om morgen de boel om te gooien. Een laminaat vloer die niet teveel opvalt, maar zeker ook niet wegvalt in je interieur, maar juist je interieursmaak versterkt. Dat is wat Hoomline Royal doet.

Het karakter van de Hoomline Royal V2 vloeren

De duidelijk kenmerken van Hoomline Royal laminaat zijn de klassieke afmetingen van de vloer van 19 centimeter breed. Geen overdreven grote lange of brede planken, maar een rustig en subtiel formaat. De V-groef van de plank zit aan 2 zijdes, namelijk de lange zijdes van de planken. De kleuren zijn rustig en niet schreeuwerig, maar ondersteunen de stijl van jouw interieur. Of dit nu een modern of klassiek interieur is, of dat je alles door elkaar heen mixed. Hoomline Royal is de beste basis.

Hoomline laminaat Royal V2 - beleef het persoonlijk

Ervaar de koninklijke grandeur van Hoomline Royal laminaat. Bezoek onze ruim ingerichte vloerencentrum in Almere en bewonder deze prachtige laminaat vloeren in levenden lijve. Of bestel nu je favoriete laminaat online en geef je interieur een vorstelijke uitstraling met Hoomline Royal!