+31 36 8488884

Pvc tegels

Ben je op zoek naar een vloer die de perfecte balans biedt tussen functionaliteit, esthetiek en gemak? Ontdek dan de uitgebreide pvc-tegels assortiment in dryback en rigid-click uitvoering op VloerOnline! Met hun realistische steen- en betonlook uitstraling en duurzaamheid  zijn deze vinyl tegels de ideale keuze om elke werk- en woonruimtes een stijlvolle en praktische upgrade te geven.

Quick Step Illume AVMTU40273 Gewolkt Beton
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40274 Zandsteenbeton
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40275 Oesterbeton
in onze showroom te bekijken
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40276 Kiezelbeton
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40325 Zachte Lucht
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40326 Zacht Grafiet
in onze showroom te bekijken
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40333 Zachte Blush
€ 51,25
Quick Step Illume AVMTU40334 Zachte Salie
€ 51,25
Quick Step Oro AVSTU40035 Zwarte Leisteen
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Oro AVSTU40136 Wit Carrara Marmer
€ 44,95
Quick Step Oro AVSTU40231 Vulkanische Rots
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Quick Step Oro AVSTU40232 Koraalrots
staal aanwezig in showroom
€ 44,95

Pvc-tegels

Pvc-tegels hebben de afgelopen jaren een enorme populariteit verworven en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze veelzijdige vloeroplossing combineert de look van traditionele tegels met de voordelen van pvc-materiaal. Of je nu een strakke, moderne uitstraling wilt of de warmte van een natuurlijke steenvloer wilt repliceren, vinyl-tegels bieden een ruime keuze aan ontwerpen en texturen om aan elke interieursmaak te voldoen.

Een van de voornaamste voordelen van pvc-tegels is de duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen dagelijkse slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukke ruimtes zoals keukens, badkamers en commerciële omgevingen. Daarnaast bieden pvc-tegels uitstekende waterbestendigheid, waardoor ze zelfs in vochtige ruimtes gelegd kunnen worden zonder zorgen over schade.

Pvc tegels installeren

Wat betreft de installatie, pvc-tegels zijn er in zowel de dryback als een rigid click uitvoering. Met de dryback-methode of lijm kunnen de tegels rechtstreeks op een voorbereide en geëgaliseerde basisvloer worden gelijmd, terwijl de rigid click-uitvoering een handig klikmechanisme biedt voor een snelle en gemakkelijke installatie zonder lijm. Beide methoden zorgen voor een stevige en stabiele vloer die jarenlang meegaat.

Waar wacht je nog op? Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, wij hebben de perfecte pvc tegels voor jou.

Ontdek de collectie pvc-tegels in dryback en rigid-click uitvoering

Bij VloerOnline begrijpen we de waarde van keuze en kwaliteit van onze klanten. Daarom hebben we een uitgebreide collectie pvc-tegels in dryback en rigid-click uitvoering samengesteld om aan diverse interieurbehoeften te voldoen. Of je nu een strakke moderne uitstraling wilt, een klassieke steentextuur verkiest of zelfs een uniek beton of natuursteen patroon wilt creëren, we hebben de perfecte pvc-tegels voor jouw project.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige materialen leveren, zodat je verzekerd bent van een kwalitatieve en duurzame pvc-tegelvloer.

Transformeer je woonruimtes 

Bekijk hierboven de diverse decoren pvc-tegels en geef jouw woon- en werkruimtes een verfijnde stenen uitstraling die het verdient. Maak je keuze uit onze dryback en rigid-click uitvoering, afhankelijk van jouw voorkeur en installatiebehoeften.

Wacht niet langer! Verander vandaag nog jouw interieur met de veelzijdige pvc-tegels in dryback en rigid-click uitvoering van VloerOnline. Klik hier om de pvc-tegels collectie vooraf te ontdekken of kom hiervoor langs in onze ruime vloeren experience winkel.