phone +31 36 8488884

PVC lange planken

Lange planken pvc-vloeren zijn momenteel zeer geliefde opties bij veel mensen vanwege hun originele uitstraling. Deze slijtvaste, duurzame en geluiddempende vinylvloeren bieden ook veel mogelijkheden wat betreft kleur en ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit klassieke, moderne of meer algemene hout- en steen dessins in diverse kleurtinten.

Quick Step Fuse SGMPC20330 Linnen Eik Donkerbruin
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20324 Herfst Eik Bruin
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20323 Herfst Eik Honing
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20325 Herfst Eik Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20322 Serene Eik Medium Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20329 Linnen Eik Medium Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20320 Linnen Eik Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20321 Serene Eik Licht Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20328 Linnen Eik Greige
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Home collectie Cabo Verde Branco click RCRP5017-33 EIR
staal aanwezig in showroom
€ 46,95
Home collectie Cabo Verde Branco click RCRP4017-33 EIR
staal aanwezig in showroom
€ 46,95
Home collectie Cabo Verde Branco click RCRP3017-33 EIR
staal aanwezig in showroom
€ 46,95

Lange planken pvc-vloeren

Als je houdt van een stedelijke uitstraling en een verzorgde inrichting en op zoek bent naar een omvangrijke look, dan hebben we een breed assortiment pvc-vloeren die aan al deze criteria voldoen. Het gebruik van lange planken is momenteel erg trendy in interieurontwerpen met een open en ruimtelijke wijdse uitstraling. De grootse en royale uitstraling voegt een persoonlijke verbinding toe aan je leefruimtes.

De huidige trend: lange planken pvc vloer

Of het nu gaat om een hout- of steenlook- of beton met of zonder voelbare en zichtbare structuur, elk ontwerptype heeft zijn favoriete tijd gehad. De eenvoudige maar grootse uitstraling van de lange plank past perfect bij de huidige inrichtingstrend. Naast muren, meubels, verlichting en raamdecoratie speelt de vloer een grote rol in de warmte van het interieur en zorgt ervoor dat je interieur up-to-date is.

Ervaar de ruimtelijke look met lange pvc-planken in verschillende woon- en werkruimtes! Ben je op zoek naar een hedendaagse en trendy pvc vloer die ruimte creëert en rust uitstraalt? Dan is een vloer met lange planken de perfecte oplossing. Wil je de verschillende pvc-designvloeren met lange planken graag in het echt zien, ervaren en beleven? Geen probleem! Bij VloerOnline ben je aan het enige juiste adres. Hier heb je zeker en vast succes als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in hoogwaardige pvc-vloeren met lange planken.

Voordelen van vloeren pvc's met lange planken

Alle pvc-vloeren met lange planken zijn heerlijk warm, comfortabel, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. De pvc-vloeren met een lijmbare variant (dry back) hebben een bijzonder dunne inbouwhoogte van meestal slechts 2 tot 2,5 mm, terwijl de klikvariant (rigid) een opbouwhoogte heeft van 4 tot 7 mm. Dankzij de extreem lage thermische weerstand kunnen zowel de dry back als de klik pvc-vloeren uitstekend worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling.

Bestel pvc met lange planken en creëer ruimte

Bestel een PVC-vloer met lange planken en transformeer je interieur in een ruimte met een exclusieve wijdse uitstraling. Combineer moderne ruimtelijke ontwerpen en duurzaamheid in je interieur en bestel vandaag nog jouw favoriete pvc vloer met lange planken en verander je ruimte in een persoonlijke woonoase met de elegante look van een echte planken vloer.

Bezoek onze vloeren inspiratiewinkel in Almere of bekijk ons assortiment online op deze pagina om de verschillende pvcvloeren te zien en te vergelijken en bestel jouw gewenste vloer veilig en vertrouwd bij VloerOnline!