phone +31 36 8488884

Hoomline

Ontdek de Hoomline PVC vloeren, perfect voor robuuste en elegante interieurs, geschikt voor zowel moderne als traditionele woon- en werkruimtes

Hoomline pvc bestellen - bekijk hier alle beschikbare collecties

De keuze voor de juiste vloerbedekking is vaak niet eenvoudig, echter maakt Hoomline pvc die keuze een stuk makkelijker. Vaak zijn de prijs, duurzaamheid en onderhoudsintensiteit slechts enkele maatstaven bij het zoeken naar de meest geschikte vloer voor je persoonlijke woonsituatie. Modetrends komen en gaan en daarmee persoonlijke keuzes en aanpassingen in de inrichting die je woning veranderen. Met de keuze voor Hoomline pvc vloeren maak je altijd de juiste keuze.

Hoomline Ambassador Visgraat Hamilton 5
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Visgraat Montreal 28
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Visgraat Edmonton 61
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Nebraska 60
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Visgraat Winnipeg 63
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Kansas 59
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Washington 62
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Montana 61
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Maryland 31
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Visgraat Vancouver 65
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Indiana 28
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Hoomline Ambassador Vermont 12
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Pagina

Hoomline pvc vloeren

Modetrends komen en gaan en daarmee persoonlijke keuzes en aanpassingen in de inrichting die je woning veranderen. Met de keuze voor pvc vloeren maak je altijd de juiste keuze.

Hoomline pvc vloeren zien er niet alleen modieus uit, maar zijn ook makkelijk te installeren en te reinigen. Daarnaast kenmerken de Hoomline pvc vloeren zich door de robuustheid en veerkracht. Ze worden daarom op meerdere plekken ingezet waar intensief gebruik van de vloer onvermijdelijk is, of dat nu in woon-, slaapkamers, keukens of de badkamer is. De hoogwaardige vloerbedekkingen kunnen perfect worden toegepast in deze situaties met de Hoomline pvc vloeren.

Authenticiteit Hoomline vinyl vloeren

Met Hoomline pvc bewijs je dat je voor sfeer in je huis niet per se een houten vloer, een verlijmde visgraat of zwevende visgraat een betonlook of natuurstenen tegel vloer hoeft te hebben. Veel van de pvc vloeren zijn namelijk niet van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Hoomline geeft vorm en een eigen identiteit aan haar vloeren en werkt daarnaast samen met grote fabrikanten uit de internationale designscene waarbij eigenzinnigheid, originaliteit en vormgeving de boventoon voeren. Trends uit de interieurwereld worden snel opgepikt en ontwikkeld waardoor moderniteit en stijl altijd excelleren in de pvc vloeren van Hoomline.

Kwaliteit en eigenschappen pvc Hoomline vloeren

Hoomline pvc vloeren maken door de lange levensduur en waterbestendigheid heel veel indruk. Tevens zijn ze ongevoelig voor vocht en zodoende geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. Kenmerkend is dus het oppervlak van de Hoomline pvc vloer waardoor het gemakkelijk te reinigen en hierdoor dus bijzonder hygiënisch is. Tevens zijn de Hoomline pvc vloeren stabiel, degelijk, gerieflijk, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch, vlek en krasbestendig en zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met warmwater vloerverwarming op traditionele wijze. Tevens dankzij de impact-geluidsabsorberende en comfortabele eigenschappen is deze vloer ook toepasbaar in meerdere leefgedeeltes van de woning. Meer algemene of product informatie over Hoomline pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Hoomline. 

Hoomline pvc is ook geschikt voor het residentiële gedeelte. Hiervoor zijn de klasse certificering 21, 22 en 23 beschikbaar. Voor de commerciële sector neemt men de duurzamere klasse certificering 31, 32, 33 en 34.

Onderhoud Hoomline pvc vloeren van Hoomline

Hoomline pvc vloeren zijn vochtbestendig en hebben een hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling en hierdoor zijn deze vloeren gemakkelijk te reinigen. Een groot deel van de normale inloop van vuil van buitenaf, kan door het plaatsen van een Coral schoonloopmat bij de binnenkomende buitendeuren, voorkomen worden waardoor het ergste vuil niet op de pvc vloer kan komen. Zorg ervoor dat je indien nodig, dagelijks stof, zand en andere vuilvormen verwijdert met een stofzuiger of stofwisser. Dweil je vloer met een licht vochtige dweil, met een door Hoomline aanbevolen pvc reiniger, naar behoefte om de vloer in topconditie te houden waardoor het dagelijkse onderhoud eenvoudig blijft.

Pvc Hoomline - legadvies en weetjes

Een goede voorbereiding én de juiste installatie zorgen voor jarenlang woonplezier van je pvcvloer. Daarom is er een kort legadvies voor het leggen van je nieuwe Hoomline pvc-vloer. Voor garantievoorwaarden met betrekking tot installatie en meer uitgebreide leginstructies kun je contact met ons opnemen.

Er zijn drie legmethodes voor de Hoomline pvc vloeren: wildverband, halfsteensverband en visgraat motief.

Bij het verlijmen van Hoomline pvc met een van deze drie legvarianten dient de ondervloer geëgaliseerd te worden waarna door verlijming deze geïnstalleerd kan worden. Deze werkzaamheden worden vaak door een professioneel bedrijf uitgevoerd.

Bij een zwevende plaatsing dient de ondergrond schoon, vrij van stof en vlak te zijn waarna door middel van een klik installatiemethode de vloer gelegd kan worden. Gebruik hiervoor indien nodig de juiste benodigdheden en accessoires. Ook deze klus kun je uit laten voeren door een ervaren vloerenlegger.

Overtuigd?

Heeft de kwaliteit van de Hoomline pvc vloeren zich bewezen? Kies dan een van de veelzijdige designs uit een van de vele collecties.

Een hoogwaardige vinylvloer van Hoomline kopen? VloerOnline biedt een uitgebreide pvc collectie van Hoomline tegen scherpe prijzen. Bestel nu online of in het vloerenlokaal in Almere. Wacht niet langer!