Hoomline

Producten 1-12 van 40

Hoomline Ambassador Visgraat Hamilton 5
staal aanwezig in showroom
€ 39,55
Hoomline Stilleven Rigid click Vermeer 220
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Hoomline Stilleven Rigid click Rolduc Stone 46983
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Hoomline Briljant click 40015 Fresia
staal aanwezig in showroom
€ 40,95
Hoomline Ambassador Visgraat Montreal 28
staal aanwezig in showroom
€ 39,55
Hoomline Briljant click 40017 Iris
staal aanwezig in showroom
€ 40,95
Hoomline Ambassador Visgraat Edmonton 61
staal aanwezig in showroom
€ 39,55
Hoomline Stilleven Rigid click Hals 832
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Hoomline Stilleven Rigid click Van Ruysdael 823
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Hoomline Stilleven Rigid click Rembrandt 245
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Hoomline Stilleven Rigid click Van Gogh 230
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Hoomline Briljant Visgraat click 60014 Orchidee
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Pagina

Hoomline pvc vloeren

De keuze voor de juiste vloerbedekking is vaak niet eenvoudig, echter maakt Hoomline pvc die keuze een stuk makkelijker. Vaak zijn de prijs, duurzaamheid en onderhoudsintensiteit slechts enkele maatstaven bij het zoeken naar de meest geschikte vloer voor je persoonlijke woonsituatie. Modetrends komen en gaan en daarmee persoonlijke keuzes en aanpassingen in de inrichting die je woning veranderen. Met de keuze voor Hoomline pvc vloeren maak je altijd de juiste keuze. Het ziet er niet alleen modieus uit, maar is ook makkelijk te installeren en te reinigen. Daarnaast kenmerken de Hoomline pvc vloeren zich door de robuustheid en veerkracht. Ze worden daarom op meerdere plekken ingezet waar intensief gebruik van de vloer onvermijdelijk is, of dat nu in woon-, slaapkamers, keukens of de badkamer is. De hoogwaardige vloerbedekkingen kunnen perfect worden toegepast in deze situaties met de Hoomline pvc vloeren.

Authenticiteit

Met Hoomline pvc bewijs je dat je voor sfeer in je huis niet per se een houten, betonlook of natuurstenen vloer hoeft te hebben. Veel van de pvc vloeren zijn namelijk niet van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Hoomline geeft vorm en een eigen identiteit aan haar vloeren en werkt daarnaast samen met grote fabrikanten uit de internationale designscene waarbij eigenzinnigheid, originaliteit en vormgeving de boventoon voeren. Trends uit de interieurwereld worden snel opgepikt en ontwikkeld waardoor moderniteit en stijl altijd excelleren in de pvc vloeren van Hoomline.

Kwaliteit Hoomline pvc

Hoomline pvc vloeren maken door de lange levensduur en waterbestendigheid heel veel indruk. Tevens zijn ze ongevoelig voor vocht en zodoende geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. Kenmerkend is dus het oppervlak van de Hoomline pvc vloer waardoor het gemakkelijk te reinigen en hierdoor dus bijzonder hygiënisch is. Tevens zijn de Hoomline pvc vloeren stabiel, degelijk, gerieflijk, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch, vlek en krasbestendig en zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met warmwater vloerverwarming op traditionele wijze. Tevens dankzij de impact-geluidsabsorberende en comfortabele eigenschappen is deze vloer ook toepasbaar in meerdere leefgedeeltes van de woning.

Hoomline pvc is ook geschikt voor het residentiële gedeelte. Hiervoor zijn de klasse certificering 21, 22 en 23 beschikbaar. Voor de commerciële sector neemt men de duurzamere klasse certificering 31, 32, 33 en 34.

Hoomline pvc vloeren collecties

Hoomline pvc vloeren zijn robuust, tijdloos en trendy en verkrijgbaar in diverse dry-back collecties of als een rigid click variant.

Onderhoud

Hoomline pvc vloeren zijn vochtbestendig en hebben een hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling en hierdoor zijn deze vloeren gemakkelijk te reinigen. Een groot deel van de normale inloop van vuil van buitenaf, kan door het plaatsen van een Coral schoonloopmat bij de binnenkomende buitendeuren, voorkomen worden waardoor het ergste vuil niet op de pvc vloer kan komen. Zorg ervoor dat je indien nodig, dagelijks stof, zand en andere vuilvormen verwijdert met een stofzuiger of stofwisser. Dweil je vloer met een licht vochtige dweil, met een door Hoomline aanbevolen pvc reiniger, naar behoefte om de vloer in topconditie te houden waardoor het dagelijkse onderhoud eenvoudig blijft.

Legadvies Hoomline pvc

Een goede voorbereiding én de juiste installatie zorgen voor jarenlang woonplezier van je pvcvloer. Daarom is er een kort legadvies voor het leggen van je nieuwe Hoomline pvc-vloer. Voor garantievoorwaarden met betrekking tot installatie en meer uitgebreide leginstructies kun je contact met ons opnemen.

Er zijn drie legmethodes voor de Hoomline pvc vloeren: wildverband, halfsteensverband en visgraat motief.

Bij het verlijmen van Hoomline pvc met een van deze drie legvarianten dient de ondervloer geëgaliseerd te worden waarna door verlijming deze geïnstalleerd kan worden. Deze werkzaamheden worden vaak door een professioneel bedrijf uitgevoerd. Bij een zwevende plaatsing dient de ondergrond schoon, vrij van stof en vlak te zijn waarna door middel van een klik installatiemethode de vloer gelegd kan worden. Gebruik hiervoor indien nodig de juiste benodigdheden en accessoires. Ook deze klus kun je uit laten voeren door een ervaren vloerenlegger.

Overtuigd

Heeft de kwaliteit van de Hoomline pvc vloeren zich bewezen? Kies dan een van de veelzijdige designs uit een van de vele collecties.