phone +31 36 8488884

Verzendinformatie

Levertijden

Bij alle artikelen in onze webwinkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als u meerdere artikelen besteld dan is het artikel met de langste levertijd de indicatie voor verzending. Alle artikelen worden na deze tijd geleverd. Middels een bestellingbevestiging per e-mail wordt een leverdatum aan u bekend gemaakt.

Voor bestellingen die verzonden worden buiten Nederland gelden de opgegeven levertijden niet, bestellingen worden eventueel met vertraging geleverd, vraag u levertijd na bij onze klantenservice.

Let op! Als u gebruik maakt van de betaalmethode ‘vooruitbetalen’, zal de bestelling pas verzonden worden nadat wij de betaling van u hebben ontvangen. Na ontvangst wordt er telefonisch een leverdatum met u afgesproken.

Verzendkosten

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

Meerkosten zoals vervoer over water, tolwegen en/of tunnels e.d. indien noodzakelijk, worden apart aan de klant in rekening gebracht na aflevering van de bestelling middels een factuur.

De prijzen genoemd in de verzendkosten zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Bestellingen worden veelal in één levering per adres bezorgd.

Let op! Goederen kunnen ook worden afgehaald, informeer naar het dichtsbijzijnde afhaaldepot.

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met vrijdag met onze eigen bezorgservice of met een logistieke partner/ transporteur. De producten reizen voor risico van VloerOnline. De koper draagt het risico van de producten vanaf het ogenblik waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Bij afwijking van de afgesproken kwaliteit/ kwantiteit dit vermelden op de vrachtbrief en telefonisch doorgeven op +31 (0)36 8488884.

De goederen worden vóór de 1e drempel afgeleverd d.m.v. een steekwagen/palletwagen. Let op: Voor verder vervoer naar binnen en in de woning/appartementencomplex dient u zelf zorg te dragen. Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen en hiervoor af te tekenen.

Als de koper bij aflevering de producten weigert in ontvangst te nemen, worden ze terug gestuurd naar VloerOnline. Eventuele gemaakte kosten worden door VloerOnline door middel van een factuur aan u doorberekend. Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede waardevermindering. Deze kosten bedragen 10 % van de hoofdsom met een minimum van € 120,00.

Vragen?

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.