Elite Classic

8 Producten

Hoomline Elite Classic 6066 Tara
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 6061 Olivia
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 6041 Amber
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 6063 Emma
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 60946 Fien
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 6037 Charlotte
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 60969 Valerie
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Hoomline Elite Classic 6062 Lotte
staal aanwezig in showroom
€ 29,95

Hoomline Elite Classic laminaat vloeren

Een waterbestendige laminaatvloer die bij interieur past en de perfecte basis vormt voor jouw interieur, dat is de Hoomline Elite Classic laminaat collectie. Dus ben jij nogal veranderlijk qua interieur? Staan er regelmatig nieuwe meubels in de kamer of koop jij vaak veel nieuw accesoires? Dan moet daar een vloer bij passen die matched met al die stijlen. Dat is zeker niet altijd een gemakkelijk opgave, echter elke keer een nieuwe vloer leggen vanwege een nieuwe bank of stoel is ook niet handig. Kiezen voor Hoomline Elite Classic is dat zeker wel, want met de prachtige decoren in verschillende tinten, zit je altijd goed. Of je interieur nou klassiek of modern is, Hoomline Elite Classic laminaat matched altijd.

De alleskunner

De waterbestendige Elite Classic collectie is dan ook een echte alleskunner. Geen schreeuwerig decor, maar rustige kleuren, standaardafmetingen qua plankgrootte, en een mooie keuze uit diverse decoren in verschillende tinten, zorgen ervoor dat er altijd een decor tussenzit dat bij jouw interieur past. Ook als je besluit om morgen de boel om te gooien. Een vloer die niet teveel opvalt, maar zeker ook niet wegvalt in je interieur, maar juist je interieursmaak versterkt. Dat is wat Hoomline Elite doet.

Hoomline Elite Classic eigenschappen

De duidelijk kenmerken van Hoomline Elite Classic laminaat zijn de klassieke afmetingen van de vloer van 19 centimeter breed. Geen overdreven grote lange of brede planken, maar een rustig en subtiel formaat. De V-groef van de plank zit aan 4 zijdes, namelijk rondom de planken. De kleuren zijn rustig en niet schreeuwerig, maar ondersteunen de stijl van jouw interieur. Of dit nu een modern of klassiek interieur is, of dat je alles door elkaar heen mixed. Hoomline Elite Classic is de beste basis. De planken van de Hoomline Royal Classic laminaat collectie zijn bovendien volledig waterbestendig.

Door het toegepaste Uniclic klik-systeem zijn ook deze Hoomline laminaatvloeren gemakkelijk zelf te plaatsen. Neem voor het installeren van deze laminaatvloer goed de leginstructie door om de 100% waterbestendigheid te kunnen garanderen.