phone +31 36 8488884

Betalen


Bankgegevens van VloerOnline

Begunstigde: VloerOnline

IBAN: NL58 ABNA 0616 1171 32
BIC: ABNANL2A
Rekeningnummer: 61.61.17.132
Bank: ABN AMRO

Betaalwijzen bij VloerOnline

Bij VloerOnline heb je de keuze uit verschillende betaalwijzen:

 • Betalen met iDEAL
 • SEPA-overboeking
 • Bancontact
 • Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)
 • Contante betaling
 • Betalen op rekening

Betalen met iDEAL

Bij iDEAL wordt je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, KNAB en BUNQ.

Bij deze betaalwijze wordt de betaling direct afgeschreven van je rekening. Om te betalen met iDEAL doorloopt je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer je bank
 2. Klik op ''bestellen en betalen'', hierdoor komt je op de pagina van jouw bank
 3. Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank
 4. Rond hier de betaling af
 5. Nadat de betaling van je bestelling is voldaan ontvangt je van ons per e-mail een bestel en betaalbevestiging incl. PDF-factuur
 6. Je wordt automatisch terug geleid naar de homepagina van VloerOnline

SEPA-overboeking

Betaling kan plaatsvinden via (vooruit)betaling door middel van een handmatige overboeking naar onze bankrekening t.n.v. VloerOnline onder vermelding van je bestelnummer en opgegeven naam. Nadat de betaling van je bestelling is voldaan ontvangt je van ons binnen 24 uur per e-mail een betaalbevestiging incl. PDF-factuur

Betalen met Bancontact

Bij Bancontact wordt je tijdens het betalingsproces doorgestuurd naar de Bancontact webpagina. Hier kun je doormiddel van de Bancontact app betalen. Als je de app op hetzelfde toestel heeft geïnstalleerd waarmee je de bestelling plaatst, dan dien je alleen jouw pincode in te voeren.
Mits je de app op een ander toestel hebt staan, klik je in de app op betalen en scan je de QR-code die op de website staat. Je geeft jouw pincode in op de app en de betaling is voldaan. Nadat de betaling van jouw bestelling is voldaan ontvangt je van ons per e-mail een bestel en betaalbevestiging incl. PDF-factuur

Betalen met Creditcard

Bij ons kunt je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, Master Card en Maestro. Om te betalen met een creditcard doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Selecteer de betaalwijze (Visa, Master Card of Maestro)
 2. Klik op ''Plaats jouw bestelling'' en rond deze af
 3. Nadat de betaling van jouw bestelling is voldaan ontvangt je van ons per e-mail een bestel en betaalbevestiging incl. PDF-factuur

Jouw gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij VloerOnline zeer veilig.

Bij betaling met creditcard worden er geen kosten aan je doorberekend.

Contant betalen (niet mogelijk)

Wij behouden ons het recht voor om contante betaling te weigeren i.v.m de veiligheidrisico's. Je kunt gebruikmaken van één van de andere bovenstaande betaalwijzen die wij je bieden. Wij vragen hiervoor je begrip.

Betalen op rekening (niet mogelijk)

Wij behouden ons het recht voor om betalen op rekening te weigeren. Je kunt gebruikmaken van één van de andere bovenstaande betaalwijzen die wij je bieden. Wij vragen hiervoor je begrip.