phone +31 36 8488884

ondervloer pvc

Ondervloeren pvc: hoogwaardige en geluiddempende basislagen die de stabiliteit, het comfort en de levensduur van uw pvc vloer verbeteren

De betere ondervloeren voor klik pvc vloeren - wacht niet langer - bestel nu

Bij VloerOnline vind je de perfecte ondervloeren voor jouw klik pvc vloer. Deze hoogwaardige ondervloeren bieden uitstekende geluidsdemping, vochtbescherming en stabiliteit, speciaal ontworpen voor click pvc systemen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en zorg voor een duurzame en comfortabele vloer die jarenlang meegaat. Verbeter jouw vloerproject met deze premium ondervloeren voor klik pvc en ervaar ultiem comfort en duurzaamheid.

LVT click 10 dB
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Floorify Performance
staal aanwezig in showroom
€ 8,95
Quick Step Transit
staal aanwezig in showroom
€ 8,95
Quick Step Heat
staal aanwezig in showroom
€ 8,95
LVT click PU
staal aanwezig in showroom
€ 5,45
Gold-Pack 10db
staal aanwezig in showroom
€ 7,45
Jumpax Classic
€ 27,95
Floorify Comfort
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Marathon Super
€ 14,95
RedFloor 1.0
staal aanwezig in showroom
€ 5,95
Diffufol vochtwerende folie
staal aanwezig in showroom
€ 2,45

Ondervloer voor pvc

Een nieuwe zwevende klik pvc vloer installeren vereist zorgvuldige aandacht voor de ondervloer. De ondervloer fungeert als buffer voor geluid, comfort en eventuele oneffenheden, en beschermt de zwevende vloer tegen slijtage. Om optimaal te profiteren van je nieuwe click pvc vloer, is het van essentieel belang om de juiste ondervloer te kiezen.

Of je nu laminaat- of click pvc-vloeren hebt, er zijn talloze ondervloeren beschikbaar die passen bij elke type vloer.

Ondervloer gamma pvc

De ondervloeren zijn ook ingedeeld op basis van hun geschiktheid voor vloerverwarming, gebruik in appartementen en installatie op betonnen of houten ondergronden. Elke ondervloer heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, zodat je het ideale product kunt vinden voor jouw nieuwe vloer. In de categorie ondervloer pvc click vind je b.v. Quick Step ondervloeren, redfloor 1.0 ondervloer en Floorify ondervloeren.

Ondervloer vinyl keuze

Zoals je ziet, proberen wij je gelijk goed te informeren in plaats van ‘het’ onder het vloer te verstoppen. We gaan zelfs verder door alleen de beste fabrikanten te selecteren op basis van onze hoge kwaliteitsnormen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van de juiste ondervloer. Maak je nieuwe vloer compleet met de perfecte ondervloer.

Verken alle pvc ondervloeren vandaag nog en bestel direct

Ontdek de ideale basis voor jouw pvc click vloer bij VloerOnline! Of je nu online winkelt of onze showroom bezoekt, wij hebben de perfecte ondervloer voor jou. Kies uit dit uitgebreide assortiment en leg de fundering voor een vlekkeloze pvc click vloerinstallatie. Bezoek nu onze website of kom langs in onze vloeren showroom in Almere!