+31 36 8488884

Hongaarse Punt pvc

Stap binnen in een wereld van klassieke charme en eigentijdse stijl met onze uitgebreide collectie Hongaarse punt pvc-vloeren. Deze vloeren zijn geïnspireerd door traditionele Hongaarse houten vloeren en bieden een uniek legpatroon met een twist. Bij de Hongaarse punt vloeren worden de stroken onder een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar gelegd, waardoor er sergeantstrepen of een chevronembleem als patroon ontstaat in de vloer,

Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt Rigid click 07821 Crème Brûlée
in onze showroom te bekijken
€ 54,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt Rigid click 07823 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 54,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt 07811 Panna Cotta
In onze showroom te bekijken
€ 44,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt 07809 Crème Brûlée
In onze showroom te bekijken
€ 44,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt 04735 Spekkoek
In onze showroom te bekijken
€ 44,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt Rigid click 04967 Boterkoek
in onze showroom te bekijken
€ 54,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt 04734 Boterkoek
In onze showroom te bekijken
€ 44,95
Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse Punt Rigid click 04968 Spekkoek
in onze showroom te bekijken
€ 54,95
vtwonen Noble 62021021 Sun Kissed
€ 43,95
vtwonen Noble 62021020 Natural
€ 43,95
mFLOR Parva Oak Chevron 42219 Sardinia
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva Oak Chevron 42217 Lombardia
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
Pagina

Hongaarse Punt pvc-vloeren

Met Hongaarse punt pvc-vloeren voeg je een vleugje verfijning toe aan elke woon- en werkruimte. Het prachtige ogende zigzagpatroon met lijnen creëert een luxueuze uitstraling en geeft een gevoel van diepte en speels effect aan de vloer. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, de tijdloze elegantie van Hongaarse punt pvc vloeren past bijna perfect bij iedere woonstijl.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

De Hongaarse punt pvc-vloeren zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de hoogwaardige pvc-constructie zijn ze bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor blijft jouw vloer er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs in drukbezochte ruimtes. Ook zijn deze Chevron vloeren waterbestendig en is het reinigen van de vloeren eenvoudig en gemakkelijk, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Geschikt voor vloerverwarming: Comfortabel en energiezuinig

Hongaarse punt pvc-vloeren zijn uitstekend geschikt voor traditionele warmwater vloerverwarmingssystemen. Ze geleiden warmte efficiënt, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en energiezuinige verwarming in jouw huis. Zo blijven jouw voeten warm terwijl je geniet van de eindeloos mooie uitstraling van je vloer.

Vind de perfecte ogende Hongaarse punt pvc vloer

Bij VloerOnline zijn we trots op ons brede assortiment Hongaarse punt pvc-vloeren. Met een ruime keuze aan kleuren, texturen en afwerkingen vind je altijd een vloer die naadloos aansluit bij jouw smaak en interieurstijl. Of je nu een warme, rustieke uitstraling wilt creëren of juist een moderne en strakke look nastreeft, wij hebben de perfecte vloer voor jouw wensen. Bekijk het complete Hongaarse punt vinyl-assortiment op deze pagina en kies jouw perfecte vloer nu uit.

Bestel vandaag nog jouw Hongaarse punt pvc-vloer

Kies voor de tijdloze elegantie, duurzaamheid en veelzijdigheid van een Hongaarse punt pvc-vloer. Bestel vandaag nog jouw favoriete vloer en ontwerp een interieur dat indruk maakt. Bekijk nu de totale website of kom naar de vloeren toonzaal. Onze experts helpen je graag verder. Maak van je huis een thuis met een prachtige Hongaarse punt pvc-vloer!