phone +31 36 8488884

Douwes Dekker

Douwes Dekker pvc vloeren

De authentieke en uiterst populaire, hedendaagse Douwes Dekker pvc vloeren vallen op door hun universele look, uitgebreide ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit. De stevige en robuuste pvcvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn bovendien comfortabel warm en hebben ze zeer goede geluidsisolerende eigenschappen.

Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 04849 Drop
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 04742 Drop
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07816 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07815 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07814 Tiramisu
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07813 Crème Brûlée
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07804 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07803 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07802 Tiramisu
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07801 Crème Brûlée
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07820 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07819 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 49,95

Douwes Dekker pvc

Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning. Het is daarom belangrijk dat je een laminaat of een pvc vloer zoekt die aansluit bij je persoonlijkheid en welke goed bij jouw woonomgeving past. De vloer is, zoals bekend, de basis van het interieur en samen met de rest van de inrichting moet er een sfeer gecreëerd worden waarin jij je prettig en comfortabel voelt. Douwes Dekker pvc vloeren zijn karaktervolle vloeren met specifieke kenmerken die aan al deze eisen voldoet.

Er zijn veel ontwerpen en decors beschikbaar in de Douwes Dekker pvc vloeren collecties, of het nu gaat om lichte of donker getinte eiken en andere houten decors of betonlook of natuursteen decors met of zonder afgeschuinde facetranden. Hiermee creëren deze sterke en karaktervolle Douwes Dekker pvc vloeren in elk interieur een gezellige en comfortabele eenheid. De inventiviteit van deze populaire vloeren zijn grenzeloos en zijn hierdoor multifunctioneel toepasbaar.

Douwes Dekker pvc vloeren - de voordelen

Douwes Dekker pvc vloeren hebben zeer positieve individuele eigenschappen, ze zijn kras-, slag- en stootbestendig, antistatisch, geluidsarm en zijn daarnaast ook water- en vlekbestendig.

Vloerverwarming en Douwes Dekker pvc

Dankzij de extreem lage thermische weerstand zijn zowel de Douwes Dekker dry back alsmede de rigide klik pvc vloeren uitstekend toepasbaar in combinatie met hedendaagse warm water vloerverwarming. Dit omdat de warmteweerstand van deze pvc vloeren voldoende laag is kunnen ze perfect worden geplaatst in kamers waar de vloerverwarming als hoofd verwarming dient. De pvc vloer voelt door dit aangename warme toegevoegde alternatief zelfs op blote voeten uiterst comfortabel aan.

Douwes Dekker pvc collecties

De Douwes Dekker pvc vloeren zijn in 2 versies verkrijgbaar. De rigid click pvc vloeren uit de Douwes Dekker Ambitieus collectie worden geleverd als riante planken, praktisch planken, vierkante tegels met of zonder betonlook en visgraat en Hongaarse punt motief. De 4-zijdige mini vellingkanten geven deze vloeren een mooie en landelijke randafwerking aan de planken en tegels en met een 0,55 mm dikke slijtlaag zijn bijzonder robuust en sterk. Ook onder deze rigid click drager zit een speciale ondervloerlaag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Het toepassen van een vochtscherm wordt wel aangeraden. In de Douwes Dekker Ambitieus collectie in de dry back variant, zijn deze decors ook beschikbaar. Wij informeren je graag over welke variant het best bij jouw woonsituatie past.

Je kunt kiezen voor een stoere of strakke vloer, een robuuste of elegante of een trendy of classic vloer. Maar misschien gaat je voorkeur wel uit naar een ingetogen of juist een overdadige vloer. Hou je van modern of romantisch, het maakt echt niet uit wat je voorkeur is, de Douwes Dekker pvc vloeren zijn er in allerlei stijlen en decors en te gebruiken in ieder interieur. Meer algemene of product informatie over Douwes Dekker pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Douwes Dekker. 

Douwes Dekker pvc vloeren installeren

Als je een goed resultaat op lange termijn wilt dien je je goed te laten informeren over de voor- en nadelen van de afzonderlijke onderstaande Douwes Dekker pvc vloeren installatie methodes.

De dry back variant van Douwes Dekker pvc vloeren dient op een vooraf geëgaliseerde ondergrond te worden verlijmd. Deze werkzaamheden worden veelal door een professionele vloerenlegger uitgevoerd. Bij installatie van een Douwes Dekker rigid klik pvc vloer dient de ondergrond droog, schoon en vlak te zijn. Vooral bij plaatsing op plavuizen of tegels dient deze basis gecontroleerd te worden of deze voldoende egaal is. Bij afwijking hiervan dient er eerst geëgaliseerd te worden. Het click systeem wordt door middel van een fold down bij de rigid click geïnstalleerd.

Geen zin om deze klus zelf te klaren of net niet handig genoeg, geef dan deze legwerkzaamheden uit handen aan een professionele vloerenlegger.

Onderhoud van Douwes Dekker pvc vloeren

Naast duurzaamheid en gebruiksgemak zijn Douwes Dekker pvc vloeren hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Bij lichte vervuiling kun je het vuil en stof het best verwijderen met een goede stofzuiger of wisser. Bij hardnekkige vlekken kan de pvc vloer met een licht vochtige dweil of microvezeldoek worden gereinigd. Echter wees voorzichtig. Zelfs als de pvc immuun is voor vocht en water, het blijft kwetsbaar bij bepaalde reinigingsmiddelen. Gebruik voor het schoonmaken en onderhoud van je Douwes Dekker pvc vloer een door de fabrikant voorgedragen vinyl of pvc reiniger en gebruik geen chloorhoudende schoonmaak- of andere schuurmiddelen.

Daarom - Douwes Dekker pvc

De onmisbare charismatische maar toch stoere Douwes Dekker pvc vloeren geven een adembenemende schoonheid aan je interieur. Letterlijk en figuurlijk. De vooruitstrevende en tijdloze decors uit deze pvc vloeren collecties zijn van indrukwekkende makelij en voldoen aan ieders hoge verwachtingen.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige Douwes Dekker pvc vloer? Ontdek bij VloerOnline onze uitgebreide collecties van Douwes Dekker pvc tegen aantrekkelijk lage prijzen. Of je nu ons aanbod online bekijkt of in onze showroom in Almere, wij staan klaar om je te helpen jouw ideale pvc-vloer te kopen bij VloerOnline!