phone +31 36 8488884

Douwes Dekker PVC

Douwes Dekker pvc bestellen - bekijk hier alle beschikbare collecties

De authentieke en uiterst populaire, hedendaagse Douwes Dekker pvc vloeren vallen op door hun universele look, uitgebreide ontwerpen, pvc vloeren kleuren en de hoogwaardige kwaliteit. De stevige en robuuste  vinyl vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn bovendien comfortabel warm en hebben ze zeer goede geluidsisolerende eigenschappen.

Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 04849 Drop
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 04742 Drop
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07816 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07815 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07814 Tiramisu
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank Rigid click 07813 Crème Brûlée
in onze showroom te bekijken
€ 47,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07804 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07803 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07802 Tiramisu
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Riante Plank 07801 Crème Brûlée
in onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07820 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07819 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 49,95

Douwes Dekker pvc vloeren

Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning. Het is daarom belangrijk dat je een laminaat, pvc laminaat of een pvc vloer zoekt die aansluit bij je persoonlijkheid en welke goed bij jouw woonomgeving past. De vloer is, zoals bekend, de basis van het interieur en samen met de rest van de inrichting moet er een sfeer gecreëerd worden waarin jij je prettig en comfortabel voelt. Douwes Dekker pvc vloeren zijn karaktervolle vloeren met specifieke kenmerken die aan al deze eisen voldoet.

Er zijn veel kleuren pvc vloeren, ontwerpen en decors beschikbaar in de Douwes Dekker pvc vloeren collecties, of het nu gaat om lichte of donker getinte eiken en andere pvc vloer houtlook decors of pvc vloeren betonlook of natuursteen decors met of zonder afgeschuinde facetranden. Hiermee creëren deze sterke en karaktervolle Douwes Dekker pvc vloeren in elk interieur een gezellige en comfortabele eenheid. De inventiviteit van deze populaire vloeren zijn grenzeloos en zijn hierdoor multifunctioneel toepasbaar.

Douwe Dekkers pvc vloeren - pvc vloeren nadelen en voordelen

Het pvc voordeel van de Douwes Dekker vloeren zijn de zeer positieve individuele eigenschappen, ze zijn kras-, slag- en stootbestendig, antistatisch, geluidsarm en zijn daarnaast ook water- en vlekbestendig.

De nadelen pvc vloer van Douwes Dekker zijn de pvc vloeren prijzen. Door de aangeboden kwaliteit is er geen goedkope pvc vloer in het assortiment. Tevens dient veelal bij het leggen van pvc vloer de basis ondervloer geprepareerd of geëgaliseerd te worden. En ook goed om te weten is dat rubber in combinatie met een pvc lijm vloer of een pvc click vloer niet goed samen gaan (lees bv een deurmat).

Douwes Dekker - pvc vloer met vloerverwarming

Dankzij de extreem lage thermische weerstand zijn zowel de Douwes Dekker dry back of lijm pvc alsmede de clickj pvc vloer uitstekend toepasbaar in combinatie met hedendaagse warm water vloerverwarming. Dit omdat de warmteweerstand van deze pvc vloeren voldoende laag is kan het leggen van pvc vloer perfect matchen in ruimtes waar de vloerverwarming als hoofd verwarming dient. De pvc vloer voelt door dit aangename warme toegevoegde alternatief zelfs op blote voeten uiterst comfortabel aan.

Douwes Dekker vloeren pvc collecties

De Douwes Dekker pvc's zijn in 2 versies verkrijgbaar. De pvc klik vloeren voorzien van een geïntregeerde ondervloer pvc uit de Douwes Dekker Ambitieus collectie worden geleverd als riante planken, praktisch planken, vierkante pvc tegels met of zonder pvc betonlook en visgraat pvc en Hongaarse punt pvc motief. De 4-zijdige mini vellingkanten geven deze vloeren een mooie en landelijke randafwerking aan de planken en tegels en met een 0,55 mm dikke slijtlaag zijn bijzonder robuust en sterk. Zoals eerder genoemd zit er onder deze drager van Douwes Dekker pvc kliklaminaat een speciale pvc ondervloer waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Het toepassen van een vochtscherm wordt wel aangeraden.

In de Douwes Dekker Ambitieus collectie in de plak pvc of pvc lijm variant, zijn deze decors waaronder ondermeer pvc visgraat, walvisgraat pvc en tegel pvc ook beschikbaar. Wij informeren je graag over welke variant het best bij jouw woonsituatie past.

Je kunt kiezen in het Douwes Dekker pvc vloeren gamma voor een stoere of strakke vloer, een robuuste of elegante of een trendy of classic vinyl vloer. Maar misschien gaat je voorkeur wel uit naar een ingetogen of juist een overdadige vloer. Hou je van modern of romantisch, het maakt echt niet uit wat je voorkeur is, de Douwes Dekker pvc vloeren zijn er in allerlei stijlen en decors en te gebruiken in ieder interieur. Meer algemene of product informatie over Douwes Dekker pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Douwes Dekker. 

Douwes Dekker pvc vloer leggen

Als je een goed resultaat op lange termijn wilt dien je je goed te laten informeren over de pvc vloeren voor en nadelen van de afzonderlijke onderstaande Douwes Dekker pvc vloeren installatie methodes.

De pvc plak of lijm pvc vloer variant van Douwes Dekker dient op een vooraf geëgaliseerde ondergrond te worden verlijmd. De pvc vloer laten leggen werkzaamheden worden veelal door een professionele vloerenlegger uitgevoerd. Bij installatie of leggen pvc vloer van een Douwes Dekker pvc vloer klik dient de ondergrond droog, schoon en vlak te zijn. Vooral bij plaatsing op plavuizen of tegels dient deze basis gecontroleerd te worden of deze voldoende egaal is. Bij afwijking hiervan dient er eerst geëgaliseerd te worden. Het click systeem wordt door middel van een fold down systeem bij de klik pvc vloer van Douwes Dekker geïnstalleerd.

Geen zin om deze pvc vloer inclusief leggen klus zelf te klaren of ben je net niet handig genoeg, geef dan deze legwerkzaamheden van pvc click voeren of pvc vloer lijm uit handen aan een professionele vloerenlegger.

Onderhoud van pvc vloeren van Douwes Dekker

Naast duurzaamheid en gebruiksgemak is een Douwes Dekker pvc vloer schoonmaken en onderhouden een eenvoudige klus. Bij lichte vervuiling kun je het vuil en stof het best verwijderen met een goede stofzuiger of wisser. Bij hardnekkige vlekken kan je met een licht vochtige dweil of microvezeldoek de pvc vloer reinigen. Echter wees voorzichtig. Zelfs als de pvc immuun is voor vocht en water, het blijft kwetsbaar bij bepaalde reinigingsmiddelen. Gebruik voor de pvc vloer dweilen, schoonmaken en onderhoud van je Douwes Dekker vloer een door de fabrikant voorgedragen vinyl of pvc reiniger en gebruik geen chloorhoudende schoonmaak- of andere schuurmiddelen.

Daarom - pvc Douwes Dekker

De onmisbare charismatische maar toch stoere Douwes Dekker pvc vloeren geven een adembenemende schoonheid aan je interieur. Letterlijk en figuurlijk. De vooruitstrevende en tijdloze decors uit deze pvc vloeren collecties zijn van indrukwekkende makelij en voldoen aan ieders hoge verwachtingen.

Douwes Dekker pvc vloer kopen

Ben je op zoek naar een hoogwaardige Douwes Dekker pvc vloer? Ontdek bij VloerOnline onze uitgebreide gamma pvc vloeren van Douwes Dekker tegen aantrekkelijke prijs pvc vloeren. Of je nu ons aanbod online bekijkt of in onze vloeren speciaalzaak in Almere, wij staan klaar om je te helpen jouw ideale pvc-vloer te kopen bij VloerOnline!