phone +31 36 8488884

PVC betonlook

Ontdek PVC vloeren met betonlook, perfect voor een industriële en moderne uitstraling, geschikt voor zowel eigentijdse als klassieke interieurs

Pvc vloeren betonlook

Betonook vinylvloeren zijn een zeer populaire optie vanwege de authentieke beton uitstraling en afwerking. Dit duurzame, slijtvaste en uitermate geluiddempend vinyl met betoneffect biedt ook meer mogelijkheden als het gaat om kleuren, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een klassieke grijze pvc vloer betonlook, witte pvc vloer betonlook, pvc betonlook beige of een pvc vloer betonlook zandkleur of andere gecombineerde kleurtinten voor een betonlook vloer.

Home collectie Cabo Verde Boa Vista click RCTG3047-33
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Home collectie Cabo Verde Boa Vista click RCTG2047-33
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Home collectie Cabo Verde Boa Vista click RCTG1047-33
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Home collectie Cabo Verde Boa Vista click RCTG0047-33
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
vtwonen Basic click 62128253 Sand
€ 51,95
vtwonen Basic click 62128252 Natural
€ 51,95
vtwonen Basic XL 62065253 Sand
€ 38,65
vtwonen Basic XL 62065252 Natural
€ 38,65
vtwonen Basic 62076253 Sand
€ 38,65
vtwonen Basic 62076252 Natural
€ 38,65
Home collectie Cabo Verde Boa Vista XL DBTG3046-42
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Home collectie Cabo Verde Boa Vista XL DBTG2046-42
staal aanwezig in showroom
€ 39,95

Pvc vloer betonlook

Houd je van een stedelijke uitstraling en industriële inrichting en ben je op zoek naar een vloer betonlook uitstraling dan vind je voldoende pvc vloeren in ons assortiment die hieraan voldoen. De betonlook pvc tegels zijn momenteel de trend in vloeren met een open interieur-ontwerp met een heldere structuur en minimalistische inrichting. De coole, no-nonsense en tegelijkertijd nobele uitstraling van beton geeft stijl met bijzondere charme in je woonruimtes.

Momenteel trendy: betonlook pvc

Of het nu gaat om steen- of tegellook, retro of natuursteen met of zonder Register in Embossing, elk type ontwerp heeft de tijd waarin het populair was. De eenvoudige stadslook van beton past bij de hedendaagse trend. Naast muren, meubels, verlichting en raamdecoratie bepalen deze vinylvloeren in veel woonruimtes de warmte van het interieur en ben je helemaal up-to-date met de inrichting van de woning.

Betonlook pvc vloer beleven

Op zoek naar een hedendaagse en trendy pvc betonlook tegels met een rustig dessin die sereniteit uitstraalt? Dan zijn de betonlook pvc vloeren de perfecte oplossing. Wil je de pvc designvloeren in betonlook 'in het echt' zien, voelen en beleven? Geen probleem! Dan ben je bij VloerOnline altijd aan het enige juiste adres. Hier slaag je altijd als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in pvc laminaat betonlook vloeren van A-kwaliteit. 

De voordelen van pvc betonlook vloer

Alle pvc-vloeren in betonlook zijn aangenaam warm, comfortabel en onderhoudsvriendelijk en toepasbaar op vloerverwarming- en koeling.

De lage inbouwhoogte van betonlook vinyl vloer in dry back (lijmversie) is bijzonder dun en heeft doorgaans een opbouwhoogte van slechts 2 tot 2.5 mm waar de (rigid) pvc click betonlook versie een opbouwhoogte heeft van 4 tot 7 mm. Dankzij de extreem lage thermische weerstand kun je zowel dry back alsmede rigide klik pvc vloeren uitstekend toepassen voor gebruik op vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Plak pvc betonlook of klik pvc betonlook

De click pvc betonlook of betonlook pvc klik vloeren die VloerOnline aanbiedt dienen met een zwevende klikverbinding geïnstalleerd worden. De plak pvc betonlook dient geïnstalleerd te worden met lijm op een vooraf geëgaliseerde basisvloer. In beide legopties wordt de pvc vloer betonlook naadloos geïnstalleerd. 

Bestel betonlook vloer pvc en transformeer je inrichting

Breng moderne stijl en duurzaamheid samen in je interieur met pvc tegels betonlook. Bestel vandaag nog jouw favoriete pvc tegel vloer betonlook en transformeer je ruimte in een eigentijdse oase van stedelijke elegantie. Ga naar onze website of bezoek onze vloeren speciaalzaak in Almere en bekijk ons assortiment betonlook vloeren live. Laat je inspireren en creëer de perfecte betonlook vloer voor jouw interieur. Bestel nu!