phone +31 36 8488884

Douwes Dekker randafwerking vloeren

Bij VloerOnline presenteren we trots onze selectie Douwes Dekker plakplinten en profielen. Deze hoogwaardige afwerkingen tillen jouw Douwes Dekker laminaat- of Douwes Dekker pvc vloer naar een hoger niveau en zorgen voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes en vloermaterialen.

Douwes Dekker Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Stijlvolle Douwes Dekker plakplinten voor elke ruimte

Onze Douwes Dekker plakplinten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met verschillende designs kun je de perfecte plint kiezen die past bij jouw interieurstijl. Of je nu een moderne look of een meer klassieke uitstraling wilt, onze Douwes Dekker plakplinten voegen een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Douwes Dekker professionele profielen voor diverse overgangen

De Douwes Dekker profielen zijn ontworpen om een naadloze overgang tussen vloeren te creëren. Of je nu overstapt van de ene vloermateriaal naar het andere of een soepele overgang wilt tussen kamers, onze profielen bieden de perfecte oplossing. Ze zorgen niet alleen voor een strakke afwerking, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van jouw vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

Douwes Dekker plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van Douwes Dekker laminaat en pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Ontdek alle Douwes Dekker plinten en profielen persoonlijk

Wil je de schoonheid en kwaliteit van Douwes Dekker plinten en profielen zelf ervaren? Breng een bezoek aan onze vloerenwinkel in Almere en bewonder ze in levenden lijve. Of bekijk onze collectie op vloeronline.nl en vind de ideale afwerking voor jouw Douwes Dekker laminaat- of Douwes Dekker pvc vloer, vanuit het comfort van jouw luie stoel.