phone +31 36 8488884

Ambiant laminaat

Ben jij bezig met een verhuizing of verbouwing en heb jij je oog laten vallen op een Ambiant laminaat? Een vloer kiezen is een hele opgave, maar met een Ambiant laminaat vloer maak je zeker een goede keuze. Inhakend op de nieuwste woontrends kan je met een laminaatvloer van Ambiant alle kanten op in het interieur.

Ambiant Viga Cavalley 50260323 Midden Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 25,95
Ambiant Viga Cavalley 50260222 Licht Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 25,95
Ambiant Viga Cavalley 50260212 Smoky
staal aanwezig in showroom
€ 25,95
Ambiant Viga Cavalley 50260152 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 25,95
Ambiant Marquant 52744861 Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 28,95
Ambiant Marquant 52744860 Eiken Warm Bruin
staal aanwezig in showroom
€ 28,95
Ambiant Marquant 52744766 Eiken Licht Bruin
staal aanwezig in showroom
€ 28,95
Ambiant Marquant 52743425 Eiken Licht Naturel
staal aanwezig in showroom
€ 28,95
Ambiant Marquant 52743424 Eiken Donker Gerookt
staal aanwezig in showroom
€ 28,95
Ambiant Marquant 52743422 Eiken Natuur
staal aanwezig in showroom
€ 28,95
Ambiant Superb 52524752 Licht Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Ambiant Ingelstad 50443766 Eiken Licht Bruin
staal aanwezig in showroom
€ 21,55

Laminaat Ambiant

Een vloer kiezen is de basis van het interieur. Hiermee begint de inrichting van je woning en met Ambiant laminaat laat je zien wat voor jou de belangrijkste eisen zijn waar een laminaat vloer aan dient te voldoen. Keuzes waar het comfortabel maken van bepaalde leefruimtes een eis is. Ervaar meer leefplezier met deze Ambiant laminaatvloeren en geniet van dit eersteklas laminaat, want iedereen wil toch graag kwaliteit met de nobele esthetiek van parket of een echte tegelvloer?

Natuurlijk een Ambiant laminaat vloer

Net als in de natuur geven natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel. Je hoeft maar door het bos te lopen om de weldaad van de natuur te voelen. In het interieur werkt dat net zo. Ontdek dan de laminaatvloeren van Ambiant. Deze zijn verbluffend en overtuigen in alle opzichten, en niet alleen op het eerste gezicht. Bovendien zijn deze vloeren onweerstaanbaar voor de ogen en geven een natuurlijke schoonheid in je woning.

Ambiant laminaat vloeren - klik en klaar

Het klik-systeem in combinatie met de innovatieve, duurzame vloeren maken de Ambiant laminaat collecties bijzonder geschikt voor elke woonsituatie omdat het gemakkelijk en snel te installeren is op nagenoeg elke ondervloer. De Ambiant laminaat vloeren geven het interieur niet alleen een mooie basis maar bieden ook design, duurzaamheid en gebruiksgemak. Meer algemene of product informatie over Ambiant laminaat nodig? Bezoek de website van Ambiant.

Ambiant laminaat collecties

Ambiant biedt vele laminaat vloeren aan in meerdere unieke collecties waar vele woonruimtes jaarlijks mee worden gelegd en die elk hun eigen unieke uitstraling en voordelen hebben. Elke collectie heeft zijn eigen specifieke kenmerken: lange brede karakteristieke planken, extra lange en brede trendy planken, klassieke visgraat, moderne tegels van natuursteen en betonlook en elegant, romantische smalle planken al dan niet leverbaar met een 2- of 4 zijdige v-groef. Je kunt je keuze maken uit vele interessante laminaat decors! En een extra geruststelling, bij aanschaf van een Ambiant laminaat vloer is dat deze geschikt is voor installatie op vloerverwarming.

Wooninspiratie met Ambiant laminaatvloeren

Ambiant is het kwaliteitsconcept in laminaat. De laminaat collecties zijn volledig afgestemd op de wensen voor jou als klant. Er is voor iedereen en voor elke woonstijl wel een kwalitatief hoogwaardige Ambiant laminaatvloer beschikbaar. Met de enorme diversiteit aan tijdloze maar ook klassieke, waaronder diverse visgraat decors, zet je op indrukwekkende wijze jouw individuele stijl om in een warm aanvoelend huis.

Ambiant laminaat kopen

Wil je een Ambiant laminaatvloer kopen? Bij VloerOnline ben je aan het juiste adres! Kom eerst eens kijken in onze vloeren showroom in Almere of bezoek vloeronline.nl of de showroom om ons Ambiant assortiment te bekijken en gemakkelijk te bestellen.