phone +31 36 8488884

PVC brede planken

Pvc-vloeren uitgevoerd in brede planken zijn momenteel zeer favoriete pvc vloer opties onder de consumenten vanwege hun uiterlijk en authentieke uitstraling. Deze duurzame, slijtvaste en geluiddempende in klik pvc en plak pvc vloeren met steen, betonlook en houtlook uitstraling bieden ook veel mogelijkheden in pvc vloeren kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een klassiek grijze pvc vloer, een witte pvc vloer, zwarte pvc vloer of gecombineerde kleurtinten w.o. blauwe pvc vloer of groene pvc vloer.

Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87245
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87231
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87275
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 86215
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 86221
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Vivafloors Eiken click CE8540
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken click CE8530
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken click CE8520
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken click CE8510
staal aanwezig in showroom
€ 46,75
Vivafloors Eiken L8540
staal aanwezig in showroom
€ 39,55
Vivafloors Eiken L8530
staal aanwezig in showroom
€ 39,55
Vivafloors Eiken L8520
staal aanwezig in showroom
€ 39,55

Brede planken pvc

Als je houdt van een stads charisma en een persoonlijk verzorgde inrichting en op zoek bent naar een speciale ruimtelijke pvc laminaat look, dan hebben we een brede pvc vloeren gamma die aan al deze criteria voldoet. De toepassing van brede planken is momenteel erg trendy in interieurontwerpen met een open en ruimtelijk dienende uitstraling. De strakke, no-nonsense en tegelijkertijd royale uitstraling voegt een unieke aantrekkelijkheid toe aan je leefruimtes.

Brede planken - trendy pvc's

Of het nu gaat om een pvc vloer houtlook of steenlook, retro of betonlook pvc vloer met of zonder reliëfstructuur, elk brede vloeren ontwerp heeft zijn tijd van populariteit gehad. De eenvoudige maar ruimtelijke uitstraling van de brede plank past perfect bij de huidige trend. Naast muren, meubels, verlichting en raamdecoratie bepaalt de pvc laminaat vloer in veel woonruimtes de warmte van het interieur en ben je helemaal up-to-date met je inrichting.

Voordelen pvc lijm of pvc klik in een brede plank

Alle brede planken pvc vloeren zijn heerlijk warm, comfortabel, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Deze vloeren zijn leverbaar in klik pvc vloeren of pvc kliklaminaat genoemd met een opbouwhoogte van 5 tot 7 mm. Of in de lijm pvc vloer (dry back) met een bijzonder dunne inbouwhoogte van meestal slechts 2 tot 5 mm. Dankzij de extreem lage thermische weerstand kunnen zowel de pvc lijm vloer als de pvc click vloer uitstekend worden gebruikt in combinatie met traditionele vloerverwarming en/of -koeling.

Ervaar het pvc voordeel

Ervaar de driedimensionale look met de toepassing van een brede pvc plank in de diverse woon en werkruimtes. Ben je nu dus op zoek naar een hedendaagse en trendy pvc vloer die ruimtelijk effect creëert en gemoedsrust uitstraalt? Dan is een brede plank dé perfecte oplossing. Wil je de diverse pvc designvloeren in de brede afmetingen graag in het echt zien, voelen en ervaren? Geen probleem! Bij VloerOnline ben je altijd aan het juiste adres. Hier slaag je gegarandeerd als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in hoogwaardige pvc-vloeren met brede planken.

Bestel pvc in een brede plank en maak ruimte

Combineer het brede plank ontwerp en duurzaamheid in je interieur en transformeer je interieur in een toonzaal van exclusieve en grootse uitstraling. Bestel vandaag nog jouw favoriete pvc vloer met brede planken en verander je ruimte in een eigentijdse plaats van elegantie en sereniteit.

Bezoek ons vloeren experience center in Almere of bekijk ons assortiment online op deze pagina om de verschillende pvc vloeren te zien en te vergelijken en bestel jouw gewenste vloer veilig en vertrouwd bij VloerOnline!