phone +31 36 8488884

Pvc brede planken

Brede planken pvc-vloeren zijn momenteel zeer favoriete opties onder de consumenten vanwege hun uiterlijk en authentieke uitstraling. Deze duurzame, slijtvaste en geluiddempende vinyl vloeren met steen en hout effect bieden ook veel mogelijkheden qua kleur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit klassieke grijstinten, beige, bruin of gecombineerde kleurtinten.

Home collectie Cabo Verde São Nicolau DBRP1052-33
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Home collectie Cabo Verde São Nicolau DBRP0052-33
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Viranto 90406504 Warm Beige
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Viranto 90406503 Warm Natural
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Espero click 66212913 Warm Brown
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Espero click 66212912 Dark Oak
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Espero click 66212911 Warm Oak
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Espero click 66212910 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Robusto click 61552559 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Robusto click 61552558 Light Natural
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Robusto 90851559 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Robusto 90851558 Light Natural
staal aanwezig in showroom
€ 35,95

Brede planken pvc-vloeren

Als je houdt van een stads charisma en een persoonlijk verzorgde inrichting en op zoek bent naar een speciale ruimtelijke look, dan hebben we een brede selectie pvc vloeren in ons assortiment die aan al deze criteria voldoet. De toepassing van brede planken is momenteel erg trendy in interieurontwerpen met een open en ruimtelijk dienende uitstraling. De strakke, no-nonsense en tegelijkertijd royale uitstraling voegt een unieke aantrekkelijkheid toe aan je leefruimtes.

De huidige riante trend, brede planken pvc

Of het nu gaat om een steen- of houtlook, retro of beton met of zonder reliëfstructuur, elk ontwerptype heeft zijn tijd van populariteit gehad. De eenvoudige maar ruimtelijke uitstraling van de brede plank past perfect bij de huidige trend. Naast muren, meubels, verlichting en raamdecoratie bepaalt de vloer in veel woonruimtes de warmte van het interieur en ben je helemaal up-to-date met je inrichting.

Ervaar de driedimensionale look met de toepassing van een brede pvc plank in de diverse woon en werkruimtes. Ben je nu dus op zoek naar een hedendaagse en trendy pvc vloer die ruimtelijk effect creëert en gemoedsrust uitstraalt? Dan is een brede plank dé perfecte oplossing. Wil je de diverse pvc designvloeren in de brede afmetingen graag in het echt zien, voelen en ervaren? Geen probleem! Bij VloerOnline ben je altijd aan het juiste adres. Hier slaag je gegarandeerd als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in hoogwaardige pvc-vloeren met brede planken.

Voordelen van vloeren in een brede plank

Alle brede planken pvc vloeren zijn heerlijk warm, comfortabel, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Deze pvc-vloeren met een lijmbare variant (dry back) hebben een bijzonder dunne inbouwhoogte van meestal slechts 2 tot 2,5 mm, terwijl de klikvariant (rigid) een opbouwhoogte heeft van 4 tot 7 mm. Dankzij de extreem lage thermische weerstand kunnen zowel de dry back als de rigide klik pvc vloeren uitstekend worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en/of -koeling.

Bestel pvc in een brede plank en maak ruimte

Combineer het brede plank ontwerp en duurzaamheid in je interieur en transformeer je interieur in een toonzaal van exclusieve en grootse uitstraling. Bestel vandaag nog jouw favoriete pvc vloer met brede planken en verander je ruimte in een eigentijdse plaats van elegantie en sereniteit.

Bezoek ons vloeren experience center in Almere of bekijk ons assortiment online op deze pagina om de verschillende pvcvloeren te zien en te vergelijken en bestel jouw gewenste vloer veilig en vertrouwd bij VloerOnline!