phone +31 36 8488884

Randafwerking vloeren

Pvc en laminaat plinten en profielen

Bij VloerOnline begrijpen we dat de details het verschil maken. Daarom bieden we een uitgebreide collectie (plak)plinten en profielen die je vloer naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar een elegante afwerking voor je laminaat of pvc vloer, een naadloze overgang tussen kamers met verschillende vloertypes, of gewoon een manier om jouw ruimte een stijlvolle uitstraling te geven - onze plinten en profielen bieden de perfecte oplossing.

Floorify plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Vivafloors Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Laminaat. Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Beautifloor Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Hoomline Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Floorify Plakplint PVC
staal aanwezig in showroom
€ 3,25 p/m
Floorify Aanpassingsprofiel 40.6x9.4
staal aanwezig in showroom
€ 14,95 p/m
Floorify Eindprofiel 31.4x9.4
staal aanwezig in showroom
€ 14,95 p/m
Floorify Overgangsprofiel 36x6.2
staal aanwezig in showroom
€ 14,95 p/m
Floorify Hoge Plint 89x10
staal aanwezig in showroom
€ 12,95 p/m
Floorify Plint 61x10
staal aanwezig in showroom
€ 7,95 p/m
vtwonen Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Pagina

Plinten en Profielen: de finishing touch voor jouw vloer

Bij VloerOnline begrijpen we dat de details het verschil maken. Daarom bieden we een uitgebreide collectie plinten en profielen die je vloer naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar een elegante afwerking voor je laminaat of pvc vloer, een naadloze overgang tussen kamers met verschillende vloertypes, of gewoon een manier om jouw ruimte een stijlvolle uitstraling te geven - onze plinten en profielen bieden de perfecte oplossing.

Plinten: Stijlvol en functioneel

Onze plinten combineren stijl en functionaliteit op een harmonieuze manier. Ze bieden niet alleen een fraaie afwerking voor de overgang tussen muur en vloer, maar dienen ook als bescherming tegen stoten en krassen. Kies uit verschillende hoogtes, breedtes, en materialen om de plint te vinden die het beste bij jouw interieur past. Of je nu houdt van moderne strakheid of klassieke elegantie, wij hebben plinten die jouw vloer en ruimte perfect aanvullen.

Professionele profielen voor naadloze overgangen

Onze profielen zijn de sleutel tot een naadloze overgang tussen verschillende vloertypes en kamers. Of je nu een vloerbedekking combineert met een houten vloer, tegels met laminaat, of andere combinaties, onze profielen zorgen voor een vloeiende overgang die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook veilig en duurzaam is.

Profielen en plint gamma, keuze in vloerplinten, laminaat plint, plak plinten en meer

Plinten en profielen zijn in diverse varianten, kwaliteiten en afmetingen te verkrijgen. Keuze genoeg. Om een keuze te maken uit ons assortiment kun je op de gewenste categorie selecteren en op merk niveau de verscheidenheid en scala bekijken wat er aangeboden wordt.

Vloerplint en profielen - kwalitatief het beste

Wij hechten er veel waarde aan om op basis van onze hoge kwaliteitsnormen alleen de beste fabrikanten te selecteren voor de verkoop van plinten en profielen. Ontdek de diverse oplossingen in ons gamma.

Profielen en plinten kopen

Plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van laminaat en pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Goedkope plinten en profielen

Overweeg je goedkope vloerafwerking aan te schaffen? Denk hier grondig over na, want een lage prijs kan resulteren in een mindere kwaliteit en beperkte levensduur. Het is verstandiger om te investeren in hoogwaardige plinten en profielen met een langere duurzaamheid. Zo voorkom je mogelijke teleurstellingen. Maak een doordachte keuze en geef de voorkeur aan degelijkheid boven goedkope alternatieven voor plinten en profielen.

Plinten plaatsen of plinten plakken

Neem voor het installeren van de aangeboden plinten en profielen (indien van toepassing) het volgende in acht: De ondergrond (vloer of wand) moet droog, vet- en stofvrij zijn overeenkomstig de geldende normen.

Bezoek VloerOnline

Wil je onze plinten en profielen van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Almere, waar je onze collectie kunt zien en voelen. Of winkel online en ontdek ons uitgebreide assortiment vanuit het comfort van je huis. Kies voor de perfecte afwerking die je vloer verdient.