phone +31 36 8488884

Parador randafwerking vloeren

Bij VloerOnline zijn we trots op onze uitgebreide collectie Parador plinten en profielen, die de perfecte finishing touch bieden voor je Parador laminaatvloer. Deze hoogwaardige afwerkingselementen tillen niet alleen de uitstraling van je vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende vloerdelen en ruimtes.

Parador Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Chique Parador plakplinten voor alle kamers

Onze Parador plinten combineren functionaliteit met elegantie. Met diverse designs kun je de afwerkingsplint kiezen die perfect aansluit bij je interieurstijl. Of je nu een eigentijdse uitstraling wenst of juist een meer klassieke look zoekt, onze Parador plakplinten voegen een vleugje stijl toe aan elke kamer.

Professionele Parador overgangs- en dilatatie profielen

De Parador profielen zijn ontworpen om een vloeiende overgang tussen verschillende vloerdelen te creëren. Of je nu soepel wilt overstappen van de ene vloer naar de andere of een naadloze verbinding tussen kamers zoekt, onze profielen bieden de perfecte oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan een verfijnde afwerking, maar ook aan de duurzaamheid van je vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

Parador plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van Parador laminaat vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Ontdek hoogst persoonlijk de Parador plinten en profielen bij VloerOnline

Wil je zelf de schoonheid en kwaliteit van onze Parador plakplinten en profielen ervaren? Bezoek onze uitgebreide vloerenwinkel en bewonder ze van dichtbij. Of ontdek onze collectie op vloeronline.nl en vind de ideale afwerking voor jouw Parador laminaat vloer, alles vanuit het comfort van je eigen huis.