phone +31 36 8488884

Quick Step

Quick Step laminaatvloeren - diverse stijlen en kleuren voor een duurzame en stijlvolle vloer. Perfect voor elke ruimte in jouw huis of kantoor

Bestel hier Quick Step Laminaat - bekijk  het volledige assortiment

Een goede Quick Step laminaat vloer vormt de basis voor een kamer waarin wordt geleefd. Quick Step laminaat staat garant voor jarenlang genieten van een vloer die past bij jouw woonstijl. De vloeren zijn zo ontworpen dat ze niet te onderscheiden zijn van een echte houten of stenen vloer, terwijl het onderhoud veel eenvoudiger is.

Quick Step Muse MUS5492 Zwarte Leisteen
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5485 Gesluierde Blauwsteen
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Creo CRH3182 Virginia Naturelle Eik
staal aanwezig in showroom
€ 17,95
Quick Step Muse MUS5489 Zandsteen
€ 35,05
Quick Step Classic CLM5788 Ruwe Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5792 Honingbruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Muse MUS5494 Botanisch Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Classic CLM5795 Mistige Grijze Eik
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5800 Pindabruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5796 Geroosterde Eik
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5802 Woestijn Greige Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Creo CRH3177 Charlotte Bruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 17,95

Laminaat Quick-Step

Quick Step is de wereldwijde voorloper op het gebied van innovatie en modernisering, waardoor Quick Step laminaat en pvc van de hoogste kwaliteit zijn. Het is de missie van Quick Step om unieke, efficiëntere en hoogwaardige laminaat vloeren te creëren die zowel slijtvast als eenvoudig te installeren zijn middels het unieke Uniclic klik installatiesysteem. Dat merk je onder meer aan de perfecte plankenstructuur en het zorgvuldige evenwicht tussen kleur en voeg. Door deze levensechte eigenschappen en de natuurlijke uitstraling kun je niet om de uitzonderlijke elegante houten en originele tegel vloer ontwerpen van Quick Step laminaat heen.

Quick Step laminaat vloeren - ontdek de decoren

Grote landhuisdelen, smalle plankjes, indrukwekkende Hongaarse punt laminaat patroonpanelen of tegels. Voor een modern, klassiek of landelijk interieur produceert Quick Step laminaat in prachtige decors met een unieke uitstraling, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan houtsoorten, zoals eiken, walnoot, kastanje of grenen, maar ook tegels in betonlook, leisteen of textiel voor een perfect tegeleffect. Ook zijn Quick Step laminaat vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren of tinten, waardoor je een ruime keuze hebt afhankelijk van het resultaat dat je wilt. Quick Step laminaat is geschikt voor alle kamers in huis en zorgen voor een prettige basis. Kleine details maken een groot verschil onder andere in structuur, behandeling, afwerking of voeg zorgen voor een eigen look en feel. Alles is met smaak op elkaar afgestemd en zorgen voor een praktische, elegante en smaakvolle woonervaring. Helaas heeft Quick Step geen visgraat in haar laminaat collectie, voor deze decoren dien je andere laminaatmerken te bekijken.

Quick Step laminaat gamma

Laminaat collecties zoals Quick Step Muse stralen verfijnde elegantie uit met hun kenmerkende, opvallende oppervlaken met 4 zijdige v-groef. Ook dankzij deze 4 zijdige rondlopende zichtbare v-groef is de duurzame Quick Step Largo laminaat collectie imiteert op verbazingwekkende wijze authentieke en klassieke plankenvloeren. Maar ook de instapcollecties Quick Step Classic en Quick Step Creo overtuigen door hun rijkelijk vormgegeven uitstraling. Dankzij de innovatieve en waterafstotende 'HydroSeal' coating zijn deze waterbestendig, zo ook de Quick Step Impressive, Impressive Patterns en Impressive Ultra, Majestic, Eligna en Capture collecties en al deze vloeren zijn te gebruiken in natte ruimtes.

Met Quick Step laminaat is de look niet alleen een bedrieglijk maar geeft het de perfectie van de technische klasse aan. Van nu af aan gaan ontwerp en degelijkheid van je vloer dan ook perfect hand in hand. Meer algemene of product informatie nodig? Bezoek de website van Quick Step. 

Quick-Step laminaat leggen 

Quick Step laminaat biedt uitstekende eigenschappen, ook bij het leggen van de laminaat vloeren. Maar wat Quick Step echt uitzonderlijk en uniek maakt dan andere merken laminaatvloeren, is het eigen gebruiksvriendelijke en gepatenteerde Uniclic legsysteem. Daardoor zijn laminaat planken eenvoudig en sneller te leggen. Kopse kanten dien je hierbij wel door middel van een Uniclic geschikt stootblok voorzichtig in elkaar te tikken.

Niet handig of onervaren met het gebruiksvriendelijke Uniclic laminaat leggen, informeer dan bij een professionele installateur voor de prijzen en mogelijkheden om je Quick Step laminaat vloer te laten installeren.

Quick Step laminaat vloer - wooninspiratie

Als de basis maar klopt. Dat geldt beslist ook voor je huis! Een goede indeling, mooie kleuren, strakke wanden én een prachtige designvolle laminaat vloer van Quick Step. Quick Step is ervan overtuigd zij voor elke woonstijl de juiste duurzame laminaat vloer hebben die bij je eigen unieke en persoonlijke standpunt en je interieur past.

Quick Step laminaat bruist van het karakter en streeft er voortdurend naar om de vloeren beter, mooier en efficiënter te maken en laat je deze ervaring ontdekken in haar laminaat collecties.

Quick-Step laminaat aanbieding

Op zoek naar een duurzame Quick-Step laminaat voor een scherpe prijs? VloerOnline biedt een brede selectie Quick-Step laminaatvloeren tegen lage prijzen. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze vloeren showroom in Almere om de verschillende Quick-Step vloeren te bekijken en te vergelijken. Bestel vandaag nog jouw perfecte Quick-Step laminaat bij VloerOnline.