phone +31 36 8488884

Moduleo

Ontdek de Moduleo PVC vloeren, ideaal voor robuuste en verfijnde interieurs, geschikt voor zowel moderne als traditionele woon- en werkruimtes

Moduleo pvc bestellen - bekijk hier de uitgebreide collecties

Een Moduleo pvc vloer is momenteel de trend en een slim alternatief voor diverse houten of stenen vloeren. Moduleo pvc zorgt voor een comfortabele en aangename leefomgeving die voldoet aan alle eisen. Bovendien zijn deze vloeren zeer slijtvast en uiterst gemakkelijk te onderhouden zodat jij langdurig en met minimaal onderhoud hiervan kan genieten.

Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87245
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87231
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87275
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 86215
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 86221
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 87245
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 87231
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 87275
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 86215
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 86221
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 86218
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Moduleo Roots Herringbone EIR Galtymore Oak 86237
staal aanwezig in showroom
€ 41,95

Moduleo pvc vloeren

De Moduleo pvc vloeren zijn gemaakt van kunststof en diverse lagen polyvinylchloride. Door de moderne techniek van produceren, de authentieke uitstraling en het unieke design zijn de Moduleo pvc vloeren dé perfecte oplossing voor de aanschaf van een nieuwe duurzame pvc-vloer.

Pvc vloeren Moduleo - comfort en voordelen

Behalve de hoge kwaliteit hebben pvc vloeren van Moduleo nog andere voordelen. Het grootste voordeel is dat je het soepele pvc materiaal naar eigen wens kunt vormgeven. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens voorzien van diverse designs. Zo kun je kiezen voor licht eikenhout, een visgraat motief of een vloer in de kleur van grijze natuurstenen tegel of betonlook. Een ander groot voordeel van Moduleo pvc is dat ze eenvoudig te onderhouden zijn. Pvc is namelijk een glad materiaal en kan goed tegen vocht. Je kunt deze dus gemakkelijk reinigen met warm water en met een door Moduleo geadviseerd onderhoudsmiddel. De vloer is oersterk en is voorzien van een goede slijtlaag. Bovendien heeft een pvc vloer een geluiddempende werking. Een andere eigenschap van Moduleo pvc is dat deze warmte doorlatend is waardoor de vloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming en bovendien de unieke eigenschap heeft om zich aan te passen aan de temperatuur van de omgeving.

Moduleo click pvc of Moduleo pvc lijm

Moduleo creëert design met een grote D. De Moduleo pvc planken- en tegel collecties zijn geïnspireerd door de natuur en hebben haarscherpe details en zien er hyperrealistisch uit. Door de unieke embossing en het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren worden de kleinste details van elk hout of tegel design naar een levensechte uitstraling gebracht. Prachtige pvc vloeren van Moduleo door de natuur geperfectioneerd voor het leven in huis, puur comfort. Vorm volgt functie met een eigentijdse Moduleo Design collectie luxe pvc vloeren en vloeroplossingen en overtreffen hierbij werkelijk alle verwachtingen. Moduleo is verkrijgbaar in verschillende collecties te weten, Roots 40, Roots 55, en Roots 55 EIR, Ook de visgraat collectie is in 2 decorvarianten te verkrijgen, met of zonder embossing in register. Ook zijn alle decorontwerpen te verkrijgen in de Layred Rigid click collectie 

Moduleo pvc decoren

Het brede scala van de Moduleo pvc-vloeren met verschillende natuurgetrouwe decor mogelijkheden van hout, maar ook van tegels, zijn veelal voorzien van een klassieke afgeschuinde vellingrand, en in sommige gevallen een register in embossing oppervlak waarmee je probleemloos kan combineren met diverse moderne of klassieke inrichtingen voor een warm en sfeervol interieur. Meer algemene of product informatie over Moduleo pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Moduleo.

Installatie pvc vloer Moduleo

Moduleo pvc kan op twee verschillende mogelijkheden geïnstalleerd worden. Bij de traditionele manier worden de stroken met geschikte oplosmiddelvrije lijm volledig verlijmd op een perfect voorbereide en geëgaliseerde ondergrond. Bij een zwevende click installatie worden de tegels en planken zwevend bovenop een stevige, egale ondergrond geïnstalleerd. Het Moduleo pvc klik systeem met tand-groef verbinding van Uniclic biedt een gebruiksvriendelijke, supersterke en waterdichte verbinding. Deze pvc rigid planken klikken op een eenvoudige manier in elkaar.

Moduleo pvc vloeren onderhoud

Goed en degelijk onderhoud helpt tot behoud van de look en verlengen van de levensduur van een Moduleo pvc vloer. De veelvuldigheid van het onderhouden hangt af of de vloer wel of niet intensief gebruikt wordt. Moduleo pvc vloeren zijn extra beschermd met een gepatenteerde Protectonite pu-lak bovenop de slijtvaste toplaag. Deze lak beschermd de pvc vloer tegen vuil en viezigheid en vereenvoudigd het onderhoud van de vloer. Het regelmatig reinigen van de vloer kan dagelijks met een stofzuiger of stofwisser gedaan worden. Verwijder, indien er hardnekkige vlekken zijn, met een vochtige doek of een hand-pad, maar gebruik hiervoor geen schuurspons. Voor het dweilen van de vloer kan gebruik gemaakt worden van een vochtige microvezeldoek of een traditionele dweil in combinatie met een door Moduleo geadviseerd onderhoudsmiddel. Let wel, dweilen dient zo droog mogelijk gedaan te worden.

Moduleo pvc vloer - een investering in duurzaamheid

De aanschaf van een Moduleo pvc vloer is een investering in duurzaamheid. Alle pvc planken en stroken bestaan voor ongeveer 50% uit gerecycleerde materialen. Dat betekent dat ze tijdens het gebruik niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook milieuvriendelijk. En ook voor het onderhoud kun je kiezen voor milieuvriendelijke producten zonder chemische toevoegingen. En door hun warmte-isolerende eigenschappen bespaar je bovendien nog op je energieverbruik.

Moduleo pvc prijs

Wil je graag een vinylvloer van Moduleo aanschaffen voor een scherpe prijs? VloerOnline staat bekend om zijn uitgebreide assortiment pvc-vloeren van Moduleo tegen lage prijzen. Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van online kopen of in onze vloeren showroom in Almere, wij bieden je de beste mogelijkheden om jouw ideale vinylvloer te bestellen. Aarzel niet langer en maak nu je keuze bij VloerOnline!