phone +31 36 8488884

ondervloer op houten vloer

Ondervloeren hout: lagen die stabiliteit, geluidsdemping en comfort bieden, voor een langere levensduur en betere prestaties van de vloer

Veelzijdige ondervloeren voor onder houten vloeren - bestel nu

Bij VloerOnline vind en koop je de perfecte ondervloeren voor houten ondergronden. Deze selectie hoogwaardige ondervloeren biedt uitstekende geluidsdemping, vochtbescherming en stabiliteit. Ontdek ons uitgebreide assortiment om jouw vloerproject te verbeteren met duurzame en comfortabele oplossingen. Geef je vloer de beste basis voor een lange levensduur en ultiem comfort.

Jumpax Classic
€ 27,95
XPS plaat 5 mm
€ 3,95
Diffufol vochtwerende folie
staal aanwezig in showroom
€ 2,45
Soundkiller
€ 18,95
Ondervloerplaat 10 db
€ 6,75
Ondervloerplaat Groen 7 mm
€ 4,45
Ondervloerplaat Groen 4 mm
€ 3,45
Redupax
staal aanwezig in showroom
€ 9,95

Ondervloer oplossingen voor op houten vloeren

Ondervloeren zijn een essentieel onderdeel van plaatsing van een nieuwe zwevende vloer, de ondervloer doet dienst als buffer om het comfort en isolatie te verhogen en tevens omdat hierdoor de slijtage van de zwevende vloer verminderd wordt. Haal het meeste uit uw nieuwe vloer door deze te matchen met de juiste ondervloer.

Daarom is er een ruime keuze aan ondervloeren voor onder laminaat of pvc vloeren, voor elke vloer is er de juiste ondervloer oplossing.

Ondervloer gamma op houten ondergrond

Tevens zijn de ondervloeren gecategoriseerd voor gebruik op b.v. vloerverwarming, voor gebruik in appartementen en voor gebruik op betonnen en houten ondergronden. Elke ondervloer heeft zijn eigen voordelen en geschiktheid, zodat je het perfecte product voor jouw nieuwe vloer vindt.

Ondervloer keuze houten basisvloer

Zoals je ziet, proberen wij je gelijk goed te informeren in plaats van ‘het’ onder het vloer te verstoppen. We gaan een stap verder door je een goede keuze te kunnen laten maken voor de juiste ondervloer op basis van onze hoge kwaliteitsnormen waarbij alleen de beste fabrikanten geselecteerd zijn. Combineer jouw nieuwe vloer met de juiste ondervloer.

Ontdek alle ondervloeren geschikt voor op een houten basis

Creëer de perfecte harmonie met onze ondervloeren voor op houten vloeren bij VloerOnline! Ontdek deze veelzijdige collectie ondervloeren en ontdek de ideale match voor jouw laminaat- of pvc vloer voor installatie op een houten vloer. Leg een stevige basis voor je interieur – bekijk nu ons aanbod op de website of breng een bezoek aan onze ondervloerenshop en vind de ondervloer die jouw vloer nodig heeft!