phone +31 36 8488884

ZOMER2024 KORTINGSACTIE

Ben jij op zoek naar een betaalbare laminaat- of pvc-vloer om jouw woon- of werkruimte een make-over te geven?

Zoek niet verder! Bij VloerOnline bieden we een geweldige promotie: 10% EXTRA KORTING op ons volledige, al scherp geprijsde assortiment bij een besteding vanaf €100,00.

Wat maakt deze aanbieding zo bijzonder?

Onze ZOMER2024 actie geldt voor ons uitgebreide aanbod, inclusief toonaangevende merken. Van hoogwaardig laminaat tot premium pvc-vloeren, ondervloeren, sfeervolle MDF plinten, plakplinten en profielen - alles wat je nodig hebt voor een perfecte vloerrenovatie.

Hoe gebruik je de kortingscode?

Het toepassen van de kortingscode ZOMER2024 is simpel. Voeg jouw favoriete vloerproducten toe aan je winkelmandje en ga naar de kassa. Voer de kortingscode "ZOMER2024" in en klik op 'korting toepassen'. Je ziet direct de 10% KORTING verrekend op het totaalbedrag!

Investeer nu in een stijlvolle en duurzame vloer zonder je budget te overschrijden en bespaar hiermee honderden euro's!

zomerse vloeren

Tevreden met de prijs? Rond je bestelling af...

Bestellen is eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Kies 'doorgaan naar afrekenen' en vul de benodigde gegevens in, zoals je e-mailadres, naam, adres, postcode, woonplaats en een mobiel telefoonnummer voor de verdere afhandeling van je bestelling. Selecteer je gewenste verzend- en betaalmethode. Heb je speciale wensen of leveringsvoorkeuren? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.

Controleer je bestelling en klik op 'bestelling plaatsen'. Zo makkelijk is het om direct, veilig en vertrouwd jouw bestelling te plaatsen.

De korting vervalt op zondag 28 juli 2024, dus bestel snel!

Deze 10% KORTING is slechts tijdelijk geldig en vervalt op zondag 28 juli 2024, dus wees er snel bij! Bezoek onze moderne en trendy vloerenwinkel voor nog meer woon- en interieurideeën of profiteer direct online van de ZOMER2024 korting op jouw bestelling.

Profiteer nu van de 10% KORTING, onder de volgende voorwaarden:

  • Bij gebruik van de ZOMER2024 aanbieding accepteer je dat je geen recht hebt op retournering van de bestelde artikelen.
  • De ZOMER2024 aanbieding is niet combineerbaar met andere kortingen en/of aanbiedingen.
  • De ZOMER2024 aanbieding is niet geldig in combinatie met Floorify pvc vloeren, Floorify ondervloeren en Floorify plinten & profielen.