phone +31 36 8488884

Tegel laminaat

Laminaat tegels

Als je op zoek bent naar een vloer die eruitziet als echte stenen vloertegels, maar de voordelen biedt van laminaat, dan is tegel laminaat de ideale keuze voor jou. Met de uitstraling van een natuurstenen, granieten- of marmeren tegelvloer bieden deze laminaatvloeren dé perfecte oplossing voor een strakke, moderne tegelvloer. 

Parador Trendtime 5 Beton Donkergrijs 1743596
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Quick Step Muse MUS5492 Zwarte Leisteen
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5485 Gesluierde Blauwsteen
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Ambiant Expression Aqua 50226401 Zand
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Quick Step Muse MUS5489 Zandsteen
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5494 Botanisch Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5490 Terracotta
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Quick Step Muse MUS5488 Grijs Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Ambiant Expression Aqua 50226399 Middengrijs
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Quick Step Muse MUS5491 Gevlekt Beton
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Ambiant Expression Aqua 50226400 Grijsbruin
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Quick Step Muse MUS5486 Kalksteen
staal aanwezig in showroom
€ 35,05
Pagina

Karaktereigenschappen laminaat tegel

Tegel laminaatvloeren worden steeds populairder en zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte stenen tegelvloeren. Tegellaminaat bestaat uit verschillende lagen en is opgebouwd uit 100% natuurlijke grondstoffen, voornamelijk hout, voorzien van een realistisch stenen tegelontwerp en afgewerkt met een toplaag van melamine-hars. Het grote voordeel van tegellaminaat is dat het sterk, duurzaam en bovendien onderhoudsvriendelijk is, maar ook stabiliteit, schok-, slip- en slijtvastheid, vlek- en krasbestendigheid zijn karaktereigenschappen van tegel-laminaat.

Tegel laminaat is verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en decorontwerpen van natuursteen, marmer, graniet en meer waardoor je altijd een laminaat vloer in tegel decor kunt vinden die past bij jouw interieur.

Een goed alternatief - tegels en laminaat

Kortom, tegellaminaat is een uitstekend alternatief voor massief stenen tegelvloeren. Het biedt vele voordelen op het gebied van praktische eigenschappen, onderhoud, en milieuvriendelijkheid. Daarnaast is laminaat tegel look nog eens betaalbaar en gemakkelijk zelf te installeren dankzij een simpel klik-systeem.

Tegel laminaat gamma

Er bestaat geen enkel merk dat exclusief betrokken is bij het ontwikkelen van laminaat tegels. Het gamma laminaat tegels is verspreid over de diverse merken en collecties, aangezien elk merk heeft gereageerd op deze trend van. Om je een beter inzicht te geven in de beschikbare vloeren van tegel laminaat beige, tegel laminaat grijs, tegel laminaat zwart, tegel laminaat wit tot tegel laminaat betonlook, hebben wij ze op deze pagina bijeengebracht. Op die manier kun jij gemakkelijk tegellaminaatvloer kiezen die het beste bij jou past. Hieronder vind je alle decoren.

Waarom kiezen voor een laminaat tegellook bij VloerOnline?

Bij VloerOnline ben je verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. Wij leveren alle tegel laminaat vloeren uit voorraad, indien voorradig, waardoor je verzekerd bent van snelle levering. Bovendien betaal je bij ons nooit te veel, omdat wij onze eigen scherpe prijzen hanteren.

Wil je de vloer eerst in het echt bekijken voordat je een keuze maakt? Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Eenvoudig tegels laminaat kopen bij de tegel laminaat outlet

Maak een statement in je huis met een prachtige tegel laminaat voor een voordelige prijs! Ontdek het uitgebreide aanbod goedkope laminaat tegels van diverse merken bij VloerOnline in Almere. Bezoek onze vloeren showroom in Almere of vloeronline.nl en laat ons je begeleiden bij het kopen van de perfecte tegel laminaatvloer. Bestel nu bij de laminaat tegels outlet winkel en geniet binnenkort van je nieuwe, schitterende vloer in tegeldecor!