Tegel laminaat

Producten 1-12 van 34

Parador Trendtime 5 Beton Donkergrijs 1743596
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Quick Step Muse MUS5492 Zwarte Leisteen
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Quick Step Muse MUS5485 Gesluierde Blauwsteen
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Ambiant Expression Aqua 50226401 Zand
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Quick Step Muse MUS5489 Zandsteen
€ 38,95
Quick Step Muse MUS5494 Botanisch Beton
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Quick Step Muse MUS5490 Terracotta
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Quick Step Muse MUS5488 Grijs Beton
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Ambiant Expression Aqua 50226399 Middengrijs
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Quick Step Muse MUS5491 Gevlekt Beton
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Ambiant Expression Aqua 50226400 Grijsbuin
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Quick Step Muse MUS5486 Kalksteen
staal aanwezig in showroom
€ 38,95
Pagina

Tegel laminaat

Laminaat is er allang niet alleen meer in planken, maar ook andere vormen en legaptronen, zoals tegel laminaat, behoren tot de mogelijkheden.

Waar laminaat eerder vaak als alternatief werd gezien van een houten vloer, en ook de decoren vaak een houtlook hadden, is er in het landschap qua vloeren, en daarmee ook laminaat vloeren veel veranderd. Naast de typische houtdecoren zijn er mooie legpatronen zoals visgraat of ene Hongaarse punt bijgekomen, maar ook tegelvloer. Op deze manier kunnen nog meer verschillende soorten vloeren worden nagebootst met laminaat.

Steenlook maar de voordelen van laminaat

Waar veel mensen van een echte houten vloer houden, zijn er ook veel mensen die een tegelvloer of stenen vloer in huis willen. Toch zitten hier vaak ook nadelen aan. Zo kun je het vaak zelf niet leggen, voelen ze vaak koud aan, zijn ze soms glad en ook kan er vuiligheid en vlekken in stenen trekken die je er niet meer krijgt.

Met tegel laminaat los je dit gemakkelijk op. Zo krijg je dus wel de steenlook of betonlook in huis, maar dan met het gemak van laminaat. Dus zelf leggen is geen probleem. Ook kan tegel laminaat vaak gecombineerd worden met vloerverwarming en houdt het sowieso meer warmte vast en voel het minder koud aan. Daarnaast is laminaat stroever en is het gemakkelijk te onderhouden.

Dus ben jij fan van een stenen vloer, maar niet van het gedoe wat er bij komt kijken, dan is een laminaat tegel met een steen- of betonlook de beste oplossing.

Laminaat tegels in verschillende afmetingen

Een laminaat tegel is zeker niet altijd vierkant, net zoals bij een echte stenen vloer. De afmetingen die verschillende fabrikanten aanbieden van tegel laminaat is heel wisselend. Ja, er zijn zeker de originele vierkante tegels, maar ook langwerpige tegels en zelfs een combinatie van meerdere afmetingen is mogelijk. Zo creëer je een speelse vloer. Kiezen voor tegel laminaat betekend dus niet dat je concessies hoeft te doen ten opzichte van een echte stenen vloer. Door de ruime keuze aan laminaat tegels, zit er altijd de vloer bij die bij jou past.

Tegel laminaat in de badkamer

Doordat tegels vaak worden gebruikt in natte ruimtes zoals een badkamer of keuken, is het ook van belang dat laminaat tegels in die ruimtes kunnen worden toegepast. Steeds meer merken, en onderhand de meeste merken, bieden deze mogelijkheid. Eerder was het nog een uitdaging om laminaat in deze ruimtes te leggen, maar nu zijn deze mogelijkheden er wel. Dus tegel laminaat in de badkamer is zeker mogelijk, zodat je ook daar de steen- en betonlook goed kan doorvoeren.

Laminaat dat lijkt op steen of beton

Stenen vloeren zijn er in verschillende soorten en maten, maar qua look is het ook heel divers. Van een mooie terracotta kleurige vloer, naar marmer of juist grijze tegels. Ook de betonlook wordt steeds populairder. Vele laminaat fabrikanten zijn hier goed op ingesprongen en hebben laminaat tegels ontwikkeld die bijzonder goed lijken op de echte stenen varianten. Dus marmer dat ook echt op marmer lijkt en een betonvloer die ook echt zo oogt. Daarnaast voelen de vloeren ook steeds meer als hun natuurlijke tegenhanger. Dus qua structuur en gevoel heb je ook echt het idee dat de laminaat tegels voelen als echt steen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je qua look en gevoel moet inleveren als je kiest voor tegel laminaat.

Merken laminaat tegel

Qua selectie vind je op deze pagina alle collecties met tegel laminaat vloeren die wij aanbieden.