phone +31 36 8488884

Otium

Randafwerking Otium : hoogwaardige afwerkingen die een naadloze overgang en bescherming van vloerranden bieden, verkrijgbaar in bijpassend decor

Bij VloerOnline zijn we verheugd om onze uitgebreide collectie Otium plinten en profielen te presenteren. Deze essentiële afwerkingsdetails tillen niet alleen de uitstraling van je Otium laminaat of pvc vloer naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een naadloze overgang tussen verschillende vloerdelen en ruimtes.

Otium Plakplint
staal aanwezig in showroom
€ 1,95 p/m
Duo Hoeklijn profiel 24.5x30
staal aanwezig in showroom
€ 21,95 p/m
Hoeklijn profiel 25x10
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m
Dilatatie profiel 38x3
staal aanwezig in showroom
€ 19,95 p/m

Stijlvolle Otium plakplinten voor elke ruimte

Onze Otium plinten zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetisch element toe aan je ruimtes. Met verschillende designs kun je de perfecte plakplint selecteren die naadloos aansluit bij je interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar moderne strakheid of een klassieke uitstraling, onze Otium plinten voegen een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Naadloze Otium profielen voor een verfijnde afwerking

De Otium profielen die we aanbieden zijn ontworpen om een onopvallende overgang tussen laminaatvloeren te bewerkstelligen. Of je nu verschillende ruimtes wilt verbinden of de overgang tussen Otium laminaat of pvc vloeren en andere vloerbedekking soepeler wilt maken, onze profielen bieden de perfecte oplossing. Ze dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de duurzaamheid van je vloer.

Beschikbaarheid en bestellen

Otium plinten en profielen koop je bij VloerOnline alleen in combinatie bij afname van Otium laminaat en pvc vloeren en zijn leverbaar in meer dan 170 verschillende kleuren.

Ontdek Otium plinten en profielen van VloerOnline

Wil je de veelzijdigheid en kwaliteit van onze Otium plakplinten en profielen zelf ervaren? Bezoek onze showroom en bekijk ze in het echt. Of ontdek deze collectie online en kies de ideale afwerking voor jouw Otium laminaatvloer of Otium pvc vloer, comfortabel vanuit huis.