phone +31 36 8488884

Waterbestendig laminaat

Laminaat waterbestendig

Waar je vroeger bang voor was dat er teveel water over je laminaat heen ging en dat het daardoor bol kon gaan staan is verleden tijd, er is nu waterbestendig laminaat. Tijden veranderen en daarmee ook de techniek. Steeds meer merken zijn dan ook waterbestendig laminaat op de markt gaan brengen. Vaak zijn dit specifieke collecties.

Laminaat. Breed 24.4 Charmant Eiken Wit 04697
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Ambiant Expression Aqua 50226401 Zand
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04682 Laurier
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Beautifloor Dallas Watson  WID010
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Laminaat. Breed 24.4 Charmant Eiken Lichtgrijs 04696
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Beautifloor Houston Mason STF029
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Laminaat. Smal 19.2 Levendig Eiken Licht 04694
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Houston Sheldon STF033
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor Dallas Cedar WID004
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Laminaat. Breed 24.4 Charmant Eiken Donkergrijs 04695
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Laminaat. Smal 19.2 Levendig Eiken Donker 04692
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04683 Salie
staal aanwezig in showroom
€ 24,95

Waterbestendige laminaat zonder zorgen

Je zorgen maken dat je te nat dweilt, of dat bij lekkage gelijk de hele vloer eruit moet behoren steeds vaker tot de verleden tijd. Niet alleen omdat er naast laminaat nog meerdere soorten vloeren zijn die beter tegen water kunnen, maar dus ook verbeterd laminaat dat goed tegen water kan. Ideaal dus. Alle voordelen van laminaat zoals het makkelijk leggen, de prijs en de ruime keuze, en daarnaast dus ook geschikt in alle ruimtes, waaronder de badkamer.

Vochtbestendig laminaat voor in natte ruimtes

Onder een natte ruimte verstaan we een badkamer en een keuken. Daar wordt immers vaak water gebruikt, maar stiekem kun je ook een bijkeuken, waar wasmachines en drogers staan, en ook een kelder hier eventueel onder verstaan. In een kelder kan het immers ook vochtiger zijn dan in huis en vaak ook kouder.

Waterbestendig laminaat is in dit geval te gebruiken in al deze ruimtes, en uiteraard natuurlijk ook gewoon in een woonkamer, slaapkamer of welke andere ruimte dan ook in huis. Toch zijn mensen nog vaak wat sceptisch over laminaat in een badkamer. Veelal worden er nog steeds tegels gelegd. Toch is waterbestendig laminaat wel in opmars. En dat is niet zo gek. Naast de standaard tegeldessins, kun je nu dus ook met hele andere decoren werken. Van houtlook tot betonlook en nog vele andere opties. De keuze qua design in een badkamer wordt hiermee sterk vergroot. Ook in een keuken kun je nu dus veel meer kiezen.

Waterbestendig laminaat in verschillende legpatronen

Normaal gesproken liggen in natte ruimtes vaak tegels met specifieke vormen zoals vierkant of rechthoekig. Deze kunnen naast elkaar worden gelegd of trapsgewijs. Met laminaat zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden waardoor een wildverband, visgraat en andere legpatronen ook tot de mogelijkheden behoren. Waterbestendig laminaat zorgt dus voor meer speelsheid en opties waardoor bijvoorbeeld je badkamer er minder standaard uit gaat zien.

Bekijk ons waterbestendig laminaat gamma

Wil je alle series en desoren visgraat laminaat graag in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom en bekijk in alle rust al de uitgebreide visgraat laminaat collecties. Voor advies over ons gamma visgraat vloeren voorzien onze specialisten.je graag van advies.

Laminaat waterbestendig aanbieding

Op zoek naar een waterbestendig laminaat van topkwaliteit voor een voordelige prijs? VloerOnline heeft een ruim aanbod van diverse top merken. Kom langs in onze grootse vloerenwinkel in Almere of bezoek vloeronline.nl voor meer informatie en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte waterbestendige laminaat vloer voor jouw woonruimtes die in jouw budget past!