phone +31 36 8488884

Waterbestendig laminaat

Laminaat waterbestendig

Waar je vroeger bang voor was dat er teveel water over je laminaat heen ging en dat het daardoor bol kon gaan staan is verleden tijd, er is nu waterbestendig laminaat. Tijden veranderen en daarmee ook de techniek. Steeds meer merken zijn dan ook waterbestendig laminaat op de markt gaan brengen. Vaak zijn dit specifieke collecties.

Beautifloor Seattle Ballard 40094208
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Fremont 40094207
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Belltown 40094206
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Victory 40094205
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Woodland 40094204
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Delridge 40094203
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Madison 40094202
handstaal in showroom
€ 32,95
Beautifloor Seattle Montlake 40094201
handstaal in showroom
€ 32,95
Otium Dahlia Off White 04691
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Dahlia Sand 04694
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Dahlia Taupe 04693
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Dahlia Beige 04692
staal aanwezig in showroom
€ 29,95

Waterbestendige laminaat zonder zorgen

Je zorgen maken dat je te nat dweilt, of dat bij lekkage gelijk de hele vloer eruit moet behoren steeds vaker tot de verleden tijd. Niet alleen omdat er naast laminaat nog meerdere soorten vloeren zijn die beter tegen water kunnen, maar dus ook verbeterd laminaat dat goed tegen water kan. Ideaal dus. Alle voordelen van laminaat zoals het makkelijk leggen, de prijs en de ruime keuze, en daarnaast dus ook geschikt in alle ruimtes, waaronder de badkamer.

Vochtbestendig laminaat voor in natte ruimtes

Onder een natte ruimte verstaan we een badkamer en een keuken. Daar wordt immers vaak water gebruikt, maar stiekem kun je ook een bijkeuken, waar wasmachines en drogers staan, en ook een kelder hier eventueel onder verstaan. In een kelder kan het immers ook vochtiger zijn dan in huis en vaak ook kouder.

Waterbestendig laminaat is in dit geval te gebruiken in al deze ruimtes, en uiteraard natuurlijk ook gewoon in een woonkamer, slaapkamer of welke andere ruimte dan ook in huis. Toch zijn mensen nog vaak wat sceptisch over laminaat in een badkamer. Veelal worden er nog steeds tegels gelegd. Toch is waterbestendig laminaat wel in opmars. En dat is niet zo gek. Naast de standaard tegeldessins, kun je nu dus ook met hele andere decoren werken. Van houtlook tot betonlook en nog vele andere opties. De keuze qua design in een badkamer wordt hiermee sterk vergroot. Ook in een keuken kun je nu dus veel meer kiezen.

Waterbestendig laminaat in verschillende legpatronen

Normaal gesproken liggen in natte ruimtes vaak tegel laminaat waterbestendig met specifieke vormen zoals vierkant of rechthoekig of betonlook laminaat waterbestendig. Deze kunnen naast elkaar worden gelegd of trapsgewijs. Met laminaat zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden waardoor een wildverband, visgraat en andere legpatronen ook tot de mogelijkheden behoren. Waterbestendig laminaat zorgt dus voor meer speelsheid en opties waardoor bijvoorbeeld je badkamer er minder standaard uit gaat zien.

Bekijk ons waterbestendig laminaat gamma

Wil je alle series en decoren gamma laminaat waterbestendig graag in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze showroom en bekijk in alle rust al de uitgebreide waterbestendig laminaat collecties. Voor advies over ons gamma waterbestendig laminaat voorzien onze specialisten.je graag van advies.

Waterbestendig laminaat aanbieding

Op zoek naar een goedkoop waterbestendig laminaat van topkwaliteit voor een voordelige prijs? VloerOnline heeft een ruim aanbod van diverse top merken. Kom langs in onze grootse vloerenwinkel in Almere of bezoek vloeronline.nl voor meer informatie en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte waterbestendige laminaat vloer voor jouw woonruimtes die in jouw budget past!