phone +31 36 8488884

Otium laminaat

Ben je op zoek naar laminaat van topkwaliteit met een elegant en luxe uiterlijk? Dan is Otium laminaat precies wat je nodig hebt! Als toonaangevend merk staat Otium bekend om zijn hoogwaardige laminaatvloeren die nauwelijks te onderscheiden zijn van massief houten en betonnen vloeren. Dankzij innovatieve technieken zijn deze vloeren niet alleen prachtig om te zien, maar ook extreem duurzaam en bestand tegen intensief gebruik.

Otium Dahlia Off White 04691
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Dahlia Sand 04694
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Dahlia Taupe 04693
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Dahlia Beige 04692
staal aanwezig in showroom
€ 29,95
Otium Ritual Blond 04595
staal aanwezig in showroom
€ 22,95
Otium Everest Dark Grey 04581
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Otium Everest Light Grey 04580
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Otium Ritual Blanc 04594
staal aanwezig in showroom
€ 22,95
Otium Ritual Ash 04593
staal aanwezig in showroom
€ 22,95
Otium Ritual Taupe 04592
staal aanwezig in showroom
€ 22,95
Otium Ritual White Stained 04591
staal aanwezig in showroom
€ 22,95
Otium Ritual Natural Oil 04590
staal aanwezig in showroom
€ 22,95
Pagina

Laminaat Otium

Otium laminaat is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder beton tegels en planken van verschillende lengtes. Het oppervlak van het laminaat is voorzien van een reliëf dat perfect is afgestemd op het decor, zodat je de natuurlijke houtstructuur echt kunt voelen. Door de gedetailleerde en gevarieerde reliëfs lijkt het laminaat sprekend op een echte houten vloer en zorgen voor een levensechte uitstraling. Deze unieke eigenschappen maken Otium laminaat onderscheidend ten opzichte van andere merken.

Samenstelling van Otium laminaat vloeren

Otium laminaat wordt vervaardigd met natuurlijke materialen, waardoor het een milieuvriendelijk en duurzaam product is. De dragerplaat bestaat uit samengeperste houtsnippers van beuken en eiken, verlijmd met natuurhars. Hierdoor zijn de vloeren bijzonder stevig en bestand tegen belasting. De toplaag is gemaakt van krasbestendige melaminehars van hoge kwaliteit.

De speciale druktechniek geeft de laminaat vloeren een authentieke uitstraling en een natuurlijke feel.

Otium laminaat vloer - kwaliteit en onderhoud

De oppervlaktebehandeling van Otium laminaat verhoogt de weerstand tegen krassen en slijtage, terwijl de antistatische afwerking vuilafstotend is. Het laminaat is eenvoudig te reinigen met een stofzuiger of licht vochtige doek. Zelfs vlekken van bijvoorbeeld viltstiften of nagellak zijn gemakkelijk te verwijderen zonder de vloer te beschadigen.

Waterbestendigheid

De Otium Dahlia en Otium Silk laminaatcollecties zijn uitgerust met vochtbestendige-technologie, waardoor de vloeren waterdicht zijn en beschermd worden tegen vocht. De diverse klik-systemen zorgen voor een waterdichte sluiting van de voegen, terwijl de mpregnering de randen extra beschermt. Deze vloeren bieden tot 24 uur bescherming tegen vochtigheid en zijn zelfs bestand tegen blootstelling aan vocht.

Otium laminaat gamma

Otium laminaat is verkrijgbaar in diverse collecties met een breed scala aan decors, waaronder houtlook planken in de collecties Otium Amber, Otium Spice, Otium Emerald en Otium Ritual, maar ook betonlook tegels uit de collectie Otium Everest. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of tijdloze vloer, bij Otium vind je altijd de perfecte match voor jouw interieur.

Otium laminaat en vloerverwarming

Otium laminaat is geschikt voor installatie op traditionele warmwater vloerverwarmingsystemen, mits de maximale oppervlaktetemperatuur van 27 °C niet wordt overschreden. Dankzij de lage warmtegeleidingsweerstand van het laminaat wordt de warmte gelijkmatig verspreid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige verwarming.

Otium laminaat leggen

Otium laminaat wordt zwevend gelegd op een egale en schone ondervloer met behulp van het beschikbare klik-systeem. Met de duidelijke instructies van Otium kun je de vloer zelf eenvoudig leggen, maar je kunt ook een professionele vloerenlegger inschakelen voor een perfect resultaat.

Otium laminaat kopen

Otium laminaat biedt een perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dankzij de uitgebreide collecties en hoogwaardige afwerking is Otium laminaat geschikt voor elke woonsituatie. Kies voor Otium laminaat en geniet jarenlang van een prachtige en onderhoudsvriendelijke vloer.

Op zoek naar hoogwaardig Otium laminaat? Bij VloerOnline vind je een ruime selectie tegen voordelige prijzen. Bezoek onze website of showroom in Almere en ontdek jouw ideale vloer!