+31 36 8488884

Visgraat pvc

Pvc vloeren zijn tegenwoordig een veel gekozen optie voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Een pvc vloer in visgraat uitvoering is in de laatste jaren steeds geliefder geworden in alle lagen van de bevolking vanwege hun klassieke doch tijdloze uitstraling, gecombineerd met de moderne functionaliteit van pvc. 

Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat 07808 Cheesecake
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat 07807 Panna Cotta
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat 07806 Tiramisu
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat 07805 Crème Brûlée
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Floorify Visgraat F333 Ikura
staal aanwezig in showroom
€ 54,95
Quick Step Ciro AVHBU40359 Pure Eik Blush
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Quick Step Ciro AVHBU40360 Pure Honing Eik
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Quick Step Ciro AVHBU40361 Pure Eik Polar
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Quick Step Ciro AVHBU40362 Botanisch Beige
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Quick Step Ciro AVHBU40363 Botanische Gerookte Eik
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Quick Step Ciro AVHBU40364 Botanische Karamel Eik
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Vivafloors Visgraat click CV6810
staal aanwezig in showroom
€ 46,75

Wat zijn visgraat pvc vloeren?

Visgraat pvc vloeren zijn speciaal ontworpen om de uitstraling van de traditionele houten visgraatvloeren te imiteren.  Pvc visgraat vloeren hebben dezelfde conventionele uitstraling, maar zijn gemaakt van duurzaam vinyl materiaal. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden, waterbestendig en zeer stabiel en betrouwbaar en staan ook bekend om hun luxe en elegante uitstraling.

Visgraat pvc in klik of lijm

De visgraat pvc vloeren die VloerOnline aanbiedt kunnen zowel in een lijm/ dryback variant alsmede in een klikvariant geïnstalleerd worden.

Betrouwbaar en stille vloeren

Visgraat pvc vloeren zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder te slijten of beschadigd te raken. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze zeer eenvoudig te onderhouden zijn. Je dient alleen regelmatig te stofzuigen en af en toe vochtig te reinigen met een mild pvc-reinigingsmiddel. 

Ook zijn pvc vloeren in visgraat patroon geluidsabsorberend, wat ze een goede keuze maakt voor bovenverdiepingen en grote ruimtes. Dit komt omdat ze het geluid van voetstappen en andere geluiden dempen.

Pvc visgraat en vloerverwarming

Vanwege de extreem lage thermische weerstand zijn zowel dry back als rigide klik pvc visgraat vloeren uitstekend geschikt voor gebruik op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Dit betekent dat ze perfect kunnen worden geplaatst in ruimtes waar de vloerverwarming als hoofdverwarming fungeert. Dit komt doordat de warmteweerstand van deze pvc-vloeren extreem laag is.

Betaalbaar en functioneel

Visgraat vinylvloeren combineren aantrekkelijkheid en functionaliteit van hoge kwaliteit en zijn bovendien betaalbaar. Installeer deze pvc vloeren in herringbone motief in je woonruimtes voor een aantrekkelijke en praktische upgrade van je huis.

Bestel nu jouw visgraat pvc-vloer

Breng stijl en gemak samen in je interieur met een Herringbone pvc-vloer van VloerOnline. Bestel vandaag nog jouw favoriete Visgraat pvc-vloer en geef je ruimte een nieuwe dimensie in exclusief wonen. Ga naar onze website of bezoek de vloerenwinkel. Laat je inspireren en verrijk je interieur met de veelzijdigheid en klassieke visgraat decor. Bestel nu direct je favoriete vloer!