phone +31 36 8488884

Visgraat PVC

Visgraat vloer

Pvc vloeren zijn tegenwoordig een veel gekozen optie voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Een pvc vloer in visgraat uitvoering is in de laatste jaren steeds geliefder geworden in alle lagen van de bevolking vanwege hun klassieke doch tijdloze uitstraling, gecombineerd met de moderne functionaliteit van pvc. 

Quick Step Pristine SGHBC20331 Serene Eik Licht Naturel
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Quick Step Pristine SGHBC20332 Serene Eik Medium Naturel
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Quick Step Pristine SGHBC20333 Herfst Eik Honing
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Quick Step Pristine SGHBC20334 Herfst Eik Bruin
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Quick Step Pristine SGHBC20335 Herfst Eik Naturel
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Quick Step Pristine SGHBC20326 Ocean Bliss Naturel
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Quick Step Pristine SGHBC20327 Ocean Bliss Warme Honing
staal aanwezig in showroom
€ 42,25
Otium Herringbone Opal 94649
staal aanwezig in showroom
€ 34,95
Otium Herringbone Jade 94645
staal aanwezig in showroom
€ 34,95
Otium Herringbone Onyx 94641
staal aanwezig in showroom
€ 34,95
Otium Herringbone Lux 94637
staal aanwezig in showroom
€ 34,95
Otium Herringbone Hammam 94633
staal aanwezig in showroom
€ 34,95

Pvc visgraat

Visgraat pvc vloeren zijn speciaal ontworpen om de uitstraling van de traditionele houten visgraatvloeren te imiteren.  Pvc visgraat vloeren hebben dezelfde conventionele uitstraling, maar zijn gemaakt van duurzaam vinyl materiaal. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden, waterbestendig en zeer stabiel en betrouwbaar en staan ook bekend om hun luxe en elegante uitstraling.

Click pvc visgraat of visgraat plak pvc

De klik pvc visgraat vloeren die VloerOnline aanbiedt dienen met een zwevende klikverbinding geïnstalleerd worden. De plak pvc visgraat dient geïnstalleerd te worden met lijm op een vooraf geëgaliseerde basisvloer.

Pvc vloer visgraat - betrouwbaar en stille vloeren

Visgraat pvc vloeren zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder te slijten of beschadigd te raken. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze zeer eenvoudig te onderhouden zijn. Je dient alleen regelmatig te stofzuigen en af en toe vochtig te reinigen met een mild pvc-reinigingsmiddel. 

Ook zijn pvc vloeren in visgraat patroon geluidsabsorberend, wat ze een goede keuze maakt voor bovenverdiepingen en grote ruimtes. Dit komt omdat ze het geluid van voetstappen en andere geluiden dempen.

Visgraat vloer pvc en vloerverwarming

Vanwege de extreem lage thermische weerstand zijn zowel dry back als rigide klik pvc visgraat vloeren uitstekend geschikt voor gebruik op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Dit betekent dat ze perfect kunnen worden geplaatst in ruimtes waar de vloerverwarming als hoofdverwarming fungeert. Dit komt doordat de warmteweerstand van deze pvc-vloeren extreem laag is.

Pvc visgraat leggen

Wat betreft het visgraat pvc leggen, dit herringbone pvc is beschikbaar in zowel de dryback of lijm pvc visgraat seklectie of als een pvc click visgraat of visgraat klik pvc variant. Met de plak pvc of lijm-methode kun je de vloer pvc visgraat direct op een voorbereide en geëgaliseerde ondergrond bevestigen, terwijl de visgraat pvc click uitvoering een handig klikmechanisme biedt voor een snelle en moeiteloze installatie zonder lijm. Beide werkwijzen waarborgen een robuuste en stabiele pvc vloer die langdurige stevigheid biedt.

Waar wacht je nog op? Of je nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben de ideale visgraat pvc voor jou in huis. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Pvc visgraat gamma

De visgraat pvc's decoren zijn verkrijgbaar in vele pvc modellen en pvc kleuren waaronder, een smalle of brede visgraat vloer pvc, pvc klik visgraat of visgraat click pvc variant, pvc visgraat zwart, pvc visgraat grijs, visgraat pvc licht eiken of een lichte visgraat vloer pvc en in meerdere donkere visgraat vloer pvc tinten. tevens is de vloer de installeren als een pvc visgraat met bies.

Pvc vloeren visgraat - betaalbaar en functioneel

Visgraat vinylvloeren combineren aantrekkelijkheid en functionaliteit van hoge kwaliteit en zijn bovendien betaalbaar. De kosten pvc visgraat vloer inclusief egaliseren en leggen kun je berekenen via de website. Voor een pvc klik visgraat dien je de berekening te maken van pvc visgraat inclusief leggen. Installeer deze functionele pvc vloeren in herringbone motief in je woonruimtes voor een aantrekkelijke en praktische upgrade van je huis.

Bestel nu jouw visgraat pvc vloer!

Breng stijl en gemak samen in je interieur met een visgraat pvc vloer van VloerOnline. Bestel vandaag nog jouw favoriete visgraat pvc-vloer en geef je woonruimte een nieuwe dimensie in exclusief wonen. Ga naar onze website of bezoek de vloeren boutique in Almere. Laat je inspireren en verrijk je interieur met de veelzijdigheid en klassieke visgraat decor. Bestel nu direct je favoriete vloer!