phone +31 36 8488884

Parador laminaat

Parador laminaat bestellen - bekijk hier alle uitgebreide collecties

Om de verfraaiing van jouw huis tot een succes te maken ontwerpt Parador uitgebreide onderhoudsvriendelijke laminaat collecties in vele moderne vormen en natuurlijke kleuren en hecht het veel waarde aan het ontwerp met een realistische en esthetische uitstraling die het combineert met praktische technische eigenschappen en een aantrekkelijke en slijtvaste oppervlaktestructuur.

Parador Trendtime 3 Multiplank Mix Natuur 1747868
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Multiplank Mix Antiek 1747867
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Eiken Studioline Honing 1747864
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Eiken Studioline Lichtgrijs 1747865
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Eiken Studioline Natuur 1747866
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Eiken Studioline Geslepen 1747863
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Eiken Skyline Wit 1747862
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 3 Eiken Skyline Parelgrijs 1747861
Staal aanwezig in showroom
€ 44,50
Parador Trendtime 5 Beton Donkergrijs 1743596
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 6 Eiken Loft Grijs 1730467
staal aanwezig in showroom
€ 32,95
Parador Trendtime 6 Gradient 1744711
€ 32,95
Parador Trendtime 6 Eiken Loft Pure 1744709
staal aanwezig in showroom
€ 32,95

Laminaat Parador

De Parador laminaat klassiekers zijn vloeren in natuurlijke houtlook beschikbaar in landhuisstijl, scheepsvloer-look maar ook in een klassiek visgraat patroon, zodat je de woning in een oogwenk de indruk geeft dat deze is gelegd met een hoogwaardige laminaat vloer. Afhankelijk van je inrichtingswijze, meubilair en individuele voorkeur, vind je voor elke kamer het juiste houtontwerp. Naast de natuurlijke houtkleuren zijn er ook Parador laminaat vloeren met een gekleurde houtlook, tegel en betonlook decors en fantasie ontwerpen waar je je keuze uit kunt maken.

Voordelen Parador laminaat vloeren

Bij de kwalitatieve hoogstaande Parador laminaat vloeren kun je vertrouwen op meerdere voordelen zoals geschiktheid voor diverse ruimtes, uitzonderlijk sterk materiaal, snel en eenvoudig te leggen, makkelijk in onderhoud en levensechte decors. Parador streeft bij de productie van het laminaat hoge kwaliteitsnormen na wat tot uiting komt in de meerdere gebruiks-klasse’s, waardoor ze te gebruiken zijn van huishoudelijk, intensief huishoudelijk alsmede licht commercieel gebruik.

Om de planken beter bestand te maken tegen vocht beschermt Parador de randen van de laminaat planken tegen zwellen. Sommige versies hebben ook een geïmpregneerde dragerplaat, die nog meer weerstand tegen vocht biedt. Ook de duurzame belastbaarheid van de solide verbindingen garanderen maatvastheid en stabiliteit.

Tevens zijn deze Parador laminaat vloeren slijtvast, antistatisch, brandvertragend en duurzaam en ongeacht de keuze van de vloer bedraagt de fabrieksgarantie minimaal 15 jaar. Als extra besteedt Parador aandacht aan milieuvriendelijke productie met onderbouwing van waaronder de Blauwe Engel en het PEFC-label.

Laminaat Parador Trendtime 6 of parador laminaat visgraat 

Laminaat is ontworpen om houten vloeren op een bedrieglijk levensechte manier na te bootsen. De keuze uit de verschillende stijlvolle Parador laminaat collecties, van fijn gedetailleerde decors van authentieke, natuurlijke oppervlakken van visgraat tot tegel, maar ook betonlook met een realistische steenstructuur en expressieve fantasie dessins zijn verkrijgbaar met vlakke voeg of subtiele v groeven waardoor ze nog nauwelijks te onderscheiden zijn van echte keramische tegels of houten planken vloeren

Parador Classic 1050 laminaat is ontworpen voor mensen met een heldere visie op meerwaarde in hun interieur en biedt een grote keuze aan houtdecors in een bijna perfecte replica van de natuur. Compromisloze kwaliteit, klassiek design en universeel toepasbaar. Tijdloze dessins en exquise elegantie harmoniëren de laminaat vloeren van deze collectie in de longstrip- of plank-look voor zowel klassieke als moderne inrichtingsstijlen. Parador Classic 1050 laminaat brengt voor jou eigentijds woondesign op het hoogste niveau met een karakter vol interieur.

Zowel creatief als tijdloos, Parador Trendtime 1 laminaat voldoet aan al jouw speciale eisen. Korte, smalle vloerplanken van 128,5*15,8 cm met warme houttinten zorgen door haar aantrekkelijke en karaktervolle dessins voor een trendbewuste inrichting. Deze collectie brengt eigentijds woondesign op het hoogste niveau voor iedereen voor wie de vloer een persoonlijk statement moet zijn.

De grote keuze aan decors in de Parador Trendtime 3 collectie zijn gericht op jouw interieur eisen met een designgerichte visgraatvloer waaraan jij bijzondere waarde hecht en met de natuurlijke uitstraling komt goed tot zijn recht. Parador Trendtime 3 visgraat laminaat overtuigt door zijn originele hout- en reliëfstructuur. De decorplanken van Parador zijn antistatisch, allergie vriendelijk en emissie arm, maar kleurecht. De Register-in-Embossed profiel zorgt voor een levensecht charisma en dankzij de rondlopende 4 zijdige v-groef wordt het klassieke herringbone patroon mooi uitgebeeld. De eenvoudige en matte structuur maken de decorplanken opvallend en laat de houtnerven en bladaders er bijzonder natuurgetrouw en geloofwaardig overkomen. De planken hebben een formaat van 85.8*14.3 cm en worden aan elkaar gelegd middels de hdf-click systeem.

Moderne authentieke tegel imitaties in leisteen en zinkimitatie weerspiegelen een grootse en eigentijdse woonstijl die de Parador Trendtime 5 laminaat collectie biedt. Dit hoogwaardig laminaat onderstreept het individuele karakter met een 4 zijdige mini v groef en is precies de juiste vloer voor jouw trendy inrichting. Door deze tijdloze elegantie zijn de vloeren uit deze collectie de ideale basis voor een duurzaam en functioneel design.

Parador Trendtime 6 laminaat straalt exclusiviteit uit, mede door de lange en extra brede kasteel planken van 220*24.3 cm en rondlopende v-groef zijn ze robuust, stoer, levendig en tegelijk ook comfortabel. De grafische houten motieven en natuurlijke uitstraling van de planken brengen leven en een eigen karakter in jouw woon omgeving. Parador Trendtime 6 laminaat vloer brengt eigentijds woondesign op het hoogste niveau voor iedereen voor wie de vloer een statement moet zijn.

Meer algemene of product informatie over Parador laminaat nodig? Bezoek de website van Partador.

Parador laminaat leggen

Je hoeft geen professionele vloerenlegger te zijn om Parador laminaat zwevend te leggen. Dankzij de Safe-Lock click verbinding is het leggen van laminaat kinderlijk eenvoudig. Je voegt de planken samen, klikt ze op hun plaats en de klus is geklaard. Wil je desondanks deze makkelijke installatie techniek de Parador laminaat vloer niet zelf leggen kun je dit overlaten aan een ervaren professional.

Parador laminaat vloer voor jou

Parador laminaat is primair gericht voor mensen zoals jij die gaan voor een eigentijdse interieur stijl en een zorgeloze manier van leven. De hiervoor beschikbare plank formaten en materiaal keuzes van de diverse vloeren dragen bij aan de keuze voor de persoonlijke inrichting van jouw woning. Iedere collectie neemt zijn eigen identiteit mee aan de door jou gekozen laminaat vloer en ervaar hierdoor de beste compromis als het om aantrekkelijke ontwerpen van hoge kwaliteit gaat. Kies dus voor Parador laminaat!

Parador laminaat verkooppunten

Op zoek naar een hoogwaardige Parador laminaatvloer? VloerOnline biedt een uitgebreide laminaat collectie van Parador tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze vloerenboetiek in Almere om de verschillende Parador vloeren in het echt te bekijken. Bestel vandaag nog jouw ideale vloer bij VloerOnline!