+31 36 8488884

Quick Step

Quick Step pvc vloeren

De luxueuze Quick Step pvc vloeren worden geïnspireerd door de natuur waardoor je ze nog nauwelijks kunt onderscheiden van echte houten vloerbekleding en tegel, beton of natuursteen vloeren. De keuze van deze pvc vloeren in decors omvat een brede waaier met elk zijn authentieke eigenschappen en voor een perfecte afwerking wordt er gekozen voor een decor met een voeg en structuur die bij het gekozen interieur past.

Quick Step Rise glue plus RIGP20288 Eiland Lichte Eik
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Quick Step Rise glue plus RIGP20289 Zonsopgang Beige Naturelle Eik
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Quick Step Rise glue plus RIGP20290 Zonsopgang Warme Eik
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Quick Step Rise glue plus RIGP20291 Eiland Grijsbruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Quick Step Rise glue plus RIGP20292 Zonsopgang Naturelle Eik
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Quick Step Rise glue plus RIGP20293 Zonsopgang Bruine Rustieke Eik
staal aanwezig in showroom
€ 47,95
Quick Step Alpha Smalle planken AVSP40279 Cacaobruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 49,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40272 Zachte Storm
staal aanwezig in showroom
€ 49,95
Quick Step Illume glue plus ILGP40275 Oesterbeton
€ 49,95
Quick Step Alpha Medium Tiles AVMT40232 Koraalrots
staal aanwezig in showroom
€ 55,95
Quick Step Alpha Smalle planken AVSP40280 Chia Eik
€ 49,95
Quick Step Alpha Smalle planken AVSP40278 Peperkoek Eik
€ 49,95

De basis met Quick Step pvc

Een mooi interieur begint met een goede basis. Quick Step pvc vloeren zijn als het ware de vijfde muur in je kamer en mag daarom niet over het hoofd worden gezien. Voor het even welke kamer, ongeacht welke stijl. Het maakt dus niet uit welke kamer of welke stijl je verkiest, Quick Step pvc-vloeren zijn waterbestendig en dus ideaal voor elke ruimte, zelfs natte ruimtes zoals keukens en badkamers.

Installatie kenmerken Quick Step PVC

Quick Step pvc focust zich op een aantal belangrijke kenmerken. Buiten dat er aan aan ieder decor bijzonder veel aandacht is besteed qua design, zijn ook alle decoren zacht en geruisloos. Dus of je nu met je schoenen aan, of op blote voeten loopt, Quick Step pvc dempt het geluid bijzonder goed.
Verder hebben alle decoren een bijzonder natuurlijke uitstraling. Quick Step heeft extra aandacht besteed aan het design van alle vloeren, en dat zie je terug in ieder decor. De vloeren zijn praktisch niet te onderscheiden van het natuurlijke materiaal.
Een ander groot voordeel van Quick Step pvc is dat ze 100% waterbestendig zijn. Dus waar je de pvc-vloer ook legt, hij kan in het hele huis gelegd worden. Dus ook in de badkamer of keuken.

Quick Step pvc collecties

De overeenkomst van de deze collecties is dat alle Quick Step Alpha vloeren stijl hebben en zeer functioneel zijn. De ultrasterke kern van de vloeren en de unieke toplaag zorgen ervoor dat de vloer bijzonder duurzaam is, en ook gemakkelijk is te onderhouden. De toplaag bescherm tegen vlekken, krassen of stoten en het kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinyl vloeren ooit. Ook kan de vloer op allerlei ondergronden geplaatst worden, of deze nou regelmatig of onregelmatig is.

Daarnaast heeft Quick-Step 5 verschillende dry back pvc collecties,

Quick Step Balance Glue Plus is een collectie die het over een andere boeg gooit. Dit is een dryback pvc vloer, dus dat betekent dat de vloer verlijmd wordt. Door de dimensionele stabiliteit kun je de vloer op verschillende manieren leggen. Het is aan jou. Ook Quick Step Balance Glue Plus heeft waterbestendige planken, die zich verder kenmerken door strakke elegante oppervlakken of juist intens en zwaar generfde houtstructuren.

De Pulse Glue Plus van Quick Step richt zich op intensief voetverkeer. Een druk huishouden, winkel of kantoor. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Quick Step Pulse heeft een extra slijtbestendige toplaag, waardoor het goed opgewassen is tegen intensief gebruik. De luxueuze lange en brede planken maken indruk in iedere ruimte en zijn eveneens waterbestendig. Ook deze collectie is een dryback collectie, dus de vloer wordt verlijmd gelegd.

Een andere mooie collectie is de Quick Step Ambient Glue Plus. Een dryback vloer die twee werelden perfect combineert, namelijk een expressieve en tastbare structuur in combinatie met fascinerende kleurscharkeringen. Ook deze collectie is geschikt voor veel voetverkeer, dus waar je hem ook legt, de vloer kan het aan. De collectie is qua design meer gericht op steen- en betonlook.

De ultrazachte, comfortabele Quick Step Illume beton en tapijt tegel zijn gemaakt voor eigentijdse inrichtingen. Vergeleken met andere tegel vloerbedekkingen zijn de Quick Step Illume pvc vloeren bijzonder stil, warmte-isolerend en realiseren deze een aangename, gezellige ambiance waarin je je thuis voelt. Experimenteren met de verschillende looks met een waaier van stijlvolle kleuren uit deze moderne collectie was nog nooit zo ongecompliceerd en simpel. Personaliseer je interieur naar je eigen wensen met de look en feel van deze grote tegels.

Is het tijd voor een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal? Maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Kies dan voor een visgraatvloer! Een visgraatvloer geeft een interieur een luxe uitstraling, warmte en een bijzonder patroon. Een visgraat vloer is tijdloos, speels en zeer sfeervol. Voor dit alles is de Quick Step Rise ontwikkelt. Je kunt een visgraatpatroon toepassen op elke woonstijl. Deze Quick Step Rise pvc vloeren collectie heeft klassieke visgraatpatronen in diverse houtlook decoren.

Wil je investeren in een hoogwaardige vinylvloer van Quick-Step? VloerOnline is dé bestemming waar je een uitgebreide collectie pvc-vloeren van Quick-Step tegen uiterst competitieve prijzen kunt vinden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog online of bij VloerOnline in de showroom in Almere.