phone +31 36 8488884

Quick Step PVC

De luxueuze Quick Step pvc vloeren worden geïnspireerd door de natuur waardoor je ze nog nauwelijks kunt onderscheiden van echte houten vloerbekleding en tegel, beton of natuursteen vloeren. De keuze van deze pvc vloeren in decors omvat een brede waaier met elk zijn authentieke eigenschappen en voor een perfecte afwerking wordt er gekozen voor een decor met een voeg en structuur die bij het gekozen interieur past.

Quick Step Blush SGTC20305 Maan Marmer Wit
in onze showroom te bekijken
€ 39,95
Quick Step Blush SGTC20307 Terrazzo Multicolor
in onze showroom te bekijken
€ 39,95
Quick Step Blush SGTC20306 Stronk Warm Grijs
in onze showroom te bekijken
€ 39,95
Quick Step Blush SGTC20304 Zwarte Leisteen
in onze showroom te bekijken
€ 39,95
Quick Step Blush SGTC20308 Cement Warm Beige
in onze showroom te bekijken
€ 39,95
Quick Step Blush SGTC20309 Cement Warm Grijs
in onze showroom te bekijken
€ 39,95
Quick Step Liv SGSPC20317 Satijn Eik Greige
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20316 Landelijke Charme Medium Bruin
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20314 Ocean Bliss Warme Honing
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20315 Landelijke Charme Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20311 Satijn Eik Medium Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20318 Ocean Bliss Warm Taupe
in onze showroom te bekijken
€ 39,55

Quick Step pvc vloeren

Een mooi interieur begint met een goede basis. Quick Step pvc vloeren zijn als het ware de vijfde muur in je kamer en mag daarom niet over het hoofd worden gezien. Voor het even welke kamer, ongeacht welke stijl. Het maakt dus niet uit welke kamer of welke stijl je verkiest, Quick Step pvc-vloeren zijn waterbestendig en dus ideaal voor elke ruimte, zelfs natte ruimtes zoals keukens en badkamers.

Quick Step pvc vloer - kenmerken en eigenschappen

Quick Step pvc focust zich op een aantal belangrijke kenmerken. Buiten dat er aan aan ieder decor bijzonder veel aandacht is besteed qua design, zijn ook alle decoren zacht en geruisloos. Dus of je nu met je schoenen aan, of op blote voeten loopt, Quick Step pvc dempt het geluid bijzonder goed.
Verder hebben alle decoren een bijzonder natuurlijke uitstraling. Quick Step heeft extra aandacht besteed aan het design van alle vloeren, en dat zie je terug in ieder decor. De vloeren zijn praktisch niet te onderscheiden van het natuurlijke materiaal.
Een ander groot voordeel van Quick Step pvc is dat ze 100% waterbestendig zijn. Dus waar je de pvc-vloer ook legt, hij kan in het hele huis gelegd worden. Dus ook in de badkamer of keuken.

Quick-Step pvc click

De overeenkomst van deze collecties is dat alle Quick Step Alpha vloeren stijl hebben en zeer functioneel zijn. De ultrasterke kern van de vloeren en de unieke toplaag zorgen ervoor dat de vloer bijzonder duurzaam is, en ook gemakkelijk is te onderhouden. De toplaag bescherm tegen vlekken, krassen of stoten en het kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinyl vloeren ooit. Ook kan de vloer op allerlei ondergronden geplaatst worden, of deze nou regelmatig of onregelmatig is. Door het doordachte ontwerp en de geïntegreerde 6 of 10 dB ondervloer aan de onderzijde van het paneel, samen met zijn onmiskenbare uitstraling, presenteert deze click-vinyl vloer zich als een voordeliger alternatief met een breed scala aan gebruiksmogelijkheden, hieronder vind je de diverse collecties.

De herringbone pvc click vloer die zowel luxueus als functioneel is, dan is de Quick Step Ciro pvc vloer een onweerstaanbare keuze in visgraat click pvc. 

De vinyl klik vloer die zowel esthetisch als functioneel is, dan is de Quick Step Bloom pvc een overtuigend aanbod in lange en brede vinyl panken met uiteenlopende decorontwerpen.

De zwevende klik pvcvloer die zowel sierlijkheid als functionaliteit in overvloed biedt, dan is de Quick Step Blos pvc vloer een overtuigend mooi en eigentijds standaard planken aanbod in pvc. 

De zwevende click vinyl vloer die zowel stijlvol als functioneel is, dan zal de Quick Step Illume click pvc je zeker bekoren. Het tapijtontwerp geeft deze vinyl vloer uitzonderlijke klasse.

Indien je op zoek bent naar een klik vinyl vloer die zowel sierlijkheid als functionaliteit in overvloed heeft, dan is de Quick Step Oro pvc absoluut een verleidelijk optie in vinyl tegel vloeren met steen en betonlook designs.

Quick Step pvc lijm (dryback)

Daarnaast heeft Quick-Step 5 verschillende dry back pvc collecties te weten,

Quick Step Balance is een collectie die het over een andere boeg gooit. Dit is een dryback pvc vloer, dus dat betekent dat de vloer verlijmd wordt. Door de dimensionele stabiliteit kun je de vloer op verschillende manieren leggen. Het is aan jou. Ook Quick Step Balance Glue Plus heeft waterbestendige planken, die zich verder kenmerken door strakke elegante oppervlakken of juist intens en zwaar generfde houtstructuren.

De Quick Step Pulse richt zich op intensief voetverkeer. Een druk huishouden, winkel of kantoor. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Quick Step Pulse heeft een extra slijtbestendige toplaag, waardoor het goed opgewassen is tegen intensief gebruik. De luxueuze lange en brede planken maken indruk in iedere ruimte en zijn eveneens waterbestendig. Ook deze collectie is een dryback collectie, dus de vloer wordt verlijmd gelegd.

Een andere mooie collectie is de Quick Step Ambient. Een dryback vloer die twee werelden perfect combineert, namelijk een expressieve en tastbare structuur in combinatie met fascinerende kleurscharkeringen. Ook deze collectie is geschikt voor veel voetverkeer, dus waar je hem ook legt, de vloer kan het aan. De collectie is qua design meer gericht op steen- en betonlook.

De ultrazachte, comfortabele Quick Step Illume beton en tapijt tegel zijn gemaakt voor eigentijdse inrichtingen. Vergeleken met andere tegel vloerbedekkingen zijn de Quick Step Illume pvc vloeren bijzonder stil, warmte-isolerend en realiseren deze een aangename, gezellige ambiance waarin je je thuis voelt. Experimenteren met de verschillende looks met een waaier van stijlvolle kleuren uit deze moderne collectie was nog nooit zo ongecompliceerd en simpel. Personaliseer je interieur naar je eigen wensen met de look en feel van deze grote tegels.

Is het tijd voor een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal? Maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Kies dan voor een visgraatvloer! Een visgraatvloer geeft een interieur een luxe uitstraling, warmte en een bijzonder patroon. Een visgraat vloer is tijdloos, speels en zeer sfeervol. Voor dit alles is de Quick Step Rise ontwikkelt. Je kunt een visgraatpatroon toepassen op elke woonstijl. Deze Quick Step Rise pvc vloeren collectie heeft klassieke visgraatpatronen in diverse houtlook decoren.

Meer algemene of product informatie over Quick Step pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Quick Step. 

Quick Step pvc kopen

Wil je investeren in een hoogwaardige vinylvloer van Quick-Step? VloerOnline is dé bestemming waar je een uitgebreide collectie pvc-vloeren van Quick-Step tegen uiterst competitieve prijzen kunt vinden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog online of bij VloerOnline in de inspirerende vloeren atelier in Almere.