phone +31 36 8488884

Floorify

Floorify pvc vloeren

Floorify pvc vloeren zijn op en top een Belgisch ontwerp en deze rigide click vloeren combineren het beste van 2 werelden, charisma en warme natuurlijke materialen, eigentijdse planken vloeren, de strakke look van beton of het spikkel geweld van Terrazzo met een absoluut gebruiksgemak. Welke keuze je voor de pvc vloer ook hebt, elke vloer wordt hoogstpersoonlijk ontworpen qua formaat en gedetailleerd design.

Floorify Planken F059 Bunny
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Planken F058 Cannele
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Planken F057 Waffle
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Planken F056 Popcorn
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Visgraat F333 Ikura
staal aanwezig in showroom
€ 54,95
Floorify Kleine Tegels F523 Verona Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Kleine Tegels F524 Terrazzo Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Kleine Tegels F527 Ceppo Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Kleine Tegels F528 Jellyfish Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Kleine Tegels F529 Coquille Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Kleine Tegels F530 Pebble Beach Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Floorify Kleine Tegels F531 Etna Small
staal aanwezig in showroom
€ 39,95

Floorify pvc

De inspiratie voor Floorify pvc vloeren wordt opgedaan door persoonlijke beleving en wordt geïnspireerd door mooie interieurs en grootse en prestigieuze architectuur. Floorify converteert huidige en eigentijdse trends naar een onderhoudsvriendelijke pvc vloer waarop je je meteen thuis voelt en die past in je eigen ontworpen interieur.

Eigenschappen Floorify pvc vloeren

Floorify pvc vloeren zijn dun, stil, warm, watervast en zijn zowel in een visgraat motief, plankenvloer alsook een pvc tegel leverbaar en zijn op zowat elke ondergrond eenvoudig te installeren met het aangeboden uniclic klik systeem. Floorify pvc vloeren zijn door deze sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zonder onderscheid geschikt voor gebruik in de woonkamer, keuken, badkamer en de slaapkamer.

Floorify pvc decoren

Er is keuze uit een groot aantal Floorify pvc vloeren met warme, gezellige en industriële beton look kleuren, voorzien van levendige facetranden en een onvergelijkbare uitstraling, en deze vloeren zijn zeker voor jouw woonsituatie uitermate geschikt. Planken of tegels met een aantrekkelijke en natuurlijke look en feel ... aan jou dus de keus!

Opbouw Floorify click pvc

Bij traditionele click pvc vloeren zijn de stroken heel erg flexibel en buigzaam. Bij opwarming door direct zonlicht worden ze zelfs ronduit week en zwak en gaan deze trouwens zwellen. Daarbij missen ze het inwendige vermogen (rigiditeit) om de planken naast zich opzij te schuiven. De consequentie of effect hierbij is dat de vloer uitzet op zijn zwakste en gevoeligste plek en deze op de kopse kanten van de planken omhoog wordt gedrukt wat beschadiging tot gevolg zou hebben.

De planken van de Floorify pvc vloeren zijn rigide, gelijk aan laminaat en parket.: de afzonderlijke vloerplanken zijn afdoende hard om deze weg te duwen zodat de vloer uitzet in zijn uitzettingsvoeg. Het zwellen van de Floorify rigide pvc vloeren is desondanks uiterst beperkt dankzij hun buitengewone goede dimensionele bestendig- en duurzaamheid. Daarom is de ruimte bij het installeren van de vloer naar de wanden van slechts 5 mm voldoende.

Kwalitatieve Floorify pvc vloeren

Dankzij de hoge dichtheid van de rigide Floorify pvc vloeren en de hoogwaardige Floorify Comfort ondervloer is deze pvc vloer qua werking immuun. Bij het laten vallen van bepaalde voorwerpen op deze vloeren worden geen sporen nagelaten zoals bij laminaat. Ook bij langdurige en blijvende indrukking door bijvoorbeeld zware meubels leidt dit niet tot ongewenste deukjes in het vloeroppervlak.

Altijd een mooi en vlak loopoppervlak bij installatie van een Floorify pvc vloer op bijna elke ondergrond zonder ingewikkelde voorbereiding zoals vooraf egaliseren. Geen renovatie, stof en gedoe. Gewoon een nieuwe vloer plaatsen op een bestaande tegelvloer en er zal geen doortekening hiervan te zien zijn. Floorify garandeert die vormvastheid van haar pvc vloeren. Floorify planken kan je niet vervormen, ze behouden altijd de oorspronkelijke vorm, ook in het extreme.

Daarom is het uiterst belangrijk dat de rigide Floorify pvc vloer helemaal vormvast is en blijft. Ook in extreme situaties zoals bij hoge temperaturen en direct zonlicht en bij afkoeling na een zonnige dag, blijft deze vloer mede door de unieke Floorify Rigid Core en het bijzonder krachtige klik systeem, solide.

Onderhoud Floorify pvc vloeren

Het dagelijkse vuil van Floorify pvc vloer verwijderen kan eenvoudig worden gedaan met een stofzuiger- of veger. Voor een schoonmaakbeurt voor het verwijderen van vet, vuil- of voetstappen op de Floorify pvc vloer, gebruik je de traditionele dweilmethode van een licht vochtige dweil en de door Floorify aanbevolen Conny Turbo intensieve reiniger. Hiermee pak je de smerigste vervuiling aan en is de vloer in een mum van tijd goed schoongemaakt.

De innovatieve Floorify anti-vlek technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in het oppervlak kunnen doordringen. De meeste vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek. Lastige vlekken kan je eenvoudig verwijderen met wat aceton zonder dat dit sporen nalaat.

Floorify pvc vloeren en vloerverwarming

Kiezen voor een Floorify pvc vloer in woonruimtes met vloerverwarming is een bijzonder goed idee. De Floorify pvc vloeren hebben heel veel voordelen. Ze zijn sterk, watervast en zo comfortabel dat je er stil van wordt. Bovendien voelt een vinyl vloer, in tegenstelling tot tegels of laminaat, uit zichzelf comfortabel warm aan.

Floorify vloeren zijn uitermate dun en hebben een hele lage warmteweerstand en kunnen dan ook perfect gebruikt worden in combinatie met de traditionele vloerverwarming met warm water. Zorg er wel voor dat de oppervlakte van de vloer niet warmer wordt dan 27°C en gebruik altijd de aanbevolen Floorify Comfort ondervloer.

Floorify pvc vloeren installeren

Tijdswinst: daar houdt iedereen van. Met het handige en beproefde uniclic klik systeem is het installeren van een Floorify pvc vloer kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon leggen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.

Toch net zelf niet handig genoeg en ook in de vriendenkring is er niemand met enige leg- en klus ervaring, kies dan voor het gemak van een professionele vloerenlegger die deze klus in een beperkte tijd uitvoert.

De Floorify pvc collecties

Liefde op het eerste gezicht, bestaat dat ook bij pvc vloeren? Het antwoord is positief met een tijdloze eyecatcher in visgraat motief. De Floorify visgraat collectie bestaat uit diverse decors, en deze vloeren ademen de authentieke sfeer van chique herenhuizen en grachtenpanden uit en geven je interieur net dat tikkeltje meer stijl. De afzonderlijke planken uit deze visgraat serie kun je eenvoudig en snel in elkaar klikken voor een degelijke installatie en een fraai eindresultaat.

Met de Floorify pvc vloeren uit de xl planken collectie benut je de ruimte in zijn geheel. Door deze lange en brede planken lijken de kamers in je woning groter voor een maximale en sensationele woonbeleving. De schijnbaar eindeloze visuele lijnen geven een ruimtelijk gevoel en laten de woonruimtes groter lijken en komen meer tot hun recht. De subtiele 4 zijdige v-groeven, de natuurgetrouwe geborstelde structuren en levensechte plankvariaties maken de authentieke look echt en geloofwaardig.

De serie lange planken van Floorify worden geïnspireerd door kleine details, uitgekiende klassieke, rustieke en moderne decors en fijne houtstructuren die passen bij je interieur en persoonlijke levensstijl. Iedere plank uit deze Floorify pvc vloeren collectie heeft de ultieme balans tussen karakter, kleur, glans en afwerking. Een verweerde aanblik, een temparamentvolle patine of liever Noord-Europees rigide. Laat je verleiden en maak zelf je keuze voor een persoonlijke touch in je inrichting.

Door de extra grote afmetingen van de Floorify pvc vloer grote tegels collectie zijn de geraffineerde rondlopende v-groeven bijna niet zichtbaar en je ziet dus bijna naadloze decoroppervlakken met ongerepte natuurlijke indrukken. De grote van de tegel speelt ook in op de hedendaagse interieur trend en hebben dezelfde ambiance als betonlook of natuursteen. Zo zijn Floorify pvc vloeren tegels vlekkenresistent en is de vloer eenvoudig te installeren zonder uitgebreide voorbereiding. Jouw Floorify pvc vloer kun je dus na installatie meteen belopen.

Nieuw is de Floorify kleine tegels pvc collectie met rondlopende v-groeven, deze zijn bijna niet zichtbaar en je ziet dus bijna naadloze decoroppervlakken met ongerepte natuurlijke indrukken. De beperkte afmeting van de tegel speelt ook in op de hedendaagse interieur trend en heeft dezelfde ambiance als betonlook of natuursteen in de Floorify grote tegel pvc collectie. Zo zijn Floorify pvc vloeren tegels vlekkenresistent en is de vloer eenvoudig te installeren zonder uitgebreide voorbereiding. Jouw Floorify pvc vloer kun je dus na installatie meteen belopen.

De diverse kwaliteit hout designs uit de Floorify pvc vloeren planken collectie geven je woning een landelijke doch vrij rustige natuurlijke uitstraling, van licht naar donker en voor elk interieur vind je in deze serie wel je favoriete decor kleur. De korte smalle planken geven je kamers een eigentijdse indruk en de rondlopende facetrand geeft deze Floorify planken pvc vloer de uitstraling waarvan je droomt.

Meer algemene of product informatie over Floorify pvc vloeren nodig? Bezoek de website van Floorify. 

De keuze voor Floorify pvc vloeren

Dus ben je op zoek naar een makkelijk te installeren en te onderhouden pvc vloer die je inspiratie geeft voor jouw droom interieur en die je de lijfelijke ervaring van luxe en comfort in de puurste vorm kan geven. Kies dan voor Floorify pvc vloeren.

Wil je een hoogwaardige Floorify pvc aanschaffen? Ontdek bij VloerOnline een gevarieerde selectie van Floorify pvc vloeren tegen scherpe prijzen. Blader online door ons aanbod of breng een bezoek aan onze vloeren showroom. Plaats nu je bestelling voor jouw ideale Floorify pvc vloer bij VloerOnline!