phone +31 36 8488884

Beautifloor laminaat

Net als jij, staat Beautifloor laminaat voor persoonlijkheid, voor eigenheid en voor anders zijn maar ook meer durven. Meer durven in stijl met laminaat vloeren geïnspireerd door de natuur of vloeren met een ongewoon design. Meer durven in aanbod, gebaseerd op hedendaagse trends en afgestemd op de wensen van jou als consument. 

Beautifloor Ardennen Stavelot BTF477
staal aanwezig in showroom
€ 17,95
Beautifloor Henegouwen Lens BTW339L
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor Ardennen Modave BTF486
staal aanwezig in showroom
€ 17,95
Beautifloor Antwerpen Lint 40094153
staal aanwezig in showroom
€ 19,75
Beautifloor Anvers Kapellen 40094165
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Dallas Watson  WID010
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Beautifloor Antwerpen Ranst 40094154
staal aanwezig in showroom
€ 19,75
Beautifloor Houston Mason STF029
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor West-Vlaanderen Veurne BTM451
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Beautifloor Antwerpen Edegem 40094152
staal aanwezig in showroom
€ 19,75
Beautifloor Houston Sheldon STF033
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor West-Vlaanderen Tielt BTM475
staal aanwezig in showroom
€ 21,55

laminaat Beautifloor

Beautifloor maakt bijzondere laminaat vloeren voor mensen zoals jij die meer willen en niet naar iets gewoons, maar wel naar toegevoegde waarde op zoek zijn, en willen dat de vloer hun persoonlijkheid en levensstijl weerspiegeld. Hiermee maakt Beautifloor het verschil, zodat je dat ook kunt in jouw huis.

Beautifloor laminaat vloeren - natuurgetrouw

De Beautifloor laminaat vloeren hebben warme, levendige en karaktervolle dessins met intense kleuren en rijke details, omdat Beautifloor goed weet dat je voorbijgaat aan het gewone, en dat je op zoek bent naar toegevoegde waarde. Beautifloor weet dat je meer verwacht en dat je jouw persoonlijkheid weerspiegeld wilt zien in een vloer.

Vloeren met telkens weer dezelfde planken zien er nep uit. Daarom investeert Beautifloor in natuurlijke verscheidenheid en creëert hiermee uiteen lopende levendige decors.

Authentieke laminaatvloeren van Beautifloor

Beautifloor laminaat ziet er niet alleen goed uit, maar ze voelt ook realistisch en natuurgetrouw aan door de levensechte structuur die je ook bij een echte houten vloer ervaart. De veelal rondlopende v-groeven langs de laminaat planken geven het de ultieme uitstaling van een verfijnde parketlook.

Beautifloor laminaat vloer - kwaliteit en garantie

Je verwacht dat een laminaat vloer lang mee zal gaan en dat is ook precies het geval. Beautifloor heeft lange garantieperiodes en de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de vloeren. Beautifloor laminaat vloeren zijn niet alleen sterk en stabiel, maar ook slijt-, kras- en stootbestendig en je kunt deze vloeren ook op traditionele warmwater vloerverwarming en koeling installeren.

Beautifloor ziet eruit als levensecht hout. De laminaat planken zijn amper van een echte houten parketvloer te onderscheiden en hebben een ongeëvenaard contrast en een opvallende diepte.

Beautifloor laminaatvloer - 100% Waterbestendig

Door de Hydroshield bescherming en gerenommeerde uniclic klik systemen zijn diverse Beautifloor laminaat collecties waterbestendig. Dit betekent dat de je de Beautifloor laminaat vloeren perfect in woon-, eet- en slaapkamers kunt installeren. Ook zijn deze vloeren geschikt voor plaatsing in keukens en badkamers. Beautifloor belooft een perfecte waterdichtheid tot 24 uur.

Beautifloor laminaat - diverse plankformaten

Op zoek naar een buitengewone vloer? Standaard, kort en breed, zonder v-groef en extra breed Met deze unieke plankformaten steekt Beautifloor laminaat er met kop en schouders ver boven zijn concurrenten uit. Helaas heeft Beautifloor geen visgraat en een tegel met betonlook in haar laminaat collectie, voor deze decoren dien je andere laminaatmerken te bekijken.

Beautifloor laminaat collecties

Woon je in een stedelijk gebied of ben je echt een stadsmens? Met de Beautifloor laminaat Antwerpen (zonder v groef) of Anvers (met 4 zijdige v-groef) collectie breng je het bruisende stadsleven rechtstreeks in de diverse woonruimtes met de verschillende trendy dessins voor het personaliseren van de ingerichte ruimtes. Decorkeuzes tussen rustig eiken tot white wash en donker eiken, voor ieder wat wils. Bovendien is deze collectie waterbestendig en eenvoudig te installeren met het Uniclic click systeem.

Hout heeft veelal een natuurlijke uitstraling en met de Beautifloor Ardennen collectie introduceer je deze nature look in je klassieke, moderne of industriële interieur. De hedendaagse Ardennen laminaat collectie is voorzien van een keiharde slijtlaag, met daarin een mooie houtnerfstructuur of synchroon lopende structuur geperst voor een prachtige natuurlijke afwerking. Door deze toegepaste techniek zijn de laminaatvloeren uit de Ardennen collectie bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden.

Het Beautifloor laminaat uit de West-Vlaanderen serie wordt geïnspireerd door de natuur. Met een perfecte natuurlijke nabootsing van karaktervolle houtpatronen van licht grijs tot rustiek gerookt eiken look en de variatie in planken zijn deze vloeren bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Door de sterke en betrouwbare laminaat Uniclic verbinding wordt het plaatsen heel eenvoudig.

Zoek je een charmante laminaat vloer met een aantrekkelijke prijs? Beautifloor heeft voor jou de perfecte voordelige oplossing. De prijsvriendelijke en trendy Beautifloor Houston collectie met diverse stijlvolle decors zonder v-groef passen binnen ieders bestedingsruimte. Met het Uniclic systeem zijn ook deze vloeren heel gemakkelijk zelf te installeren. Met deze laminaat collecties sla je de plank in ieder geval nooit mis.

De Beautifloor Henegouwen collectie heeft diverse dessins en is uitgevoerd in extra brede planken wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect en groots comfort en geven je door de natuurlijke variaties het gevoel van een echte houten vloer. De 4-zijdige parketgroef die op een natuurlijke wijze aanwezig is geeft je vloer een levendig realisme en voelt hierdoor luxueus aan. Met het Uniclic klik systeem is installatie een gemakkelijke klus.

De waterbestendige Beautifloor Jackson laminaat collectie bestaat uit meerdere moderne dessins met pressed V4 groef! De planken hebben een v-groef langs alle zijden om de plank extra te accentueren. Een laminaat vloer in je keuken, badkamer of toiletruimte is dus geen enkel probleem. Met het Uniclic klik systeem gecombineerd met Aquafit zijn ook deze vloeren heel gemakkelijk te installeren.

De Beautifloor Dallas laminaat vloeren met verschillende dessins en extra brede planken zijn verkrijgbaar in unieke en oogstrelende decors. De planken voorzien van een 4 zijdige v-groef zijn bovendien volledig waterbestendig. Zoek je een dus opvallende vloer, hiervoor heeft Beautifloor met de Dallas een laminaat collectie die ongetwijfeld opvalt in je woning. Dit Beautifloor laminaat voelt zich het meest thuis in uiteenlopende settings, van uiterst sobere tot moderne maar ook in klassieke inrichtingen waarnaar je op zoek bent om een ultieme woonervaring te beleven. Door het toegepaste Uniclic klik-systeem zijn ook deze vloeren gemakkelijk te plaatsen.

Beautifloor laminaat vloer inspiratie

Laat je door bovenstaande collecties inspireren. Beautifloor heeft de ultieme vloer binnen haar uiteenlopende laminaat collecties. Ontdek de verschillende stijlen en afwerkingen. De eindeloze schoonheid en de onderscheidende designs die Beautifloor laminaat je te bieden heeft voor het verkrijgen van het door jou gewenste inrichting. Breng je interieur tot leven en creëer met een vloer van Beautifloor de wensen in jouw woning. Meer algemene of product informatie over Beautifloor laminaat nodig? Bezoek de website van Beautifloor.   

Deel je Beautifloor laminaat ervaringen

Heb jij wel eens het gevoel gehad, als je thuis heerlijk onderuit op de bank zit met een goed glas wijn, dat je hele interieur tot zijn recht komt met de door jouw speciaal uitgekozen Beautifloor laminaat vloer. Een merk  laminaat vloer die voldoet aan al je eisen en vooral de kleurstelling die het plaatje compleet maakt klopt. Een krachtdadige vloer die past bij de door jouw uitgezochte meubelen. Een vloer die past bij je karakter en die je de gemoedsrust geeft na een dag hard werken. Geef je visie door aan alle mensen die het willen horen en dezelfde ervaring willen beleven als jij.

Beautifloor laminaat kopen

Op zoek naar een Beautifloor laminaatvloer? Bij VloerOnline vind je het grootste assortiment Beautifloor laminaat en scherpe prijzen! Kom gerust eens langs in onze vloeren boetiek in Almere of bezoek vloeronline.nl om ons aanbod te bekijken en jouw ideale vloer te bestellen.