phone +31 36 8488884

mFLOR PVC

mFLOR pvc bestellen - bekijk de uitgebreide collecties

De vloer is de basis van de elke inrichting en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke woonruimte, dus kies je voor een vloer, kies dan bewust voor een duurzame en betrouwbare pvc vloer van mFLOR.

mFLOR Authentic Parva Oak XL 46419 Sardinia
staal aanwezig in showroom
€ 50,35
mFLOR Authentic Parva Oak XL 46417 Lombardia
staal aanwezig in showroom
€ 50,35
mFLOR Authentic Parva Oak XL 46416 Liguria
staal aanwezig in showroom
€ 50,35
mFLOR Authentic Parva Oak XL 46415 Apulia
staal aanwezig in showroom
€ 50,35
mFLOR Authentic Parva Oak XL 46414 Piedmont
staal aanwezig in showroom
€ 50,35
mFLOR Authentic Parva Oak XL 46413 Calabria
staal aanwezig in showroom
€ 50,35
mFLOR Parva River Oak XL 41929 Tarn
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva River Oak XL 41925 Douro
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva River Oak XL 41924 Volga
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva River Oak XL 41922 Danube
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva River Oak XL 41919 Rhone
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva River Oak XL 41914 Po
staal aanwezig in showroom
€ 43,65

mFLOR pvc vloeren

Deze pvc vloeren zijn sterk, stil, comfortabel met een natuurlijke uitstraling. mFLOR pvc combineert dessins in verschillende collecties met de allerhoogste kwaliteit materialen waardoor je kan genieten van een sfeervol en praktisch interieur en creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

mFLOR biedt de juiste vloer en is derhalve de ideale keuze als je op zoek bent naar een pvc vloer met de natuurlijke uitstraling met traditionele houtlook in visgraat of Hongaarse punt, een tegel-vloer met een verbluffende beton- of natuursteen look voorzien van alle praktische gebruiksvoordelen van vinyl. Neem je eigen ontwerp vrijheid in handen en kies voor mFLOR.

mFLOR vloeren pvc - exclusieve trends

Trends veranderen gedurende de loop der jaren, en mede hierdoor ontwerpt mFLOR unieke en exclusieve vloeren met een tijdloze uitstraling. Hierdoor zijn de mFLOR pvc vloeren de laatste jaren steeds populairder en gewilder geworden. Door de speciale eigenschappen en de vele ontwerpmogelijkheden zijn deze pvc lijm vloeren een echt alternatief geworden voor laminaat, parket, tegels, plavuizen en andere harde of zachte vloerbedekkingen. Meer algemene of product informatie over mFLOR pvc-vloeren nodig? Bezoek de website van mFLOR.

mFLOR vinyl vloeren - hoogwaardige kwaliteit

Vinyl is het perfecte materiaal voor een hoogwaardige mFLOR pvc vloer die zowel visueel als functioneel voldoet aan de torenhoge hedendaagse normen en eisen. De hoogwaardige mFLOR pvc vloeren zijn de ideale keuze voor mensen met deze hoge kwaliteitsnormen en een gevoel voor eigentijds interieur ontwerp.

mFLOR pvc vloeren hebben vele positieve eigenschappen die zorgen voor jarenlang woonplezier. mFLOR pvc is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch, kras en vlekbestendig en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze pvc vloeren in vochtige ruimtes toe te passen. Daarom is het niet verrassend meer te noemen dat men steeds meer kiest voor deze chique onderhoudsvrije vloeren.

mFLOR vloeren - duurzaamheid en gebruik

mFLOR pvc vloeren zijn zeer duurzaam omdat ze lang meegaan en volledig recyclebaar zijn. Ze worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, zonder toevoeging van schadelijke stoffen, en voldoen ruimschoots aan alle eisen van een veilige samenstelling. Daarom zijn mFLOR pvc vloeren volkomen veilig voor spelende kinderen en huisdieren die veel tijd binnen doorbrengen, waarbij een gezond binnenklimaat essentieel is. Het materiaal is brandvertragend, en door de ondoordringbare beschermende toplaag, eenvoudig te reinigen. Tevens kunnen deze pvc vloeren op vloerverwarming geïnstalleerd worden.

Voor residentieel gebruik van mFLOR pvc zijn er keuzes in de diverse klasses te weten gebruiksklasse AC3 - klasse 31 voor normaal huishoudelijk gebruik, bijvoorbeeld op de bovenverdieping en AC5 - klasse 33 voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik, beneden in huis of in bedrijfsruimtes en kantoren.

mFLOR pvc betonlook, mFLOR pvc authentic oak of mFLOR pvc visgraat

Alle pvc vloeren van mFLOR hebben een natuurlijke uitstraling, en door innovatieve technieken sluit de structuur die je voelt aan op de print. Zo is mFLOR pvc nauwelijks van echt te onderscheiden. Voor elk landelijk, industrieel, modern, klassiek of Scandinavisch interieur vind je een vloer die de perfecte basis vormt. Omdat pvc vloeren waterbestendig zijn, kun je ze drempelloos doortrekken naar de keuken of badkamer. Omdat ze eenvoudig schoon te houden zijn is het materiaal voor deze ruimtes zeer hygiënisch en bruikbaar.

Je kunt kiezen in het assortiment mFLOR vloeren voor dezelfde decors per verdieping of speelse contrasten maken met patronen en lichte of donkere tinten. Combineer bijvoorbeeld een mFLOR pvc visgraat vloer of Hongaarse Punt decor uit de mFLOR Parva collectie met een neutraal patroon in een bijpassende tint voor de ruimtes ernaast. Bij VloerOnline zie je via een verbijzondering filter direct vloeren in lichte, midden en donkere tinten verkrijgbaar in licht en donker eiken, kastanje of pvc tegels en pvc betonlook decors. De lichte kleuren staan prachtig in een modern of Scandinavisch interieur, de midden tinten zie je vaak in een landelijke of klassieke stijl en de donkere in een industriële inrichting. De mFLOR Bramber Chestnut serie heeft het eigenzinnig houteffect in een levendige print. Deze statement vloer trekt bijvoorbeeld de aandacht in combinatie met strakke minimalistische inrichting.

Kies pvc by mFLOR

De keuze voor een mFLOR pvc vloer ligt dus eigenlijk voor de hand, als je op zoek bent naar een oersterke en milieuvriendelijke kwaliteitsvloer. Deze pvc vloer is daarnaast zeer geluiddempend, in tegenstelling tot kille materialen zoals tegels en natuursteen, en geven een comfortabel gevoel aan de voeten en dempen en absorberen het loopgeluid. Door de vele schitterende designs zijn de pvc vloeren van mFlor sfeervol en stijlvol en vormen zij een prachtige en kwalitatieve hoge basis voor elke interieurstijl en meerdere stijlmogelijkheden. Een vloer is bepalend in huis en blijft vaak lang liggen, dus is een zorgvuldige keuze belangrijk. De combinatie van gebruiksgemak, loopcomfort, kind vriendelijkheid en een chique uitstraling is bij deze mFLOR pvc vloeren helemaal in balans, thuis, in winkels en ander commerciële bedrijven.

mFLOR pvc verkooppunten

Ben je op zoek om een hoogwaardige vinylvloer van mFLOR te kopen? Bij VloerOnline vind je een uitgebreide collectie van pvc-vloeren van mFLOR tegen zeer concurrerende prijzen. Of je nu vanuit het comfort van je eigen huis online wilt bestellen of de voorkeur geeft om dit in de aan onze woonwinkel voor vloeren in Almere te doen. Wacht niet langer en plaats vandaag nog je bestelling bij VloerOnline!