Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is donderdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Ondervloeren voor in appartementen

Ondervloer oplossingen voor in appartementen. Keuze uit verschillende kwaliteiten en merken

Ondervloeren zijn een essentieel onderdeel van plaatsing van een nieuwe zwevende vloer, de ondervloer doet dienst als buffer om het comfort en isolatie te verhogen en tevens omdat hierdoor de slijtage van de zwevende vloer verminderd wordt. Haal het meeste uit uw nieuwe vloer door deze te matchen met de juiste ondervloer.

Daarom is er een ruime keuze aan ondervloeren voor onder massief houten of parket vloeren en voor onder laminaat of pvc vloeren, voor elke vloer is er de juiste ondervloer oplossing.

Tevens zijn de ondervloeren gecategoriseerd voor gebruik op b.v. vloerverwarming, voor gebruik in appartementen en voor gebruik op betonnen en houten ondergronden. Elke ondervloer heeft zijn eigen voordelen en geschiktheid, zodat je het perfecte product voor jouw nieuwe vloer vindt.

Zoals je ziet, proberen wij je gelijk goed te informeren in plaats van ‘het’ onder het vloer te verstoppen. We gaan een stap verder door je een goede keuze te kunnen laten maken voor de juiste ondervloer op basis van onze hoge kwaliteitsnormen waarbij alleen de beste fabrikanten geselecteerd zijn. Combineer jouw nieuwe vloer met de juiste ondervloer. Lees meer...

 • BlueFloor

  Normale prijs: € 5,95

  Special Price € 4,95

 • Heat-foil

  Normale prijs: € 6,95

  Special Price € 4,95

 • Redupax

  Normale prijs: € 8,95

  Special Price € 4,95

 • Redupax Plus

  Normale prijs: € 11,95

  Special Price € 9,95

 • Ondervloerplaat 10 db

  Normale prijs: € 5,95

  Special Price € 4,75

 • Soundkiller

  Normale prijs: € 13,95

  Special Price € 9,50

 • Quick-Step Livyn Rigid TransitStop

  Normale prijs: € 8,95

  Special Price € 6,95

 • Quick-Step Transitsound

  Normale prijs: € 7,95

  Special Price € 5,95

 • RedFloor

  Normale prijs: € 6,95

  Special Price € 4,95

 • Spemi HDR Combi

  Normale prijs: € 5,75

  Special Price € 4,45

Nog vragen over ondervloer oplossingen voor in appartementen?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt deze ondervloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de ondervloer oplossingen voor in appartementen die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende ondervloer voorstel voor jouw woonsituatie.