phone +31 36 8488884
staal aanwezig in showroom

Spemi HDR Combi

Per m² € 5,95
Per pak a 15 m² € 89,25
  • check Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • check Veilig en vertrouwd bestellen
  • check Gratis bezorgd vanaf €500
  • check Snelle levering (NL/BE)
  • check 20 jaar online & offline ervaring
  • check Ruime overzichtelijke showroom
  • check Volledige ontzorging
  • check Klanttevredenheid gegarandeerd

Bereken uw prijs

Totaalprijs van dit artikel:
€ 89,25
Klanten beoordelen VloerOnline met een
9.8

Specificaties

EAN
8718074861091
Toepassing
onder laminaat
Geluidsreductie 10 dB
Ja
Geschikt voor vloerverwarming
ja
Warmteweerstand
± 0.04 m² K/W
CS waarde van
> 20 kPa
Afmeting
15000 x 1000 x 1.7 mm
Inhoud per pak
15 m²
Levertijd
2 á 5 dagen

Beschrijving

Met een dunne profiel van slechts 1,7 mm is de Spemi HDR Combi-ondervloer ideaal voor ruimtes met beperkte hoogte. Ondanks zijn geringe dikte biedt het een indrukwekkende geluidsreductie van wel 10 dB, waardoor voetstappen aanzienlijk zachter klinken. Naast deze uitstekende geluidsisolerende eigenschappen zorgt deze ondervloer ook voor optimale warmte-isolatie. Dankzij de thermische isolatie met een warmteweerstand van ± 0.035 m² K/W is de Spemi HDR Combi-ondervloer perfect geschikt voor het leggen van laminaat op vloerverwarming.

De Spemi HDR Combi-ondervloer van 1,7 mm + 10 dB laminaat beschikt tevens over een voortreffelijke dampremmende werking. Hierdoor wordt je laminaatvloer beschermd tegen opstijgend vocht uit de ondergrond, wat de levensduur verlengt en de kans op schade aan de bovenliggende vloer verkleint. Bovendien is deze ondervloer uitermate geschikt om kleine oneffenheden in de ondergrond op te vangen, en biedt het zo een egale en stevige basis voor je laminaat.

Spemi HDR Combi is 1,7 mm dik en bestaat uit een 100 micron dikke PE-Folie met hierop bevestigd een hoogwaardig PE schuim en voldoet aan de door de Europese Federatie van Laminaatfabrikanten (EPLF) gestelde producteisen. Deze zijn samengevat in CEN/TS 16354. Zo houdt de hoge drukweerstand van > 20 kPa (CS- waarde) het kliksysteem lange tijd in goede conditie.

Ontdek zelf de Spemi HDR Combi ondervloer. Bekijk deze ondervloer op vloeronline.nl of bezoek hiervoor onze ruim ingerichte showroom.