+31 36 8488884
staal aanwezig in showroom

Redupax

Per m² € 9,95
Per pak a 8.12 m² € 80,79
  • Voordelig online kopen
  • Veilig en vertrouwd bestellen
  • Gratis bezorgd vanaf €500
  • Snelle levering (NL/BE)
  • 20 jaar online & offline ervaring
  • Ruime overzichtelijke showroom
  • Klanttevredenheid gegarandeerd

Bereken uw prijs

Totaalprijs van dit artikel:
€ 80,79
Klanten beoordelen VloerOnline met een
9.6

Specificaties

EAN
8711701603743
Toepassing
onder laminaat
Geluidsreductie 10 dB
Ja
Geschikt voor vloerverwarming
nee
Warmteweerstand
± 0.15 m² K/W
CS waarde van
nvt
Afmeting
860 x 590 x 9 mm
Inhoud per pak
8.12 m²
Levertijd
2 á 5 dagen

Beschrijving

Redupax is een geluid reducerende ondervloer voor klik laminaat, klik fineer, lamelparket en MDF klik met flexibele toplaag.

Redupax is al jaren lang de contactgeluid reducerende ondervloer voor klik laminaat. Redupax. is gemaakt van zuiver natuurlijk resthout en is voorzien van een speciale VVP papier laag die ervoor zorgt dat de platen makkelijk te snijden zijn. Vanwege de compacte samenstelling is Redupax super stabiel en reduceert het bovendien uitstekend het loopgeluid in de ruimte zelf. Redupax. heeft een hoge mate van thermische isolatie en een egaliserend vermogen tot maximaal 3 mm.

Redupax reduceert het contactgeluid met 10 dB in combinatie met o.a. klik laminaat, klik fineer, lamelparket en MDF klik met flexibele toplaag. Redupax. draagt maar liefst vijf NSG keurmerken.

Voor deze Redupax ondervloer geldt dat op houten constructievloeren de geluidreductie afwijkend is. Op zwevende dekvloer-systemen is de geluidreductie van de vloerbedekking altijd afhankelijk van de contactgeluid reductie van de aanwezige dekvloer.

In verband met de garantiebepalingen van de diverse laminaat en parket merken is het wenselijk een PE vochtfolie (Isolator folie) onder de Redupax te plaatsen.