phone +31 36 8488884

LENTE2024 KORTINGSACTIE

Ben je op zoek naar een voordelige laminaat- of pvc-vloer om jouw leef- of werkruimte een upgrade te geven?

Zoek niet langer! Bij VloerOnline hebben we een indrukwekkende promotie waarbij je maar liefst 10% EXTRA KORTING krijgt op ons volledige, al sterk geprijsde, assortiment bij een uitgave vanaf € 100,00.

Het beste van alles?

Onze LENTE2024 actie is van toepassing op ons uitgebreide assortiment met leidende merken, hoogwaardig laminaat tot eersteklas kwaliteits pvc-vloeren, ondervloeren, sfeerplinten, plakplinten en profielen - alles wat je nodig hebt voor een perfecte vloer make-over.

Hoe maak je gebruik van de kortingscode?

Het invoeren van de kortingscode LENTE2024 is eenvoudig. Voeg gewoon jouw favoriete vloerproducten toe aan jouw winkelmandje en ga naar het afrekenproces. Voer de kortingscode " LENTE2024" in en bevestig deze met 'korting toepassen'. Zo zie je meteen hoe de 10% KORTING wordt verrekend op het totaalbedrag!

Investeer nu in een smaakvolle en stijlvolle vloer zonder jouw financiële bestedingsruimte te overschrijden en vele honderden euro's te besparen! LENTE2024

Is de prijs naar wens? Rond jouw bestelling af...

Bestellen is ook eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Kies 'doorgaan naar afrekenen' en vul enkele vereiste gegevens in, zoals jouw e-mailadres, naam, adres, postcode, woonplaats en een mobiel telefoonnummer voor verdere correspondentie over jouw bestelling. Kies vervolgens jouw gewenste verzend- en betaalmethode. Heb je specifieke wensen of leveringsvoorkeuren? Deel deze dan in het opmerkingenveld.

Controleer jouw bestelling en klik op 'Bestelling plaatsen'. Zo eenvoudig is het om direct, veilig en vertrouwd jouw bestelling te plaatsen.

De korting vervalt op vrijdag 31 mei 2024, dus bestel tijdig!

Deze 10% KORTING is slechts tijdelijk geldig en vervalt op vrijdag 31 mei 2024, dus wees er snel bij! Bezoek onze eigentijdse en trendy vloerenwinkel voor nog meer woon- en interieurideeën of profiteer direct online van de LENTE2024 korting op jouw bestelling.

Maak nu gebruik van de 10% KORTING, onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden:

Bij gebruik van de LENTE2024 aanbieding ga je akkoord dat je geen recht hebt op retournering van de goederen.

De LENTE2024 aanbieding is niet combineerbaar met andere kortingen en/of aanbiedingen.

De LENTE2024 aanbieding is niet geldig in combinatie met Floorify pvc vloeren, Floorify ondervloeren en Floorify plinten & profielen.