phone +31 36 8488884

WINTER2024 KORTINGSACTIE

Ben jij op zoek naar een voordelige laminaat- of pvc-vloer om jouw leef- of werkruimte een upgrade te geven?

Zoek niet verder! Bij VloerOnline hebben we een indrukwekkende actie waarbij je maar liefst 10% EXTRA KORTING ontvangt op ons complete, al scherp geprijsde, assortiment bij besteding vanaf € 100,00.

Het mooiste van alles?

Onze WINTER2024 korting is van toepassing op ons uitgebreide assortiment met toonaangevende merken, hoogwaardig laminaat tot eersteklas kwaliteits pvc-vloeren, ondervloeren, sfeerplinten, plakplinten en profielen - alles wat je nodig hebt voor een perfecte vloer make-over.

Hoe gebruik je de kortingscode?

Het toepassen van de kortingscode WINTER2024 is simpel. Voeg eenvoudig jouw favoriete vloerproducten toe aan jouw winkelmandje en ga naar het afrekenproces. Voer de kortingscode " WINTER2024" in en bevestig deze met 'korting toepassen'. Zo zie je meteen hoe de 10% KORTING wordt verrekend op het totaalbedrag!

Dit is dé kans om te investeren in een smaak- en stijlvolle vloer zonder jouw financiële bestedingsruimte te overschrijden en vele honderden euro's te besparen!

winter2023

Is de prijs naar wens? Rond jouw bestelling af...

Bestellen is eveneens simpel, veilig en betrouwbaar. Kies 'doorgaan naar afrekenen' en vul enkele verplichte gegevens in, zoals jouw e-mailadres, naam, adres, postcode, woonplaats en een mobiel telefoonnummer voor verdere correspondentie over jouw bestelling. Kies vervolgens jouw gewenste verzend- en betaalmethode. Heb je specifieke wensen of leveringsvoorkeuren? Deel deze dan in het opmerkingenveld.

Controleer jouw bestelling en klik op 'Bestelling plaatsen'. Zo eenvoudig is het om direct, veilig en vertrouwd jouw bestelling te plaatsen.

De korting vervalt op zondag 24 maart 2024, dus wees er op tijd bij!

Deze 10% KORTING is slechts tijdelijk geldig en vervalt op zondag 24 maart 2024, dus wees er snel bij! Bezoek onze eigentijdse en trendy vloerenwinkel voor nog meer woon- en interieurideeën of profiteer van de WINTER2024 korting op jouw bestelling.

Maak nu gebruik van de 10% KORTING, onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden:

Bij gebruik van de WINTER2024 aanbieding ga je akkoord dat je geen recht hebt op retournering van de goederen.

De WINTER2024 aanbieding is niet combineerbaar met andere kortingen en/of aanbiedingen.

De WINTER2024 aanbieding is niet geldig in combinatie met Floorify pvc vloeren, Floorify ondervloeren en Floorify plinten & profielen.