phone +31 36 8488884

Vloerverwarming

Externe vloerverwarming installateur - ontdek de voordelen

Bij VloerOnline begrijpen we dat de perfecte vloerinstallatie verder gaat dan alleen het leggen van de juiste laminaat of pvc vloer . Een essentieel onderdeel van een comfortabele en energiezuinige woning is een goed geïnstalleerd traditionele vloerverwarmingssysteem (geen eletrische vloerverwarming). Daarom werken wij samen met gerenommeerde externe vloerverwarming specialisten om onze klanten de beste service en expertise te bieden.

De keuze voor een externe vloerverwarming specialist?

 1. Deskundigheid en ervaring: Deze externe vloerverwarming specialisten hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van traditionele warm water vloerverwarmingssystemen. Zij zorgen ervoor dat jouw vloerverwarming op de meest efficiënte en effectieve manier wordt geïnstalleerd.

 2. Advies op maat: Elke woning is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Deze specialisten bieden persoonlijk advies en ontwerpen een verwarmingssysteem dat perfect aansluit bij jouw woning en levensstijl.

 3. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Garantie voor een duurzame en betrouwbare vloerverwarming die jarenlang meegaat.

 4. Efficiëntie en comfort: Een professioneel geïnstalleerd vloerverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in het huis, wat niet alleen het comfort verhoogt, maar ook helpt om energie te besparen.

Vloerverwarming aanleggen - de werkwijze

 • De specialisten komen altijd vooraf jouw vloer en de hele situatie bekijken en bespreken. Elke woning of bedrijfvloer is anders.
 • Jouw vloerverwarmingssysteem wordt met hoogwaardige materialen en duurzame producten geïnstalleerd.
 • Op basis van de oppervlakte en indeling van jouw woning kunnen zij de juiste verdeler met het gewenste aantal groepen aanbieden. Zij bieden verschillende typen verdelers aan, afhankelijk van jouw warmtebron, zoals een ketel, warmtepomp of stadsverwarming.
 • Eén groep vloerverwarming bedekt 9 m² vloeroppervlak. Het patroon dat in jouw woning wordt gefreesd, is altijd in een slakkenhuis voor optimale warmteafgifte. De slangen liggen op een afstand van 10 cm uit elkaar en dichter bij elkaar bij koudere plekken zoals buitendeuren of raamkozijnen voor extra warmte.
 • De verdeler wordt standaard aangesloten op het cv-systeem als de aanvoer- en retourleidingen zich binnen 2 meter afstand van de verdeler bevinden. Inclusief een bypass of terugslagklep indien nodig. Als dit niet binnen 2 meter is, wordt vooraf een meerprijs afgesproken. Vaak kan de verdeler op de oude positie van een radiator worden geplaatst. Is dit niet gewenst, dan kan de verdeler meestal op een andere plaats in de woning worden gemonteerd. Voor het verwijderen of aanleggen van oude en nieuwe leidingen en radiatoren rekenen wij een meerprijs, afhankelijk van de situatie.
 • Na de installatie kun je in overleg de sleuven laten dichtsmeren en de vloer te laten egaliseren.
 • Slijpafval en eventueel restafval dien je zelf  af te voeren.

Vloerverwarming kosten

prijslijst vloerverwarming

Vloerverwarming installeren - hoe werkt het?

VloerOnline werkt samen met een extern professioneel bedrijf* die installatie van traditionele vloerverwarmingssystemen voor de particuliere en zakelijke klanten uitvoert. Na het plaatsen van de bestelling bij VloerOnline worden jouw gegevens aan dit bedrijf doorgegeven, zij nemen na ontvangst hiervan binnen enkele werkdagen telefonisch contact op om de door jou gewenste werkzaamheden te bespreken en hiervoor afspraken te maken.

*De externe vloerverwarming specialisten is een zelfstandig opererend bedrijf, door hen gegeven garanties e.d. vallen niet onder de aansprakelijkheid en verantwoording van VloerOnline.

Complete ontzorging - daarom VloerOnline?

Bij VloerOnline streven we naar complete tevredenheid van onze klanten. Door samen te werken met externe vloerverwarming specialisten, bieden we een professionele totaaloplossing voor jouw wooncomfort. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie.

Verander jouw woning in een oase van warmte en comfort. Twijfel niet langer en verander jouw huis tot een knusse en gezellige thuis. Bezoek onze vloeren showroom in Almere en ontdek de mogelijkheden bij VloerOnline.